Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Ačiū . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2012 06 19, 17:06)
Galima gauti ir pigiau kitose duombazėse, booking.com tikrai kainos baisios Paryžiui : )
Aš rezervavau viešbutį prie Operos 3 naktim su pusryčiais už 196 EUR dviems žmonėms.
+ dar va katik pažiūrėjau, kad mano datoms su pusryčiais jis kainuotų booking.com 1380 LTL. http://www.booking.c...y-opera.en.html

O jei nesunku parasykit kokioj duonbazej radot pigiau,nes as irgi ieskau, noriu vyrui gimtadienio proga kelione padovanoti, bet kadangi skristume rugpjuti tai vien bilietai jau 800 tai norisi nakvyne kuo pigiau rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2012 06 19, 21:28)
O jei nesunku parasykit kokioj duonbazej radot pigiau,nes as irgi ieskau, noriu vyrui gimtadienio proga kelione padovanoti, bet kadangi skristume rugpjuti tai vien bilietai jau 800 tai norisi nakvyne kuo pigiau rasti 4u.gif

siulau http://www.viesbuciai.lt/.šį savaitgalį važiuojame,kai grįšim parašysiu apie savo viešbutį nes jau gana pigiai gavom 3 naktys dviem 570lt. .ir netoli bastilijos aikštės
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Norejau paklausti galzinote kur tiksliai yra blusu turgus ir Kelintadieniais jis dirba.?
Atsakyti
QUOTE(mamamia25 @ 2012 06 19, 21:49)
Sveikos, 4u.gif
Norejau paklausti galzinote kur tiksliai yra blusu turgus ir Kelintadieniais jis dirba.?

Pats garsiausias yra Les Puces de Saint-Ouen (metro: Clignancourt), veikia tik sestadieniais ir pirmadieniais, nors kazkur skaiciau, kad ir sestadieniais (reiktu pasitikslinti). Darbo laikas skiriasi nuo sezono ir savaites dienos.
Vanve turgus veikia sestadieniais-sekmadieniais iki 14val. Vasara kazkiek ilgiau.
Patarciau eiti anksti ryte, nes apie vidurdieni turgus buna sausakimsi. Saugokit pinigines ir nepamirskit deretis! biggrin.gif Labai naudinga pasiimti vyrus, kurie stovi salia ir garsiai bamba 'mums nereikia sito daikto', 'kur tu ji desi?' , 'kaip bragu!', 'anas buvo ir grazesnis, ir pigesnis'. Labai veiksmingai numusa kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2012 06 20, 03:32)
Pats garsiausias yra Les Puces de Saint-Ouen (metro: Clignancourt), veikia tik sestadieniais ir pirmadieniais, nors kazkur skaiciau, kad ir sestadieniais (reiktu pasitikslinti). Darbo laikas skiriasi nuo sezono ir savaites dienos.

Pataisysiu del Saint- Quen - pacio didziausio ir pacio reikalingiausio pamatyti smile.gif Dirba sestadieniais, sekmadieniais ir pirmadieniais 4u.gif Pati buvau sekmadieni, si karta irgi eisiu sekmadieni- praeita karta buvome apie 11 val. - labai gerai, nesigrudom.
Rajonelis islipus is metro nera pats maloniausias, tad viska geriau prisiglausti prie saves biggrin.gif ir saugoti akylai. Ten yra dirbanciu toki darba ir vepsoti tikrai nevalia.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2012 06 20, 03:32)
Vanve turgus veikia sestadieniais-sekmadieniais iki 14val. Vasara kazkiek ilgiau.
Patarciau eiti anksti ryte, nes apie vidurdieni turgus buna sausakimsi. Saugokit pinigines ir nepamirskit deretis! biggrin.gif Labai naudinga pasiimti vyrus, kurie stovi salia ir garsiai bamba 'mums nereikia sito daikto', 'kur tu ji desi?' , 'kaip bragu!', 'anas buvo ir grazesnis, ir pigesnis'. Labai veiksmingai numusa kaina biggrin.gif

Pritariu)))butinai su vyrais kad derybos pavykstu))) ir saugokite pinigines!
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2012 06 19, 20:28)

Tiesą sakant, bukinau agentūroj per Go Global nes neturiu kreditinės:) čia jau su visais "baugiais" agentūros mokesčiais tie 196 eur. Dažnai randa man geriau nei aš visą dieną prasikrapščius prie booking.com
Buvo visokių oferių, rinkausi pagal norimą lokaciją.
Atsakyti
siulau http://www.viesbuciai.lt/.šį savaitgalį važiuojame,kai grįšim parašysiu apie savo viešbutį nes jau gana pigiai gavom 3 naktys dviem 570lt. .ir netoli bastilijos aikštės

QUOTE(AukleZig @ 2012 06 20, 10:27)
Tiesą sakant, bukinau agentūroj per Go Global nes neturiu kreditinės:) čia jau su visais "baugiais" agentūros mokesčiais tie 196 eur. Dažnai randa man geriau nei aš visą dieną prasikrapščius prie booking.com
Buvo visokių oferių, rinkausi pagal norimą lokaciją.

AČIŪ labai bandysiu ieškot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O sakykit kaip pagal vieta jei ieskai viesbucio zymeti Lotynu kvartala? Nes tokio pasirinkimo kaip lotynu kvartalas nerandu, tai matyt kazkaip kitaip reikia vesti g.gif Oi man cia kokia mistika, nes pirma karta mes taip patys ieskomes visko doh.gif Beje, galvoju apie hotel du commerce, jis lotynu kvartale yra, bet ar taip gali buti, kad booking.com jo nemeta? Pagal adresus atrodo netinka, arba kazka ne taip darau doh.gif
Atsakyti
taip gavosi, kad turiu viena bilieta i Versali, i naktini fontanu sou birzelio 23 d. doh.gif , gal jei kas vaziuojate ir dar neturite, galeciau perleisti.Pigiau 4u.gif
Atsakyti
Labukas, na, susiplanavom kelione i Paryziu, ech, bandysim sturmuoti Disneylanda bigsmile.gif Zinau, yra atskira tema, bet turiu klausima, kaip rasti pigesni varianta viesbucio sioje vietoje, tiksliau salia sios Chatelet les Halles stoties? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 20 birželio 2012 - 12:52