Jau? Visos dainos šian? Nu tai bele kas, turiu pasakyt
Gal net praeisim
Blanku ir nuobodu ir vienoda....
Nesiimsiu prognozuoti, bet apskritai neįdomoka, deja...
Vos neužmigau! Eina jie šikt! Nei babyčių, nei Verkos Serdiučkos, į ką ten žiūrėt? mergų yra neblogų, diedai turės už ką balsuot, o man tai nėr už ką, liūdesys Negi už kroatų "Suliko"?
Nu gal susivėlus danė? Iš bėdos?
Atrodo kaip stipriai baubiąs, ir jau savaitę, faktas
Bet galėjo antakius pasitvarkyt ir pasigrimuot, raz jau į sceną eina, o ne į Maximą.
Papildyta:
Manau, praeis.
Čia, manau, praeitų ir tas italas, kur dainavo "atėjo katiniūkas"
Nu gal susivėlus danė? Iš bėdos?
QUOTE(Vailingo @ 2013 05 14, 23:05)
Mūsiškiui su akim blogai, jis nekaltas - į šviesą akys jautriai reaguoja. Kažkokia ten problema.
Atrodo kaip stipriai baubiąs, ir jau savaitę, faktas
Bet galėjo antakius pasitvarkyt ir pasigrimuot, raz jau į sceną eina, o ne į Maximą.
Papildyta:
Manau, praeis.
Čia, manau, praeitų ir tas italas, kur dainavo "atėjo katiniūkas"
Noa, jam jokio skirtumo, į sceną ar į maximą
Liko simpatijų belgui ir dar vienai merginai, tik neįsidėmėjau iš kur, apie ašaras dainavo. Nekažką Laukiam skaičiukų, kas liko kitiems žiūrovams, kaip airių lietuvaičiai balsuos
Liko simpatijų belgui ir dar vienai merginai, tik neįsidėmėjau iš kur, apie ašaras dainavo. Nekažką Laukiam skaičiukų, kas liko kitiems žiūrovams, kaip airių lietuvaičiai balsuos
QUOTE(Šilingė @ 2013 05 14, 23:40)
Noa, jam jokio skirtumo, į sceną ar į maximą
Nemėgstu nieko, kas dainuoja apie ašaras Blyn, čia kas, laidotuvių giesmių konkursas, kas graudžiau pagiedos? Tai dar grabą pasistatytų, kokį visiems bendrą! Būtų teminė Eurovizija
Bet aš jau žinau, kas man patiko. "Vytauto" reklama Gaila, už ją balsuot negalima... Bo lietuviška
Vytautas be konkurencijos
Papildyta:
O apie ašaras nevisai liūdnai ten dainavo, greičiau priešingai skambėjo.
Papildyta:
Praėjom!
Papildyta:
O apie ašaras nevisai liūdnai ten dainavo, greičiau priešingai skambėjo.
Papildyta:
Praėjom!
Jeee! Nu butu buve keista nepraeit
Ahaaaa, ta apie ašaras dainavusi buvo danė!
Kosmonautai nepraėjo, ir gerai
Kosmonautai nepraėjo, ir gerai
O tu iš kur žinai, kad ji apie ašaras dainavo? Man tai tik įsiminė, kad nešukuota merga sėdi ant grindų ir atkakliai nesikelia, kol jos su būgnais nepastrojina
Pažiūrėjau, kad praėjo, ir išjungiau velniop, visas ausis man išzyzė. Veeee
Pažiūrėjau, kad praėjo, ir išjungiau velniop, visas ausis man išzyzė. Veeee
Tai kad dainavo - Only teardrops Tiek tai angielskai ir aš moku!