QUOTE(Noa @ 2012 05 26, 20:55)
Ei. O tu pasakyk, kad ta albanė gražu? Nu turi jinai tą balsą tai turi, bet žviegia tai kaip mano diedas, kai nejaučia pagarbos
Gal ir jinai nejaučia pagarbos?
Papildyta:
Man InCUlto tai vežė, mane ir dabar ta daina vež
Dabar rodo tą estą... NU pakirstas fašisto kulkos, ir ne kitaip. Čia kaip per operą "Margarita", kur ten vienas, Margaritos brolis, pusę valandos klykia, kad kardas pervėrė jam širdį ir jis mirsiąs
Gal ir jinai nejaučia pagarbos?
Papildyta:
Man InCUlto tai vežė, mane ir dabar ta daina vež
Dabar rodo tą estą... NU pakirstas fašisto kulkos, ir ne kitaip. Čia kaip per operą "Margarita", kur ten vienas, Margaritos brolis, pusę valandos klykia, kad kardas pervėrė jam širdį ir jis mirsiąs
o man šitie du visai patiko, vat anglo pasirodymas nuvylė. nesuprantu kaip čia taip gali būt kad jis mega žvaigždė, o aš jo nežinau?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 05 26, 21:42)
Man ta Kipro boba gražiausia iš visos Eurovizijos. Tuo klausimu susiginčijom su diedu, jis sakė, kad negraži, bet manau, kad mane paerzintų! Ir dar dainuoja nelabai plonai! Nu daina tai nežinau
Mažius rėkia, kad gražiausia yra graikė. Žinovas O gaili, kad nepraėjo austrai
Mažius rėkia, kad gražiausia yra graikė. Žinovas O gaili, kad nepraėjo austrai
man kipro boba igi negraži, va graikė tai tobula ir dar trusikėlius demonstruoja. bet vis tiek nesuveikė iki galo, kad laimėtų.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 05 26, 21:58)
Norvegas žagsi. Žagt žagt žagt žagt. Ne, nebepatinka jis man, lauksiu moldavo
Ir ko jisai su babytiškom kelnėm?!
Ir ko jisai su babytiškom kelnėm?!
pupsikytė per norvego dainą kaskart užmiega arba linksmai kojom makaluoja, nors prieš tai parą buvo žviegus. labai pergyvenu, tėvai tokie išsilavinę ir rafinuoti muzikinėj sferoj, o vaikas su tokiu prastu skoniu gimė
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 05 26, 22:03)
Ne, žmonės mielieji, eilinė raudanti pamergė. Darytų kokį atskirą konkursą, kas gailiau paraudos, ar ką!!!
azerbaidžanas man labai patiko.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 05 26, 22:10)
analogiška tik turiu omenyje save ir vyrus.
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2012 05 26, 22:27)
dievaži turkai liuosuojantys. kai airiai bus bėgsiu
turkai ir airiai, tai tiesiog dramatiška tragedija klausytojo ausims ir akims.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 05 26, 22:50)
ne viena gi
Va dabar serbas diedas jautriai kenčia. Ateina kitas diedas su dūda, jam padūduoja, tada ateina boba, pažiūri jam į akis, ir jam nuo to pasidaro dar liūdniau. Ir jis kenčia dar graudžiau!
Visi verkit
Va dabar serbas diedas jautriai kenčia. Ateina kitas diedas su dūda, jam padūduoja, tada ateina boba, pažiūri jam į akis, ir jam nuo to pasidaro dar liūdniau. Ir jis kenčia dar graudžiau!
Visi verkit
sebas mano favoritas buvo
Papildyta:
QUOTE(ogista @ 2012 05 26, 22:53)
o ten ukrainietė, ne BoneyM?
tragedijų tragedija, kas už ją galėjo balsuot.
Papildyta:
QUOTE(Vailingo @ 2012 05 26, 23:03)
Pavyksta jums prisiskambint? - man ne
reikėjo sms siųst, dieds siuntė. aišku nežinom ar nuėjo