QUOTE(Vailingo @ 2013 05 16, 00:42)
1. Va, nu, aš nežinau. Aš iš "Mažylio ir Karlsono" kažkaip neįsimiau
Va - šios Eurovizijos geroji pusė - domėsiuos Malme. Mat, ką reiškia korektūros klaidą padaryt - kitaip būtų praėjus pro ausis...
2. Uj ne, jei Lietuva laimėtų, tai būtų ne garas, o karas. Nes, "garu" aš vadinu džiaugsmą, puikiai suprasdama, kad tai ir pragariškas darbas, bet vis dėlto su azartu. Tai va: jei Lietuva laimėtų, aiškų, būtų džiaugsmas ir euforija - na, kaip laimėt Eurolygoj. Bet paskui, kai reiktų organizuot tą Euroviziją - visi baisiai susipyktų. Ir svarbiausia, kad susipyktų greitai. Ir tai būtų pagrindinė tema spaudoj visus metus. Ir visi labai diskutuotų ir muštųsi. Bet džiaugsmo nebūtų. Ale kažką vis tiek suorganizuotumėm, aišku. O Baltarusijoj jokių diskusijų ir muštynių nebūtų. Ten tik džiaugsmas. Nematei niekad baltarusiškų žinių ar spaudos? Žinok, labai atitinka Eurovizijos dvasią
Nemačiau
Visai norėčiau pačią Baltarusiją kada pamatyt
O pyktis nėr ko. Tai gali toj Žalgirio arenoj daryt, raz jau ją vis viena pastatė
Patogi vieta, šalia Akropolis, pritrūko koks atlikėjas nagų lako - šast, nubėgo, dasipirko, kartu alaus prisigriebė... Nu ir šiaip, saloj, aplinkui upė teka, labai gerai Eurovizijai
Ir puoštis mažiau reiktų. Akropolis, pajautęs, kad šalia renginys ir masė pirkėjų, pats išsidabintų gražiau už tą areną
O kitam krante tai kas ten - Kauno grūdai ir Aleksotas, Freda... Tai šitiem vėliavas išdalinai, kad kieme susismeigtų, i psio, o Kauno grūdams natūraliai gėda pasidarys - tai gal fasadą šventiškai persidažys. Nors ir dabar nenubyrėjęs
Žo, nei čia vargas, nei ką
Duokit man, suorganizuosiu
Nebent visi ėstųsi dėl atlikėjo. Ir aš ėsčiausi. Nu kas per mada - ištraukia kažkokį nuo "Dainų dainelės", niekam neregėtą, ir nafig reikia? Kur jie dabar, tie buvę dalyviai? Kur Evelinka, kur tas pernykštis, kur dar senesni? Kur ten tie, kur su šešėliais grojo, kur tas, kur jei ne megztinis, būtų paskutinis? Kur ten kažkokia plazdanti grupė su gražia merga? Gi niekur, nei ten gerai pasirodė, nei čia dabar populiarūs. Tai jei tu, žmogau, net tokioj Lietuvoj nesi populiarus - kaip tu tikiesi populiarumo Europoj?
Čia kaip rašyt nemokantį į poezijos konkursą...
Kiek iš viso per visas Eurovizijas kas ten važiavo, tai man patiko tik LT United ir InCulto
Nu dar Skamp. O šitie visi... Jų gi net ir čia nebesimato. Tai kam čia eksperimentuot - nusiųstų kokį Povilaitį, bent Lietuvos senimas apsidžiaugtų
Arba kokią Bunkę, Zvonkus parašytų dainą. Arba tas ten Lapkauskaitės mergas, Irūną ir kitas, dar jampolskį užgriebtų - Lapkauskaitė taip viską sustatytų, kad visiems europėnams patiktų
.O dabar - kažkokie saviveiklininkai liaudies menininkai. Ni ni ni...