Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija, 5 klasės

QUOTE(svetima @ 2012 06 21, 09:26)
Tikrai?  doh.gif
Mano sūnėnas išlaikė egzus į dailę  ir pateko, bet jo tėvai turbūt net nesuprato, kad bus viena tokia didelė klasė...Tokioj pakraipoj sudėtinga manau būtų...Gal vis gi išskirstys į dvi.. g.gif

QUOTE(Llaume @ 2012 06 21, 10:19)
Dailes gimnazijoje bus dvi klases po 17 mokiniu. Toje mokykloje klasiu patalpos mazos, tad 35 vaiku niekaip nesutalpintu  biggrin.gif

Skambinau prieš egzaminus, sakė pavaduotoja, kad yra raštas iš švietimo formuoti vieną klasę iki 30 mokinių. Bet priėmė visgi 35, tai greičiausiai viskas bus po senovei. Atsiimant dokumentus kažkas iš mokytojų skundėsi, kad "siaubas, vos vienas kitas iš gabių vaikų, kančia buvo darbus peržiūrinėti". Tai aš dingau greitai, kaip viena iš tos kančios kaltininkių biggrin.gif Įstojusiems greičiausiai suteikė visą informaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 21 birželio 2012 - 11:18
QUOTE(pagyvenus @ 2012 06 20, 11:03)
Maniškės nekvietė. Kadangi rezultatai stojamųjų buvo prasti, tai nieko keisto. Skambino dukrai klasiokė, kuriai trūko iki pokalbio pusės balo, tai ją pakvietė į pokalbį ir priėmė į tą naują klasę.

Dailėje nuo šių metų tvarka pakeista. Vietoje dviejų klasių formavo tik vieną, 35 mokiniai klasėje  blink.gif Maniškė nepateko. Tai 4 metus bus "kudirkietė". 

ajd, o jūs kur - jonučiuose, senamiesčio progimnazija ar dar kur nors?

jonučiuose. jau tikrai net nesvarstėm apie jėzuitus, ypač po tokių "atrankos" kriterijų.
Nu matysim kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 06 21, 12:58)
jonučiuose. jau tikrai net nesvarstėm apie jėzuitus, ypač po tokių "atrankos" kriterijų.
Nu matysim kaip seksis.

Sveikinu pasirinkus. Man labai palengvėjo, kai baigėsi visi neapibrėžtumai ir vaikai abu turi mokyklas. Pagaliau galiu ramiai planuoti atostogas. Jei nedingsite iš sm, galėsim po pusmečio pasidalinti įspūdžiais - Jūs iš jonučių, mes iš kudirkos. Bus "desantas", jei jau situacija pasisuks kritiškai nepalankiai. Nors man kudirkoje labai neblogas įspūdis susidarė, irgi manau, kad viskas bus gerai.

O jūsų atveju, galimas daiktas, kad jėzuitai pasiūlys dar kartą, jei atsirastų laisvų vietų. Su sūnum į devintą jėzuituose klasę įstojo mergaitė, kuri penktoje klasėje liko ar tai antra nepatekusi. Tai jai prieš tai du kartus buvo siūlymas pereiti į jėzuitus, bet atsisakė, nenorėjo klasės keisti. O po to į devintą pati apsisprendė ir įstojo.
Atsakyti
O gal galit tokia info pasidalinti - is kokiu pradiniu Kauno mokyklu daugiausiai patenka i 5-tas klases?
Atsakyti
Ir dar toks klausimelis.. yra internete pavyzdinis stojamuju testas, bet jis tik 2006 metu verysad.gif Idomu, ar visi sekanciu metu testai buvo panasaus formato ar aplamai kitokie?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2013 01 09, 11:56)
Ir dar toks klausimelis.. yra internete pavyzdinis stojamuju testas, bet jis tik 2006 metu  verysad.gif  Idomu, ar visi sekanciu metu testai buvo panasaus formato ar aplamai kitokie?

Formatas toks pat buvo pernai. Kas tikrai nugąsdina, būna, mažiukus, tai apimtis. Tieek daug lapų tų. Dukra treniravosi stojamiesiems visose įmanomose kengūrose pernai, tiesiog kad pajust skonį tą, ilgo susikaupimo. smile.gif
Atsakyti
O tie kas mokosi, gal galit pasakyti - ar papildomai jusu vaikai mokesi pas korepetitorius pries stojamuosius?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2013 02 06, 14:09)
O tie kas mokosi, gal galit pasakyti - ar papildomai jusu vaikai mokesi pas korepetitorius pries stojamuosius?

ne
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2013 02 06, 13:17)

Pirmoji dukra nesiruošė papildomai, antroji ruošės anglų su repetitore ir mat/liet. su savo mokytoja dirbo papildomai, trečioji ruošės papildomai namuose. IV klasėje rašėm visas įmanomas Kengūras, tiesiog treniravom "kontrolinių rašymo jausmą". Iš mano patirties vaikai labai jaudinas ir stresuoja būtent dėl to, kad tai - egzaminas. Apimtis tikrai didelė, daug ten tų lapų. Būna dėl to neįstoja ir labai gerai pradinėje besimokiusieji.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2013 02 06, 17:05)
Pirmoji dukra nesiruošė papildomai, antroji ruošės anglų su repetitore ir mat/liet. su savo mokytoja dirbo papildomai, trečioji ruošės papildomai namuose. IV klasėje rašėm visas įmanomas Kengūras, tiesiog treniravom "kontrolinių rašymo jausmą". Iš mano patirties vaikai labai jaudinas ir stresuoja būtent dėl to, kad tai - egzaminas. Apimtis tikrai didelė, daug ten tų lapų. Būna dėl to neįstoja ir labai gerai pradinėje besimokiusieji.

Supratau, aciu. O tai jusu visos trys dukros istojo? Kaip saunu! Jei ne paslaptis (tik i az) kokioj pradinej jus moketes?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2013 02 07, 04:42)
Supratau, aciu. O tai jusu visos trys dukros istojo? Kaip saunu! Jei ne paslaptis (tik i az) kokioj pradinej jus moketes?

Taip, mokosi visos trys smile.gif. Labai džiaugiuosi, nes mokytojai KJG yra tikrai ypatingi, ne vien savo dalyko profesionalai, bet ir puikūs žmonės.

Jei KJG praeis atestaciją, pavasarį mano vyriausioji stos į tarptautinio bakalaureato klasę KJG. Jei kam bus įdomu parašysiu kaip sekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liute: 07 vasario 2013 - 07:40
QUOTE(Almera @ 2013 02 06, 15:09)

vieną mėnesį prieš stajamuosius ėjo papildomai pas anglų mokytoją, pradinė mokykla buvo Mašioto.
Papildyta:
QUOTE(liute @ 2013 02 07, 08:38)
Jei KJG praeis atestaciją, pavasarį mano vyriausioji stos į tarptautinio bakalaureato klasę KJG. Jei kam bus įdomu parašysiu kaip sekas.

Ir mano dičkė bandys. Nors aš labai abejoju ar gerai bus jei įstos, mokymo programa labai įdomi ir patraukli, net labai, bet TB pažymių konvertavimas į šimtabalę sistemą leis vaikui studijuoti tik užsienyje, bet užkirs kelią mokytis Lietuvoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 08 vasario 2013 - 12:07