Praėjom į II etapą.
Kaip greit patikrino- nerealu.
QUOTE(snickers @ 2016 05 08, 17:55)
Sveikinu, mes nepraėjom, deja... Pergyvenau, kad sakramentų neparašė, kai tuo tarpu iš matematikos gavo tik 8 balus O matematika jai geriausiai sekėsi Žiauru, ai, bet ką padarysi, nelamta.
QUOTE(snickers @ 2016 05 08, 18:55)
Ir mes praejom. Lauksim pokalbio.
O mes dar negavom atsakymo, bet gal jau ryt zinosim. Nors ir nesitikiu, kad įstos, bet is tiek idomu butu suzinot kaip jai ten pasisekė.
Na tas " mama , viskas OK " pasirodo tikrai OK Gerai vaikis parase
..kas gavot neigiamus atsakymus, neliudekit labai, palaikykit savo vaikus, juk jie vistiek patys geriausi , gal diena tiesiog ne ta, gal savijauta, stresas..daug faktoriu , kurie galejo nulemti rezultata.
..kas gavot neigiamus atsakymus, neliudekit labai, palaikykit savo vaikus, juk jie vistiek patys geriausi , gal diena tiesiog ne ta, gal savijauta, stresas..daug faktoriu , kurie galejo nulemti rezultata.
Aš buvau nusiteikus pozityviai, kad ne tragedija, jei ir neįstos. bet tas kartėlis ir apmaudas visvien lydi visą vakarą Savo vaikui norisi, kas geriausia, na, bet yra kaip yra. Sveikinu visus, kas praėjo testą
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 22:15)
Aš buvau nusiteikus pozityviai, kad ne tragedija, jei ir neįstos. bet tas kartėlis ir apmaudas visvien lydi visą vakarą Savo vaikui norisi, kas geriausia, na, bet yra kaip yra. Sveikinu visus, kas praėjo testą
Na visad smagiau, kai pasiseka. Bet maty buvo an ta diena ar tiesiog stresas užblokavo smegenis
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 22:15)
O niekur kitur nestojot?
Mūsų - LSMUg dar turi variantą.
QUOTE(snickers @ 2016 05 08, 21:18)
Ne, nestojom kitur. Ji nenorėjo į LSMU, kažkaip buvo prisiklausius, kad ten labai sunku, tai net nenorėjo bandyt. O va, kai sužinojo, kad neįstojo į Jėzuitus, apsiašarojo, sako, kodėl nebandėm ir LSMU?
Liksim Jono Pauliaus II.
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 21:15)
..greiciausiai visi gave neigiama atsakyma, tai isgyvena siandien.. bet ryt kita diena ir ji tikrai jau bus sviesesne
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 21:24)
Ne, nestojom kitur. Ji nenorėjo į LSMU, kažkaip buvo prisiklausius, kad ten labai sunku, tai net nenorėjo bandyt. O va, kai sužinojo, kad neįstojo į Jėzuitus, apsiašarojo, sako, kodėl nebandėm ir LSMU?
Liksim Jono Pauliaus II.
Liksim Jono Pauliaus II.
Oi, tie pletkai. Aš girdėjau, kad LSMU gimnazijoje tik vipiniai mokosi. Gaila, kad neįstojote į Jėzuitus nepabandėte LSMUG. Na, bet yra kaip yra, pagirkite vaiką už pastangas ir nuteikite, kad viskas bus gerai ir ten, kur liekate.
QUOTE(Manguste @ 2016 05 09, 06:53)
Oi, tie pletkai. Aš girdėjau, kad LSMU gimnazijoje tik vipiniai mokosi. Gaila, kad neįstojote į Jėzuitus nepabandėte LSMUG. Na, bet yra kaip yra, pagirkite vaiką už pastangas ir nuteikite, kad viskas bus gerai ir ten, kur liekate.
Tikrai,kad pletkai Peržiūrėjus LSMUG temą,netgi tarp mūsų supermamyčių yra vipinių vaikų ,kurie įstojo