Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Laba diena , norėjau paklausti ar yra hostelių iki 1000lt -1500lt.. 5 naktim vienam asmeniui ? Lovos bendrame keturviečiame -šešiaviečiame kambaryje ir nakvoti su nepažįstamais žmonėmis nesinori .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 19, 09:06)
Laba diena , norėjau paklausti ar yra hostelių iki 1000lt -1500lt.. 5 naktim vienam asmeniui ? Lovos bendrame keturviečiame -šešiaviečiame kambaryje ir nakvoti su nepažįstamais žmonėmis nesinori .

O kada ketinate važiuot? 1500Lt yra apie 450 eurų, mes pirmai rugsėjo savaitei (6d) rezervavom dvivietį kambarį už 300 eurų. Taigi tikrai galima ką nors rast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 19, 11:22)
Bet tu bent jau stengeisi

QUOTE(F=ma @ 2012 06 19, 12:03)
O kada ketinate važiuot? 1500Lt yra apie 450 eurų, mes pirmai rugsėjo savaitei (6d) rezervavom dvivietį kambarį už 300 eurų. Taigi tikrai galima ką nors rast  smile.gif

Noriu važiuoti rugsėjį , spalį .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 19, 10:06)

Uz tokia kaina visai normalu viesbuti rasti galima 5 paroms. Nesieksit is balkono ranka Luvro, bet kiek toliau tikrai galima rasti.
Atsakyti
O sakykit, ar uzsakinejant kambarius per www.booking.com reikalinga kreditine kortele ar uztenka paprastos visa electron korteles? Jei reiks kreditines tai mes jos neturim, dar apie ja reiks aiskintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(soledada @ 2012 06 19, 11:23)
O sakykit, ar uzsakinejant kambarius per www.booking.com reikalinga kreditine kortele ar uztenka paprastos visa electron korteles? Jei reiks kreditines tai mes jos neturim, dar apie ja reiks aiskintis doh.gif

Kreditines reikia. Jei neturite, paprasykite geru draugu, bendradarbiu, giminiu - tikrai kas nors turi, pervesit jiems pinigus ir uzsakys , arba ivesit kartu duomenis korteles..Buna, kad rezervuoja kazkokia suma, buna visai nerezervuoja- priklauso nuo viesbucio. Mano si karta rezervuotas viebutis per booking isalde 82 eur , o moketi reikes vietoje uz viska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 19 birželio 2012 - 10:27
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 19, 08:06)

Uz tokia suma ir visai nebloga viesbuti rastumet, net ir vasaros viduryje.

QUOTE(Kvakse @ 2012 06 19, 07:27)
kokiu principu galioja paryziaus metro vienkartiniai bilietai: ar pagal laika, ar pagal zonas ar kt?

Jeigu neklystu, metro bilieteliai galioja 1.5val nuo ju aktyvavimo pradzios, t.y. kai pirma karta juos pazymite pradiniame isvykimo taske. Velgi nesu 100% tikra, bet man atrodo, kad bilieteliai galioja kaip 'one way ticket', net jeigu susisuktumet nuvykusios i objekta ir bandytumet grizti atgal, automatai turetu nepraleisti. Viena kryptimi galite keisti metro/RER linijas neribotai (su salyga, kad nevirsysite 1.5 val laiko limito), bet vos pabandyste grizti i bet kuri atzymos taska atgal, automatai turetu nepraleisti. Galetu kas ir patvirtint arba paneigt sita info smile.gif Kiek man tenka vazineti, atrodo taip ir yra, tik tiek, kad oficialiai apie tai neteko skaityti. Kas liecia 1.5val limita, sita skelbia pati ratp svetaine, o del grizimo su tuo paciu bilietu atgal negaliu garantuoti.

Atsakyti
Grizti su tuo paciu negalima, vienos krypties jie.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2012 06 19, 12:12)
Uz tokia kaina visai normalu viesbuti rasti galima 5 paroms. Nesieksit is balkono ranka Luvro, bet kiek toliau tikrai galima rasti.

Per booking.com neradau viešbučių tokiomis kainomis . Arba aš ieškoti nemoku , arba , kaip sakoma , Paryžius brangiausias Europos miestas . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 19, 14:39)
Per booking.com neradau viešbučių tokiomis kainomis . Arba aš ieškoti nemoku , arba , kaip sakoma , Paryžius brangiausias Europos miestas .  blush2.gif

Uzsistatykite koki norite Paryziaus rajona , sone yra filtras - kaina uz nakti. Ir pasirinkite LTL 180- 349 , tai ismes kiek tik norite. Pvz. Neuilly-sur-Seine - nera centras,bet ir neuzkampis, puikiausi metro susisiekimai, La Defense salia... Siame rajone uzsidejusi data nuo rugsejo 28 d.- spalio 3 d. radau gal 7 viesbucius jusu norima kaina.
O tu rajonu gi daug 4u.gif
Atsakyti
Uz tokia suma as patarciau paieskoti apartamentu jau, kadangi vaziuojat savaitei, manau tikrai galima kazka rasti.
Mes pvz. issinuomavom sita Studio, bet mes vaziuojam savaitei ir paciu sezono metu smile.gif Tikrai tam puslapyje buvo ir pigesniu variantu (tiesa, nuomuojant per sita puslapi, reikia dar issipirkti draudima tam laikotarpiui, bet suma ten gana maza). Nezinau kaip kituose puslapiuose, bet pirmoje zinuteje yra nuorodu i apartamentu nuomos puslapi.

Po atostogu papasakosiu ispudzius biggrin.gif Nes is foto tai atrodo labai grazus ir vieta gera smile.gif

Va kad ir sitas variantas labai pigus Studio
Aisku, nezinau ar cia gera zona ar ne, bet siaip ant smugio paziurejau, paieskojus galima rasti ir geresniu variantu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Espire: 19 birželio 2012 - 16:05
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 19, 13:39)
Per booking.com neradau viešbučių tokiomis kainomis . Arba aš ieškoti nemoku , arba , kaip sakoma , Paryžius brangiausias Europos miestas .  blush2.gif

Galima gauti ir pigiau kitose duombazėse, booking.com tikrai kainos baisios Paryžiui : )
Aš rezervavau viešbutį prie Operos 3 naktim su pusryčiais už 196 EUR dviems žmonėms.

+ dar va katik pažiūrėjau, kad mano datoms su pusryčiais jis kainuotų booking.com 1380 LTL. http://www.booking.c...y-opera.en.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 19 birželio 2012 - 16:11