Šūdas iš to pabroliuko...
Baltarusė.
Blizga, graži, gražiai šoka. O daina Labai gerai tiktų Saulėnui, jis už ją balsuos
QUOTE(Šilingė @ 2013 05 14, 22:53)
Ai, bent jau pro šalį nepjovė mūsų pabroliukas
Pernykčtė Montvydo 200 proc. geresnė
Beje, kažkur facebooke skaičiau Užkalnį, kad UK bukmekeriai mūsiškiui duoda 1prie 940...
Baltarusė jo, blizganti tokia.
Baltarusė jo, blizganti tokia.
QUOTE(Noa @ 2013 05 14, 22:55)
Šūdas iš to pabroliuko...
Baltarusė.
Blizga, graži, gražiai šoka. O daina Labai gerai tiktų Saulėnui, jis už ją balsuos
Baltarusė.
jo vizitinė kortelė
QUOTE(Noa @ 2013 05 14, 22:50)
taip. Jūs dabar labai džiaugiatės? Jums gražu? Man tai... kaip visi Nu irgi ne pamergė, bet šiaip per radiją aš tokių iš viso negirdžiu
Per radija perjungciau iskart
Beje, Montvydas tai buvo vertas dėmesio realiai. Gal labiausiai iš visų lietuvaičių Eurovizijoj.
Moldova neįkvėpė ašaringumu Žiūrim airius.
Moldova neįkvėpė ašaringumu Žiūrim airius.
QUOTE(Noa @ 2013 05 14, 16:05)
aš žiūriu, bet svečių turiu, tai neišeina prie kompo nuolat būt.
Bet mūsiškis man visai nieko gal. Galvojau bus blogiau
Austrė man patiko.
O estė - rusai sako, kad ji laukiasi, bet ar teisybė? gal tik suknelė tokia...
Moldavė su sielinuku ir su žaibais. dainos negirdėjau, atsiprašau, užsidirbau, atsisukt nebuvo stimulo
Airiai kaip pernai, kažkokie strykt pastrykt Su mūsiškiu lyginat, airis geriau antakius susitvarkęs, mūsiškis turbūt aplamai nežino, kad taip daroma
Man atrodo, jaučiu, kad airis kojines keičia dukart per dieną, o mūsiškis - dukart per mėnesį
Papildyta:
O, Vailingo! A kas ten tas pamerges sužiūrės, katra ten laukiasi...
Man nepatiko niekas
Airiai kaip pernai, kažkokie strykt pastrykt Su mūsiškiu lyginat, airis geriau antakius susitvarkęs, mūsiškis turbūt aplamai nežino, kad taip daroma
Man atrodo, jaučiu, kad airis kojines keičia dukart per dieną, o mūsiškis - dukart per mėnesį
Papildyta:
O, Vailingo! A kas ten tas pamerges sužiūrės, katra ten laukiasi...
Man nepatiko niekas
Ne, airiams visgi savo dvynius reikia leist kasmet ir kasmet!
Mūsiškiui su akim blogai, jis nekaltas - į šviesą akys jautriai reaguoja. Kažkokia ten problema.
Belgas? Nu iki skausmo girdėtas.
Papildyta:
A Serbija sejonus pamiršo
Papildyta:
A Serbija sejonus pamiršo
O cia tikrai ne pernykste Eurovizija kartoja?
Nu jau kukla Masha tai ka as zinau Matosi kopustas
Nu jau kukla Masha tai ka as zinau Matosi kopustas