Islandas koks Legolasas (o gal Logovazas, pasak Goblino garbiojo)
O! Va čia tai daina! Alkoholis nemokamai! Iškart visi ploja!
Oi geras graikai vež Va, už juos mes ir baliejinsim
Papildyta:
Mažas sako - kaip pernai bobutės, taip šiemet graikai
Papildyta:
Mažas sako - kaip pernai bobutės, taip šiemet graikai
O, graikai, gulianka , gerai, kad atnešiau dar alaus Alcohol is free
Varysim graikijon ir prašysim rakės inpilt! Gi mes už anuos balsavom!
QUOTE(Edule @ 2013 05 16, 22:44)
O! Va čia tai daina! Alkoholis nemokamai! Iškart visi ploja!
man irgi labai patiko
Liuks graikai.
Ne, nu va - Eurovizija prasidėjo:)
O kokia šlebė! Atrodo kaip ragana iš undinėlės
Izraelis. Šita Saha man nipatink, ji į peheitą pohrupį tuhėjo eiti
Ko čia dabar rauda??????????????!
Ko čia dabar rauda??????????????!
Tos izraelės akiniai baisūs...nu nebet jie kokie spec.efektą pademonstruos...
Rauda, nes matyt suknę internetu pirko ir dydžio nepataikė.
Smalsu, kaip ji tokios kubatūros tarnavo oro pajėgose?
Smalsu, kaip ji tokios kubatūros tarnavo oro pajėgose?
Siaubas, kiba ta izraelietė rodom iš Lietuvos, fee veee. nebloga boba, bet kas per įvaizdis kažkokios niedoumkės...
Ale atėjo armėnas su armėnišku įvaizdžiu, ir rauda iš paskos. Ple, visi tam Izraeliui į subinę lenda ir mėgdžioja
Papildyta:
Atsiprašau, čia kažkoks šventvagiškas pasirodymas, nes primena nemyžusį Jėzų Kristų. Tai nemoralu, o armėnai gi dar ir krikščionys!
Pagaliau jis baigė, mažas sako - galės pasisiot. O man atrodo, kad gal kartu ir pakakos, nes gale akivaizdžiai stenėjo. IR visa grupė kažkokia neišsituštinus...
Ale atėjo armėnas su armėnišku įvaizdžiu, ir rauda iš paskos. Ple, visi tam Izraeliui į subinę lenda ir mėgdžioja
Papildyta:
Atsiprašau, čia kažkoks šventvagiškas pasirodymas, nes primena nemyžusį Jėzų Kristų. Tai nemoralu, o armėnai gi dar ir krikščionys!
Pagaliau jis baigė, mažas sako - galės pasisiot. O man atrodo, kad gal kartu ir pakakos, nes gale akivaizdžiai stenėjo. IR visa grupė kažkokia neišsituštinus...
QUOTE(Noa @ 2013 05 16, 22:53)
Siaubas, kiba ta izraelietė rodom iš Lietuvos, fee veee. nebloga boba, bet kas per įvaizdis kažkokios niedoumkės...
Papildyta:
Papildyta:
Vyras sakė, kad jei būtum snaiperė, tai šūvis į dešimtuką paskutinė frazė!