Pirmi latviai. Bliam, blizga ir straksi kaip tie dvyniai airiai pernai užpernai
QUOTE(Šilingė @ 2013 05 16, 21:23)
Nus, pusfinalį žiūrėsiu (jei neužperkūnuos televizijos)
Deja, finalo nematysiu Buvau pamiršus, kad sutampa su iškilmingais renginiais giminystėse.
Deja, finalo nematysiu Buvau pamiršus, kad sutampa su iškilmingais renginiais giminystėse.
labas
Klausykit, latviai primena pernykščius airius
Va, Šilingė parašė - tikrai labai primena.
San Marino mergina su švytinčiu rutuliu. Persirengė Dainavo.
Makedonija. Kol neišėjo toji raudona ei, romale!, vyrukas su kostiumu padorus atrodė.
Papildyta:
Už azerbaidžanietį kaukazietišką saldainiuką mano vyriškis stato, kad eis į finalą!
Makedonija. Kol neišėjo toji raudona ei, romale!, vyrukas su kostiumu padorus atrodė.
Papildyta:
Už azerbaidžanietį kaukazietišką saldainiuką mano vyriškis stato, kad eis į finalą!
Nu, Azerbaidžianas davė Vaizdas geras, bet daina labai girdėta
Vo, ir aš norėjau pasakyt, kad latviai - tai kaip pernai airiai.
O šita suomė gera alternatyva baltarusei Jei reiktų rinktis, imčiau suomę - linksmesnė
O šita suomė gera alternatyva baltarusei Jei reiktų rinktis, imčiau suomę - linksmesnė
O suomė įkūnija peraugusią Barbę, čia mūsų abiejų su vyriškiu nuomonės sutampa
Papildyta:
Oi, bet čia juk buvo nuotaka ir pamergės, ir net bučiavosi! Oi tie suomiai
Papildyta:
Oi, bet čia juk buvo nuotaka ir pamergės, ir net bučiavosi! Oi tie suomiai
QUOTE(Noa @ 2013 05 16, 22:26)
Vo, ir aš norėjau pasakyt, kad latviai - tai kaip pernai airiai.
Suomė gera, jos klipas geras buvo. Ir finale gerai sutrenkė
Man šitas pusfinalis gal įdomesnis...
Chi, koks linksmas maltietis Kiba jie padalino į dvi kategorijas - gnydų ir negnydų, ir gnydos ėjo anuo sąstatu, o šiandien bus visi linksmi?
Va, bulgarė apie šompinjonus dainuoja - na, Irūna būtų 100 kartų geriau
Ir bulgarė linksma Jau man labiau patinka O, net būgnininkas būgnija ir juokiasi Nekenčiu, kai migdo ir rauda, kaip užvakar. O čia nieko
Maltietis neblogas! (beje, šian aš transliavau ir transliuosiu dviejų žmonių nuomonę, atsidarėm su vyru alaus, žiūrim, komentuojam).
Bulgarei ne. Būgnų ir klyksmo daug, bet nevež.
Bulgarei ne. Būgnų ir klyksmo daug, bet nevež.
QUOTE(Vailingo @ 2013 05 16, 22:37)
Va, bulgarė apie šompinjonus dainuoja - na, Irūna būtų 100 kartų geriau
Ale panašumo yr
Papildyta:
Islandas. Nu kostiumo tai jam nereikėjo Toks būtų nieko diedas, ką jis čia vaizduuoja, mirusio dieduko vėlę???
O taip tai būtų kalėdinė kažkokia giesmė Briedžio fone trūksta