Kaip pas jūsų vaikus klasėse-tie, kurie įstojo į KJG ir į LSMU-ką rinksis, kokie prioritetai, kur eina stipresni vaikai?
Pas mus tie persidengiantys lyg linksta į KJG..
Yra keletas, kurie į LSMU nebandė arba nepraėjo, tik KJG, laukia pokalbio...(gal finansai šiemet sužaidė)
Tiesa, yra ir keli nebandę į KJG, įstojo į LSMU.
QUOTE(svetima @ 2016 05 10, 10:51)
Kaip pas jūsų vaikus klasėse-tie, kurie įstojo į KJG ir į LSMU-ką rinksis, kokie prioritetai, kur eina stipresni vaikai?
Yra keletas, kurie į LSMU nebandė arba nepraėjo, tik KJG, laukia pokalbio...(gal finansai šiemet sužaidė)
Į LSMU įstojo penki, bet keturi iš jų renkasi prioritetu KJG, nes ir ten įstojo . Vienas liks LSMUG, nes nestojo į KJG (bet jis nepatenka į geriausiųjų klasėje penketuką, bet tikrai neblogai mokosi, gal šeštas ar septintas).
Iš viso iš klasės į II turą KJG pateko berods devyni.
QUOTE(Jursla @ 2016 05 09, 14:00)
Ir dukros klasiokė nepapuolė į sekantį etapą surinkus 80. Kažkaip nesitiki,kad tiek surinkus be jokių papildomų taškų galėjo nepatekt. Idomu koks žemiausias balas įstojusios mergaitės
Spėju mano panelė su žemiausiu balu pakviesta. Mes eilėj 60, balas - 70,5.
Įdomu ar turim dar kokį šansą po pokalbio
Į LSMU įsojom, tai važiuosim sutarties pasirašyt - bet vis dar tikimės kad gal čia pavyks.
QUOTE(Mergaiciukas @ 2016 05 10, 15:14)
Spėju mano panelė su žemiausiu balu pakviesta. Mes eilėj 60, balas - 70,5.
Į LSMU įsojom, tai važiuosim sutarties pasirašyt - bet vis dar tikimės kad gal čia pavyks.
Aišku bandykit, jei pakvietė pokalbio, šansų tikrai yra
Susikaupkit pokalbiui, padrąsinkit vaiką, kad nepasimestų ir gal pavyks gauti daug balų pokalbyje ..
QUOTE(svetima @ 2016 05 10, 20:04)
Aišku bandykit, jei pakvietė pokalbio, šansų tikrai yra
Susikaupkit pokalbiui, padrąsinkit vaiką, kad nepasimestų ir gal pavyks gauti daug balų pokalbyje ..
Pridurčiau- svarbiausiai neparodykit per pokalbį nusiteikimo "ai, mums dzin, mes jau esame įstoję į LSMUG, o čia tik šiaip atėjom pabandyt".
Esu čia , nes mano vieta ČIA. Taškas.
O šansų tai labai daug.
Sėkmės.
QUOTE(snickers @ 2016 05 10, 14:19)
Į LSMU įstojo penki, bet keturi iš jų renkasi prioritetu KJG, nes ir ten įstojo . Vienas liks LSMUG, nes nestojo į KJG (bet jis nepatenka į geriausiųjų klasėje penketuką, bet tikrai neblogai mokosi, gal šeštas ar septintas).
Jei nepaslaptis, is kokios mokyklos jus?
Mergytės, kas jau buvot pokalbiui ar sužinote iš karto, kiek balų už jį gavote?
įdomu, ar teks laukti gegužės pabaigos dėl galutinio rezultato
QUOTE(kulverstuk @ 2016 05 11, 06:55)
Mergytės, kas jau buvot pokalbiui ar sužinote iš karto, kiek balų už jį gavote?
Aš manau, kad kai tik baigsis pokalbiai-t.y. gegužės 17 d, tai iškart bus rezultatai, na gal kitą dieną..
Iškarto tikrai nesako balų..
Kada jūsų pokalbis?
QUOTE(svetima @ 2016 05 11, 09:56)
Aš manau, kad kai tik baigsis pokalbiai-t.y. gegužės 17 d, tai iškart bus rezultatai, na gal kitą dieną..
Kada jūsų pokalbis?
Kada jūsų pokalbis?
Mūsų - 17 d vakare. Nors esame surinkę ganėtinai nemažai balų "virš kritinio brūkšnio", vis tiek kažkiek neramu ir dėl pokalbio.
QUOTE(kulverstuk @ 2016 05 11, 07:03)
Mūsų - 17 d vakare. Nors esame surinkę ganėtinai nemažai balų "virš kritinio brūkšnio", vis tiek kažkiek neramu ir dėl pokalbio.
Viskas bus gerai..Jei esate aukštai, tai tikrai neiškrisite..
QUOTE(svetima @ 2016 05 11, 10:07)
Viskas bus gerai..Jei esate aukštai, tai tikrai neiškrisite..
Tikiuosi
Ką per tuos pokalbius šneka, ko klausinėja?
Mes bandome į III kl. įstot
Mes bandome į III kl. įstot