Visai tai mes irgi turim. Gaila,bet išspręstos pratybos nereikalingos vaikams. O kokias pratybas pirkti ir kas gali paruošti tikybą stojimui tikrai galim rekomenduoti 😉 Nieko negalit turėti kito, apart rekomenduojamos pačios gimnazijos knygos konspekto.
Visai tai mes irgi turim. Gaila,bet išspręstos pratybos nereikalingos vaikams. O kokias pratybas pirkti ir kas gali paruošti tikybą stojimui tikrai galim rekomenduoti 😉 Nieko negalit turėti kito, apart rekomenduojamos pačios gimnazijos knygos konspekto.
Aš nesuprantu, ko Jūs taip pykstat, visus metus žmonės kai kurie ėjo pas vienuoles, mokėjo po 5 eu uz pamoką. O aš galiu perleisti viską už 10 eu, kas nori namie dirbt, nes už medžiagą pati mokėjau. Korepetitoriai turi senus testus ir pagal juos ruošiasi, aš juos pirkau, ir negaliu kažkam pasiūlyti? Man jau jų nereikės,.Kam į domu, tegul man parašo į až.
Mamos, nesibarkit
Neklaidinkit žmonių. Pas vienuoles vaikai ( šeima) ėjo ruoštis metus laiko tik pirmąjai kumunijai. Stojamąjam testui ėjote ruoštis nuo vasario mėnesio (3 mėnesius). Ir ne mokėjot, o aukojot tiek kiek galėjote ir norėjote. Vienuolės būtų ir už 1 eurą mokę jūsų vaiką, patys pasirinkote kiek norite aukoti. O tėveliams siūlau atsakingai pasirinkti pirmiausia mokymo įstaigą, tam kad patiems nereiktų mokytis už vaikus. Ir dar iš mano vaiko klasės įstojo ir tiek kurie nesiruošė niekur papildomai. Va čia mano manymu yra pasiekimas. Atsiprašau, tikrai nenorėjau įžeisti.
Ir dar toks pastebėjimas. Jūs įsivaizduojat, kad susimokėjot 5 eurus ir galit pardavinėti užduotis kurias seserys galbūt metus laiko ruošė? Čia tas pats jei studentai pradėtų dėstytojo skaidres pardavinėti. Susikonspektuokit pati, o ne kitų padarytą darbą pardavinėkite. To gylio matomai ir neįžvelgėte, nes seserys be paruošimo testui duoda prasmingą laiką praleistą kartu, šilumą, meilę ir gilesnį bendravimą. Jeigu Jūs atsidūrėte KJG tai siūlyčiau pagalvoti apie tai. Nuoširdžiai,
Gaila, kad kai kuriems ši gimnazija atrodo tik žinių farširavimo į vaikus kalvė. Nesvarbiomis kai kuriems atrodo pamatinės vertybės, kuriomis pagrįsta šios gimnazijos ugdymo koncepcija. Įdomu, kaip tokie vaikai praeina pokalbį turbūt mamos tiesiog ištreniruoja, gavusios praeitų metų pokalbių klausimų konspektus?
Nu mes nesusišnekam, aš kalbu apie testą, pasiruošimą testui, ne apie dvasinį darbą, ne apie seserų darbą. Vaikams nereikia testui žinoti kas tai yra stula, alba. Nu aš labai atsiprašau, kad pasiūliau savo sukauptą medžiagą, kurią tiesiog pirkau sau, nevogiau. Uniformą galima padėvėtą pasiūlyt, o medžiagos, kurios jau mums nereikia - ne. Beje kitas be jokios paruošiamos medžiagos įstos, o kitas su auksine neįstos, tai nieko negarantuoja ta medžiaga, bet kam ieškot, vargt, jei kažkas turi.
žinoma, kiek žinau, leido į Mašioto pvz mokyklą ir dar pas korepetitorius vežiojo ir tikybą vežiojo, matematiką ėjo, ir neįstojo, nes niekas nepadarys stebuklo per vieną savaitinę pamoką, o tėtis su mama ant foteliuko su vaiku susėdę gali padaryt daugiau. Rašo "pasirinkite tinkamą mokyklą" - ne visi gali vežiot į kitą miesto galą į Mašiotą ar į Rūtelę, ne visi ir tiek gali investuot. Ne visi gali ir tris mėnesius pas seseris vežiot. Aš iš tų, kur pati dirbau, bet būna visaip, kiti tėvai gal pinigų turi pakankamai, bet laiko visiškai ne...
Nebūtinai. Tiesiog yra vaikų, kurie žinias apie tikėjimą (ir ne tik) įgyja palaipsniui ir kuriems jų nereikia sukišti galvon per mėnesį ar tris. Nepasakysi, kad nesiruošė. Bet tai ne apie tai "kaip galvon per trumpą laiką sukišt tiek naujų dalykų". Nes jie turi tas žinias iš anksčiau ir jiems nieko naujo mokytis specialiai dėl įstojimo nereikia.