Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija, 5 klasės

Praėjom į II etapą.

Kaip greit patikrino- nerealu.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 05 08, 17:55)
Praėjom į II etapą.

Sveikinu, mes nepraėjom, deja... Pergyvenau, kad sakramentų neparašė, kai tuo tarpu iš matematikos gavo tik 8 balus blink.gif O matematika jai geriausiai sekėsi doh.gif doh.gif Žiauru, ai, bet ką padarysi, nelamta.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 05 08, 18:55)
Praėjom į II etapą.

Ir mes praejom. Lauksim pokalbio.
Atsakyti
O mes dar negavom atsakymo, bet gal jau ryt zinosim. Nors ir nesitikiu, kad įstos, bet is tiek idomu butu suzinot kaip jai ten pasisekė. smile.gif
Atsakyti
Na tas " mama , viskas OK " pasirodo tikrai OK biggrin.gif Gerai vaikis parase thumbup.gif
..kas gavot neigiamus atsakymus, neliudekit labai, palaikykit savo vaikus, juk jie vistiek patys geriausi , gal diena tiesiog ne ta, gal savijauta, stresas..daug faktoriu , kurie galejo nulemti rezultata.
Atsakyti
Aš buvau nusiteikus pozityviai, kad ne tragedija, jei ir neįstos. bet tas kartėlis ir apmaudas visvien lydi visą vakarą verysad.gif Savo vaikui norisi, kas geriausia, na, bet yra kaip yra. Sveikinu visus, kas praėjo testą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 22:15)
Aš buvau nusiteikus pozityviai, kad ne tragedija, jei ir neįstos. bet tas kartėlis ir apmaudas visvien lydi visą vakarą  verysad.gif  Savo vaikui norisi, kas geriausia, na, bet yra kaip yra. Sveikinu visus, kas praėjo testą  4u.gif

Na visad smagiau, kai pasiseka. Bet maty buvo an ta diena ar tiesiog stresas užblokavo smegenis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 22:15)
Aš buvau nusiteikus pozityviai, kad ne tragedija, jei ir neįstos. bet tas kartėlis ir apmaudas visvien lydi visą vakarą  verysad.gif  Savo vaikui norisi, kas geriausia, na, bet yra kaip yra. Sveikinu visus, kas praėjo testą  4u.gif

O niekur kitur nestojot?
Mūsų - LSMUg dar turi variantą.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 05 08, 21:18)
O niekur kitur nestojot?
Mūsų - LSMUg dar turi variantą.

Ne, nestojom kitur. Ji nenorėjo į LSMU, kažkaip buvo prisiklausius, kad ten labai sunku, tai net nenorėjo bandyt. O va, kai sužinojo, kad neįstojo į Jėzuitus, apsiašarojo, sako, kodėl nebandėm ir LSMU? doh.gif doh.gif doh.gif

Liksim Jono Pauliaus II.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 08 gegužės 2016 - 21:25
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 21:15)

..greiciausiai visi gave neigiama atsakyma, tai isgyvena siandien.. bet ryt kita diena ir ji tikrai jau bus sviesesne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 08 gegužės 2016 - 21:58
QUOTE(drugelis. @ 2016 05 08, 21:24)
Ne, nestojom kitur. Ji nenorėjo į LSMU, kažkaip buvo prisiklausius, kad ten labai sunku, tai net nenorėjo bandyt. O va, kai sužinojo, kad neįstojo į Jėzuitus, apsiašarojo, sako, kodėl nebandėm ir LSMU?  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Liksim Jono Pauliaus II.

Oi, tie pletkai. doh.gif Aš girdėjau, kad LSMU gimnazijoje tik vipiniai mokosi. biggrin.gif Gaila, kad neįstojote į Jėzuitus nepabandėte LSMUG. Na, bet yra kaip yra, pagirkite vaiką už pastangas ir nuteikite, kad viskas bus gerai ir ten, kur liekate. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2016 05 09, 06:53)
Oi, tie pletkai. doh.gif Aš girdėjau, kad LSMU gimnazijoje tik vipiniai mokosi. biggrin.gif Gaila, kad neįstojote į Jėzuitus nepabandėte LSMUG. Na, bet yra kaip yra, pagirkite vaiką už pastangas ir nuteikite, kad viskas bus gerai ir ten, kur liekate. 4u.gif

Tikrai,kad pletkai doh.gif Peržiūrėjus LSMUG temą,netgi tarp mūsų supermamyčių yra vipinių vaikų ,kurie įstojo biggrin.gif
Atsakyti