Na jau galiu pasidalinti įspūdžiais iš uniformos pirkimo. Esu pasipiktinusi. Siaubas kažkoks, nenoriu tik keiktis, bet kažkoks absurdas su dydžiais ir modeliais...
Pirkau megztinuką berniukui, kurio ūgis 165cm, tai tiko tik megztinis kurio išmatavimai etiketėje buvo nurodyti 182cm. Rinkausi gal iš 4 ar 5 megztinių, kol pakliuvo be broko. Prie kaklo siūlės kreivos, viename net skylutė buvo prie trikampio iškirptės, pačiame gražume. O kaina 85Lt. Man papriekaištavus, pardavėja atšovė, kad nė vieno nerasiu idelaus, tai už ką tada turime mokėti tokią kainą?
Švarkai ir kelnės turbūt išmatuoti ir pasiūti ant itin plono manekeno
, kuris dar ir moterišką figūrą turi. Sakyčiau, kad tik mano vaikui kelnės netiko, ne visos mamos masiškai traukė į apačioje parduotuvės esančią siuvyklą taisyti kelnių per klubus...
Mano vaikinas sportuojantis, pečiai platesni, bet i švarkas netiko žinote per kur? Per liemenį...-per siauras.
Paklausus platesnio švarko- nėra, visi to ūgio švarkai vienodi...
Žinokite trūko kantrybė. Nuvažiavome į Tomuvą ir užsisakėme kelnes ir švarką, kad pasiūtų ir dar išėjo 35Lt pigiau,nei pirkti iš parduotuvės.
Tai va, išvadas galite padaryti pačios. Labai gaila, kad kažkas darosi biznį, užsikėlę kainas. Dėl kainų būtų nieko, jei kaina atitiktų kokybę, deja, šiuo atveju taip nėra.
Galite sakyti, kad tai tik atsitiko su mano vaiku, deja... Kita mamytė blaškėsi ką daryti su aukšta liekna mergaite, kuriai netiko nei švarkas nei sijonas, o pardavėja visas mamas ramino, nusiųsdama jas į apačioje esančią siuvyklą...
Papildyta:
[quote=lina0612,2013 08 13, 14:30]
Kaip viena mama sake:
su spalvininku niekas spalvu nelygina
As pirkau:
http://direct.asda.c...default,pd.html
http://direct.asda.c...default,pd.html
Spalva siek tiek sviesesne, nei pikto uniforminio megztuko, kuri nesiojo pries 2 metus KJG-joje
Tai kad dabartiniai megztiniai ir yra šviesesni,nei buvo prieš du metus. Va pernai tai iš viso šviesiai pilki buvo...
Papildyta:
Lina0612, ar teisingai supratau, kad pagal Tavo nurodytą linką megztinukai parduodami tik 12-13metų vaikams?