Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogo kūdikio foto

Šiaip nieko čia gėdingo, man gražu kai kūdikiai nuogi. Darėmė savo sūnaus fotoseiją. Fotografė puikiai atliko savo darbą ir tas vieteles pridengė, t.y. fotkino taip, kad nesimatytų. Nes juk žinote, kad visokių žmonių nesveikų būna ir tokios nuotraukos visokių minčių jiems sukelia. Baisu, bet vien tik dėl to neviešiname visai nuogų net kūdikių.
Atsakyti
kas cia gali but gedingo...visokios mergos kai fotkinas o lialia noredamos but tai geda o kudikis nuogas tai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jei butu norinciu mielai pafotografuociau Jus. Mano darbu galite pamatyti mano tinklapyje www.makaronas.lt

Beja tokio tipo fotossesija darau nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2010 08 20, 14:10)
kas cia gali but gedingo...visokios mergos kai fotkinas o lialia noredamos but tai geda o kudikis nuogas tai grazu thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Na tikrai, ir kas gi cia tokio gedingo g.gif Turim ir mes savo dukrytes nuotrauku kur jin yra visiskai nuoga, bet juk fotografavom del saves, ne del kitu, juk nededam i interneta ar panasiai. Taip, kad man tai yra visiskai normalu wink.gif
Atsakyti
Labai gražios nuotraukytės yra mažų plikšiukų, tik reikia tai estetiškai pateikti. Malonu turėti prisiminimų kaip atrodė mažas, gražus ir švelnus kudikėlis. Nuotraukos lieka tik jums pasidžiaugimui. Fotografuoju leliukus, bet nedemonstruoju plikučių viešai http://www.fotorama.lt
Atsakyti
Man grazu, nieko gedingo ir vulgaraus. smile.gif Juk cia tik mazi vaikuciai, kas gali buti gedingo. unsure.gif
Atsakyti
man irgi grazu 4u.gif tikrai sutinku su Tekantisaule
Atsakyti
Fotografuodama ar filmuodama savo dziaugsmeli visada stengiuosi pridengti ta vietyte. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 08, 17:01)
man irgi grazu 4u.gif tikrai sutinku su Tekantisaule

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu ir ka jus i tokia mano kudikio nuogybe biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man pačios gražiausio nuogo kūdikio foto.
Atsakyti