Įkraunama...
Įkraunama...

Vailingo ir Noa žiūri Euroviziją

Aš pražiopsojau doh.gif Lauke sau po sodą ir daržą maliausi laimingai. Prisėdau pagooglinti vieno krūmo pavadinimą ir matau, kad jau tik komentuojat, komentuojat. Kai įsijungiau alive, Conchita tralialavo.
Atsakyti
Latviai ir estai gauna beveik nuo visų nors po tašką, o mes kažko silpnai sad.gif
Papildyta:
Lietuvių subalsavimas buvo thumbup.gif
Papildyta:
Švedai laimėjo thumbup.gif
Papildyta:
Amerika eina toliau po sodą dirbti 4u.gif
Atsakyti
niu va ir baigės biggrin.gif

kitamet Švedija
Atsakyti
Nu tai bet dėl ko už Rusiją tiek balsavo? Čia tipo iš baimės putkai visi į šikną lindo?
Atsakyti
Kaip ir dauguma mane svedas laimejo smile.gif
O mes tik astuoniolikti verysad.gif
Atsakyti
Arba rusų tiek visur daug.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 05 24, 06:01)
Nu tai bet dėl ko už Rusiją tiek balsavo? Čia tipo iš baimės putkai visi į šikną lindo?

Rusija kazkodel visada sulaukia palaikymo cool.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad rusai pirmiausia buvo labai susitelkę ir labai stengėsi už savus balsuoti. O antra, ta jų mergaitė tikrai visai buvo nieko, negali jos peikti. Nu ne Burano Babytės, kurios buvo tiksliai jėga, bet tikrai normaliai. kaip sakant politika kaip politika, o tarp visų rusė tikrai neblogai atrodė. Ir vieta jos buvo gera, ne pradžioj.

Man tik labai keista, kad lietuviai rusams nei kiek nedavė. Forumuose jau net kalba apie klastojimą. Aišku, to nenustatysi, betgi rusų tai čia yra, jie pakilime, koloradkes nešioja, negi galėjo nebalsuoti, nelabai tikiu? Kita vertus, bet va, ir lenkei lietuviai nieko nedavė, o kodėl? Taigi visas Vilniaus kraštas, tai kai rėkt kad pavardes su W rašyt, tai pirmi, o už savo tautietę prabalsuot jau negali? Juolab kad visai nebloga ta lenkė, o juolab žmogus vežimėlyje, galėjo ir palaikyt. Lietuvos lenkams turėtų būti gėda. nereik stebėtis, kad ir lenkai mums nieko neduoda. Ir šiaip nebūtų davę - lenkai katalikška šalis, o pas mus jau ir šiaip silpnai, o dar homosiačinos privarė biggrin.gif Stebiuosi, kad gruzinai balsavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 gegužės 2015 - 12:14