Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija, 5 klasės

QUOTE(svetima @ 2013 06 10, 14:20)
Sveikinu įstojus į KJG 4u.gif  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif Gal ir tu turi gimnazisciu?
Atsakyti
QUOTE(žariene @ 2013 06 10, 09:45)
Va va tada garantuoju, kad parduotuvej nerasit, medziaga galima bus nusipirkti, bet siutis kaip supratau patiems teks.Siaurint platint jie gales 2-3 cm, kelnes ilgint ten gal 1,5 cm galima,kainos nemazos, bet sutikciau moket, jei nereiktu jau nieko taisyt,bandysiu skambint... unsure.gif

Kainos tai tikrai ten tokios.. kaip geriems verslininkams dėvėti.. unsure.gif
Atsakyti
Norėčiau paistikslinti, ar testai, stojant į VJG ir KJG vienodi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija0421 @ 2013 07 14, 12:29)
Norėčiau paistikslinti, ar testai, stojant į VJG ir KJG vienodi? smile.gif

turetu but vienodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žariene @ 2013 06 10, 08:45)
Va va tada garantuoju, kad parduotuvej nerasit, medziaga galima bus nusipirkti, bet siutis kaip supratau patiems teks.Siaurint platint jie gales 2-3 cm, kelnes ilgint ten gal 1,5 cm galima,kainos nemazos, bet sutikciau moket, jei nereiktu jau nieko taisyt,bandysiu skambint... unsure.gif

Būtent, svarbiausia, kad buvo kalbėta ir prašyta, kad keistųsi ne tik ilgis rūbų, bet ir plotis, tačiau liko tas pats vienas standartas. 160 cm ūgio mergaitei nuo klubų nenukrito tik 152 cm dydžio sijonas, vaikščios su miniaku, jeigu katalikiškos mokyklos vadovybei taip gerai, tebūnie.

Švarkas ir kelnės tragedija totali, neišsirinkom, bet laimė, kad dar švarkas nėra privalomas.
Atsakyti
mes irgi nisipirkom sijonuka jau tik rugsejui gal ir uzteks biggrin.gif
o megztukai tai kaip maisai ir dar maziausias dydis, zodziu gaila kad cia jie taip ir nesusitvarke sad.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti jau besimokančių Jėzuitų gimnazijoje mamyčių... Kaip griežtai privaloma uniforma? Ar gali vaikas kasdien ateiti su kitais žydrais, baltais ne iš tos uniformų parduotuvės marškiniais, arba kitu pilku megztiniu. Man toks klausimas kilo, kai pamačiau megztinių kokybę... maximoj geresni po 50 lt. (žinoma ne tokie kokių reikia biggrin.gif ), o čia 85 lt. galvoju gal kitur paieškot panašaus megztinio, nes nežinau ar vaikas visus metus išnešios tą megztinį, kaip jie skalbiasi? Mano vaiko ūgis 150 cm., megztinį reikėjo pirkti ant 176 cm. ūgio... O gal klystu dėl kokybės, pasidalinkite savo patirtimi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 13 rugpjūčio 2013 - 06:56
Mano ispudis lygai toks pat: kaina neatitinka kokybes. Svelniai tariant ax.gif Tiesa sakant, buvau lengvai sokiruota, kai uz tokia kaina turejau ieskoti megztinio su tvarkinga kaklo siule (ir neradau...).
As jau nupirkau saviskiui keleta marskinuku is UK, megztuko irgi dairysiuosi, nes su situo "uniforminiu" vaikscioti per salcius butu ne kas.
Manau, kad niekas netikrina, is kokios parduotuves drabuziai. Svarbu, kad butu tinkamos spalvos ir panasus modelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 13 rugpjūčio 2013 - 13:59
Na ką, mes irgi keliausime pirkti uniformos. Bandysime ieškoti švarko.
O megztinukai tai privalomi kasdien, aišku marškinėliai gali būti pirkti ir iš kitų parduotuvių, svarbu tik kad spalvos atitiktų.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 08 13, 06:52)
Sveikos, norėjau paklausti jau besimokančių Jėzuitų gimnazijoje mamyčių... Kaip griežtai privaloma uniforma? Ar gali vaikas kasdien ateiti su kitais žydrais, baltais ne iš tos uniformų parduotuvės marškiniais, arba kitu pilku megztiniu. Man toks klausimas kilo, kai pamačiau megztinių kokybę... maximoj geresni po 50 lt. (žinoma ne tokie kokių reikia biggrin.gif ), o čia 85 lt. galvoju gal kitur paieškot panašaus megztinio, nes nežinau ar vaikas visus metus išnešios tą megztinį, kaip jie skalbiasi? Mano vaiko ūgis 150 cm., megztinį reikėjo pirkti ant 176 cm. ūgio... O gal klystu dėl kokybės, pasidalinkite savo patirtimi...

Kaip viena mama sake:
su spalvininku niekas spalvu nelygina biggrin.gif

As pirkau:
http://direct.asda.c...default,pd.html
Spalva siek tiek sviesesne, nei pikto uniforminio megztuko, kuri nesiojo pries 2 metus KJG-joje mirksiukas.gif
Kelnes irgi is cia ir tar is tesco

Tik savo vaika nudidinau doh.gif
Tai dar teks siustis mirksiukas.gif

Jei kam reikia melynu kelniu 12-13 metu 158 ugis, prasom 25 lt
Nors is tikro- ne beda, priaugs
Gerai, kad nenumazinau
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 08 13, 16:30)
Kaip viena mama sake:

As pirkau:
Spalva siek tiek sviesesne, nei pikto uniforminio megztuko, kuri nesiojo pries 2 metus KJG-joje mirksiukas.gif
Kelnes irgi is cia ir tar is tesco

Tik savo vaika nudidinau doh.gif
Tai dar teks siustis mirksiukas.gif

Jei kam reikia melynu kelniu 12-13 metu 158 ugis, prasom 25 lt
Nors is tikro- ne beda, priaugs
Gerai, kad nenumazinau

Va čia tai mokyklinių uniformų kainos thumbup.gif
Atsakyti
Na jau galiu pasidalinti įspūdžiais iš uniformos pirkimo. Esu pasipiktinusi. Siaubas kažkoks, nenoriu tik keiktis, bet kažkoks absurdas su dydžiais ir modeliais...
Pirkau megztinuką berniukui, kurio ūgis 165cm, tai tiko tik megztinis kurio išmatavimai etiketėje buvo nurodyti 182cm. Rinkausi gal iš 4 ar 5 megztinių, kol pakliuvo be broko. Prie kaklo siūlės kreivos, viename net skylutė buvo prie trikampio iškirptės, pačiame gražume. O kaina 85Lt. Man papriekaištavus, pardavėja atšovė, kad nė vieno nerasiu idelaus, tai už ką tada turime mokėti tokią kainą?

Švarkai ir kelnės turbūt išmatuoti ir pasiūti ant itin plono manekeno biggrin.gif, kuris dar ir moterišką figūrą turi. Sakyčiau, kad tik mano vaikui kelnės netiko, ne visos mamos masiškai traukė į apačioje parduotuvės esančią siuvyklą taisyti kelnių per klubus...
Mano vaikinas sportuojantis, pečiai platesni, bet i švarkas netiko žinote per kur? Per liemenį...-per siauras.
Paklausus platesnio švarko- nėra, visi to ūgio švarkai vienodi...

Žinokite trūko kantrybė. Nuvažiavome į Tomuvą ir užsisakėme kelnes ir švarką, kad pasiūtų ir dar išėjo 35Lt pigiau,nei pirkti iš parduotuvės.

Tai va, išvadas galite padaryti pačios. Labai gaila, kad kažkas darosi biznį, užsikėlę kainas. Dėl kainų būtų nieko, jei kaina atitiktų kokybę, deja, šiuo atveju taip nėra.

Galite sakyti, kad tai tik atsitiko su mano vaiku, deja... Kita mamytė blaškėsi ką daryti su aukšta liekna mergaite, kuriai netiko nei švarkas nei sijonas, o pardavėja visas mamas ramino, nusiųsdama jas į apačioje esančią siuvyklą...
Papildyta:
[quote=lina0612,2013 08 13, 14:30]
Kaip viena mama sake:

As pirkau:

Tai kad dabartiniai megztiniai ir yra šviesesni,nei buvo prieš du metus. Va pernai tai iš viso šviesiai pilki buvo...

Papildyta:

Lina0612, ar teisingai supratau, kad pagal Tavo nurodytą linką megztinukai parduodami tik 12-13metų vaikams?
Atsakyti