Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija, 5 klasės

QUOTE(Glacier @ 2016 03 03, 14:37)
Sveiki 4u.gif Suprantu, kad čia gal ne ta tema, bet vis gi noriu užduoti labai mums svarbų klausimą:
Ar įmanoma patekti į 11 klasę?
Mūsų katalikiška mokykla vietoj gimnazijos prieš pat nosį virto į pagrindinę.. verysad.gif
Tenka skubiai bėgti ir norėtume mokytis Jėzuituose..

Taip, tikrai įmanoma. Pas juos yra formuojams TB klasė nuo 11, tai galit mėginti į ją. Arba pildyti prašymą į laisvas vietas, kurių tikrai atsiranda daliai mokinių įstojus į TB.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 03 kovo 2016 - 21:04
Ar kas nors, kas registravotės stojamiesiems, jau gavote patvirtinimo kodą?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 03 03, 22:03)
Taip, tikrai įmanoma. Pas juos yra formuojams TB klasė nuo 11, tai galit mėginti į ją. Arba pildyti prašymą į laisvas vietas, kurių tikrai atsiranda daliai  mokinių įstojus į TB.
Sėkmės  4u.gif

Bet TB jau ten kažkas tokio nelabai man suprantamo. Vakar užpildžiau paprastą stojimo į III kl. anketą. Na, bandysim laimę, vadinasi bigsmile.gif
Keistas man pasirodė klausimas anketoje: kada sumokėsite už stojamuosius. Ar tai turi kokios nors įtakos? g.gif
Kulverstuk, kodo dar nedavė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 04 kovo 2016 - 10:01
QUOTE(Glacier @ 2016 03 04, 10:59)
Keistas man pasirodė klausimas anketoje: kada sumokėsite už stojamuosius. Ar tai turi kokios nors įtakos? g.gif

Manau, tiesiog orientuojasi pagal tą datą, kai tikrina, ar sumokėtas stojimo mokestis. Nes bent jau aš neprisimenu, kad būčiau kokį mokėjimo patvirtinimą nešusi. Pavedimą padariau tą pačią dieną, kai užpildžiau anketą, tai tą datą ir nurodžiau.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2016 03 04, 09:59)
Bet TB jau ten kažkas tokio nelabai man suprantamo. Vakar užpildžiau paprastą stojimo į III kl. anketą. Na, bandysim laimę, vadinasi  bigsmile.gif

Manau, kol nesumoki, negali tos datos irasyti, tai automatiskai ir paraiskos pateikti.
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 03 04, 21:47)
Manau, kol nesumoki, negali tos datos irasyti, tai automatiskai ir paraiskos pateikti.

g.gif Siaip logiška.. Aš nurodžiau vėlesnę datą, kada sumokėsiu(gal aš tarkim pinigų neturiu šiuo metu) Ten nurodyta, kad sumokėti galima iki stojamųjų berods. Aišku durnai turbūt padariau. O tai gal iš naujo pateikt tą prašymą ir sumokėt db? Bala žino ar galima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2016 03 07, 11:18)
g.gif  Siaip logiška.. Aš nurodžiau vėlesnę datą, kada sumokėsiu(gal aš tarkim pinigų neturiu šiuo metu) Ten nurodyta, kad sumokėti galima iki stojamųjų berods. Aišku durnai turbūt padariau. O tai gal iš naujo pateikt tą prašymą ir sumokėt db? Bala žino ar galima?  bigsmile.gif

siūlyčiau pasiskambinti į gimnazijos raštinę 4u.gif ir pasitarti. aš manau, kad tam ir norima apmokėjimo datos, kad kol nesumokėjęs, nepildytumei prašymo.
Atsakyti
Bent jau pernai buvo taip, kad kai sumoki, tik tada gauni numereli savo, su kuriuo dalyvauji stojamuosiuose.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2016 03 08, 09:30)
Bent jau pernai buvo taip, kad kai sumoki, tik tada gauni numereli savo, su kuriuo dalyvauji stojamuosiuose.

ar tas numerėlis turi kokios nors įtakos kam nors? t.y. ar yra skirtumas, pirmesnį ar vėlesnį numerėlį gauni?
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 03 08, 10:41)
ar tas numerėlis turi kokios nors įtakos kam nors? t.y. ar yra skirtumas, pirmesnį ar vėlesnį numerėlį gauni?

Jis neturi jokios įtakos, tiesiog dėl tvarkos, vietoj vardo pavardės.
Atsakyti
Sveikos, o mane domina finansinė pusė, t.y. Susimokėjus už mokslą, ar dar yra kokios rinkliavos metų eigoje, pvz klasės ar mokyklos fondas ir pan. Ar reikia pirkti pratybas, knygas? Kiek uniformos kainuoja? Pasidalinkite, Prašau, patirtimi...
Y
Atsakyti
Sveiki,

Na manau del rinkliavu labai priklauso nuo klases, kaip ka nutarsite. Dukra mokinasi penktoje klaseje, kolkas galiu pasakyti aplamai nelabai ka pirkome, rinkliavu neturime.
Knygu pirkti nereikia, bet pratybas zinoma, kad reik, kaip ir visose mokyklose. Uniformu kainas galite paziureti internetiniame psl: www.8togo.lt
Atsakyti