Dar viena pamergė iš Rusijos, bet tai blyn kokia daina girdėta...
O, kokia tema Galima, ir aš ateisiu?
O kas čia po reklamos be pristatymo dainuoja?
O kas čia po reklamos be pristatymo dainuoja?
Ar man vaidenasi, ar filmuoja tai sudinai
Ukrainietę atnešė Svirdulys, geras
Gaila, nėr Vailingo, tai man nepasako, kur čia gražu. Nes kol kas tai ką aš žinau pati ukrainietė graži, o ar daina graži? Va, Patapą su Nastia būtų atsiuntę, tai tiksliai žinočiau, kad gražu
Papildyta:
Šilinge, ten juos tik kas antrą pristato kažkodėl. Gal tipo mano, kad visi juos turi žinoti
Gaila, nėr Vailingo, tai man nepasako, kur čia gražu. Nes kol kas tai ką aš žinau pati ukrainietė graži, o ar daina graži? Va, Patapą su Nastia būtų atsiuntę, tai tiksliai žinočiau, kad gražu
Papildyta:
Šilinge, ten juos tik kas antrą pristato kažkodėl. Gal tipo mano, kad visi juos turi žinoti
Bet man visos panašaus stiliaus- ilgos kremavos suknės ir pamergės šukuosenos
Nyderlandai. Jėzau, aš gi viena ake žiūriu, kita dirbu. Aš užmigsiu nuo tokių Nyderlandų!!! Tai nehumaniška, naktį taip iš lėto lopšines dainuot, kai esi visai ne paskutinis
Uf, aš šiemet pusę pristatymų išankstinių praleidau, nors per Labą rytą vis girdėdavau dainų... Tik jos kokios tai neidentifikuotos man
Apie rusę tai užfiksavau, kad žada jamt paprastumu
Nyderlandai migdo.
Apie rusę tai užfiksavau, kad žada jamt paprastumu
Nyderlandai migdo.
Montenegro. Ką galiu pasakyt. Kosmonautai - ne pamergės...
O, repuojantys kosmonautai
Po jų lyg bus mūsiškis
Po jų lyg bus mūsiškis
QUOTE(Noa @ 2013 05 14, 22:46)
Montenegro. Ką galiu pasakyt. Kosmonautai - ne pamergės...
Nebemigdo?
taip. Jūs dabar labai džiaugiatės? Jums gražu? Man tai... kaip visi Nu irgi ne pamergė, bet šiaip per radiją aš tokių iš viso negirdžiu
Ai, bent jau pro šalį nepjovė mūsų pabroliukas