Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija, 5 klasės

QUOTE(snickers @ 2016 05 07, 15:37)
Mūsų irgi įstojo, tik jei įstotų ir čia- liktume čia.
Ar man pasigirdo, ar prie registracijos sakė, kad rezultatus 10 dieną tikrai turėsim? g.gif

Jei ir zinosim,tai dar tik pirmojo etapo rezultatus. Mano vaikas sake sis testas buvo kur kas sudetingesnis nei lsmu,bet buvo imanoma viska suspeti,ir dar liko laiko tikrinimui. O lsmu nespejo keliu uzduociu.
Anglu ir mano vaikas nelabai suprato,ko is jo norima.kazka padare,gal bus teisingai...tikybos dalis vaikui patiko.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 05 07, 14:37)
Mūsų irgi įstojo, tik jei įstotų ir čia- liktume čia.
Ar man pasigirdo, ar prie registracijos sakė, kad rezultatus 10 dieną tikrai turėsim? g.gif

Mums apie rezultatus nieko neminėjo, bet jeigu pavyks įstot, tai dukra sakė irgi jau čia mokytis labiau norėtų smile.gif
Atsakyti
Aš girdėjau kad rezultatai gali būti rytoj vakare. Nekantriai laukiam...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2016 05 07, 20:05)

blink.gif blink.gif idomiai
Maniskis minejo, lad testas sunkesnis nei LSMU, bet pasak jo ,vistiek viskas OK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2016 05 07, 21:05)

Oi ne, ryt tik viskas bus ištaisyta. Mokytojos tai tikrai dirba taisydamos darbus savaitgalį, bet juk kažkas ir el.laiškus turi išsiuntinėti. g.gif Nemanau, kad spės dar ir tą.
Skaičiuojam- juk 370 laiškų, tai po minutę kiekvienam ir tai 6 valandos darbo. doh.gif biggrin.gif
Ramiai, laukam antradienio. ax.gif
Atsakyti
Antradienį prasideda pokalbiai.
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2016 05 07, 21:52)
Antradienį prasideda pokalbiai.

Na kaip bebūtų- pagarba už operatyvumą. Tas laukimas savaitę ir daugiau kaip LSMU tai doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O ar buvo kur nors rašyta, kiek vaikų pakvies į pokalbį?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2016 05 08, 06:41)
O ar buvo kur nors rašyta, kiek vaikų pakvies į pokalbį?

Per atvirų durų dieną sakė kvies 110, bet apgailestavo jog 2 nepapuls, jie bus kaip rezerviniai.
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2016 05 08, 07:59)
Per atvirų durų dieną sakė kvies 110, bet apgailestavo jog 2 nepapuls, jie bus kaip rezerviniai.

Tikrai tik 2 atkris??? Ankstesniais metais ar ne 20 atkrisdavo?
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2016 05 08, 07:59)

T.Y. Jei papuoli pokalbiui, jau tik du vaikai po jo atkris? As kitaip galvojau.
Gal kas zino tikrai?juk nuo to priklauso sutarciu pasirasymas su lsmug.
Atsakyti
Cituoju iš nuostatų:
"Pokalbio laikas skelbiamas kartu su testo rezultatais. Pokalbio kviečiami iki 114 daugiausiai taškų (pridedami 10.1, 10.3–10.8 p.) surinkusių kandidatų ir 10 kitų steigėjui nusprendus."

O priims:
"2016 m. bus priimti 108 mokiniai (54 berniukai ir 54 mergaitės): 98 per konkursą ir 10 gali būti priimti KJG savininko sprendimu."

Tai 16-kai po pokalbio nepasiseks.

Ale nebėkim prieš traukinį. biggrin.gif Kantrybės.
Atsakyti