Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija, 5 klasės

Kaip pas jūsų vaikus klasėse-tie, kurie įstojo į KJG ir į LSMU-ką rinksis, kokie prioritetai, kur eina stipresni vaikai?

Pas mus tie persidengiantys lyg linksta į KJG..
Yra keletas, kurie į LSMU nebandė arba nepraėjo, tik KJG, laukia pokalbio...(gal finansai šiemet sužaidė)

Tiesa, yra ir keli nebandę į KJG, įstojo į LSMU.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2016 05 10, 10:51)
Kaip pas jūsų vaikus klasėse-tie, kurie įstojo į KJG ir į LSMU-ką rinksis, kokie prioritetai, kur eina stipresni vaikai?

Pas mus tie persidengiantys lyg linksta į KJG..
Yra keletas, kurie į LSMU nebandė arba nepraėjo, tik KJG, laukia pokalbio...(gal finansai šiemet sužaidė)

Tiesa, yra ir keli nebandę į KJG, įstojo į LSMU.

Į LSMU įstojo penki, bet keturi iš jų renkasi prioritetu KJG, nes ir ten įstojo . Vienas liks LSMUG, nes nestojo į KJG (bet jis nepatenka į geriausiųjų klasėje penketuką, bet tikrai neblogai mokosi, gal šeštas ar septintas).
Iš viso iš klasės į II turą KJG pateko berods devyni.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 10 gegužės 2016 - 13:33
QUOTE(Jursla @ 2016 05 09, 14:00)
Ir dukros klasiokė nepapuolė į sekantį etapą surinkus 80. Kažkaip nesitiki,kad tiek surinkus be jokių papildomų taškų galėjo nepatekt. Idomu koks žemiausias balas įstojusios mergaitės  g.gif  smile.gif

Spėju mano panelė su žemiausiu balu pakviesta. Mes eilėj 60, balas - 70,5.
Įdomu ar turim dar kokį šansą po pokalbio g.gif

Į LSMU įsojom, tai važiuosim sutarties pasirašyt - bet vis dar tikimės kad gal čia pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2016 05 10, 15:14)
Spėju mano panelė su žemiausiu balu pakviesta. Mes eilėj 60, balas - 70,5.
Įdomu ar turim dar kokį šansą po pokalbio  g.gif

Į LSMU įsojom, tai važiuosim sutarties pasirašyt - bet vis dar tikimės kad gal čia pavyks.

Aišku bandykit, jei pakvietė pokalbio, šansų tikrai yra mirksiukas.gif
Susikaupkit pokalbiui, padrąsinkit vaiką, kad nepasimestų ir gal pavyks gauti daug balų pokalbyje ..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2016 05 10, 20:04)
Aišku bandykit, jei pakvietė pokalbio, šansų tikrai yra  mirksiukas.gif
Susikaupkit pokalbiui, padrąsinkit vaiką, kad nepasimestų ir gal pavyks gauti daug balų pokalbyje ..

Pridurčiau- svarbiausiai neparodykit per pokalbį nusiteikimo "ai, mums dzin, mes jau esame įstoję į LSMUG, o čia tik šiaip atėjom pabandyt".
Esu čia , nes mano vieta ČIA. Taškas.
O šansų tai labai daug.
Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 05 10, 14:19)
Į LSMU įstojo penki, bet keturi iš jų renkasi prioritetu KJG, nes ir ten įstojo . Vienas liks LSMUG, nes nestojo į KJG (bet jis nepatenka į geriausiųjų klasėje penketuką, bet tikrai neblogai mokosi, gal šeštas ar septintas).
Iš viso iš klasės į II turą KJG  pateko berods devyni.

Jei nepaslaptis, is kokios mokyklos jus?
Atsakyti
Mergytės, kas jau buvot pokalbiui 4u.gif ar sužinote iš karto, kiek balų už jį gavote?
įdomu, ar teks laukti gegužės pabaigos dėl galutinio rezultato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 05 11, 06:55)
Mergytės, kas jau buvot pokalbiui  4u.gif ar sužinote iš karto, kiek balų už jį gavote?
įdomu, ar teks laukti gegužės pabaigos dėl galutinio rezultato  doh.gif

Aš manau, kad kai tik baigsis pokalbiai-t.y. gegužės 17 d, tai iškart bus rezultatai, na gal kitą dieną..
Iškarto tikrai nesako balų.. schmoll.gif
Kada jūsų pokalbis?
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2016 05 11, 09:56)
Aš manau, kad kai tik baigsis pokalbiai-t.y. gegužės 17 d, tai iškart bus rezultatai, na gal kitą dieną..
Iškarto tikrai nesako balų.. schmoll.gif
Kada jūsų pokalbis?

Mūsų - 17 d vakare. Nors esame surinkę ganėtinai nemažai balų "virš kritinio brūkšnio", vis tiek kažkiek neramu ir dėl pokalbio.
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 05 11, 07:03)
Mūsų - 17 d vakare. Nors esame surinkę ganėtinai nemažai balų "virš kritinio brūkšnio", vis tiek kažkiek neramu ir dėl pokalbio.

Viskas bus gerai..Jei esate aukštai, tai tikrai neiškrisite.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2016 05 11, 10:07)
Viskas bus gerai..Jei esate aukštai, tai tikrai neiškrisite.. 4u.gif

Tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 11 gegužės 2016 - 09:26
Ką per tuos pokalbius šneka, ko klausinėja? 4u.gif
Mes bandome į III kl. įstot bigsmile.gif
Atsakyti