Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(eglia @ 2012 10 22, 12:56)
... Bet nesakau, kad tai taisyklė smile.gif o pasitikrinti per kitus šaltinius tikrai nėra sunku, nes už sutaupytą kad ir 10 eurų sumą galima smagiai kavutės paryžiaus kavinukėj pagurgšnot smile.gif

Linkiu smagaus laiko Paryžiaus kavinėse thumbup.gif . Ech, baltai Jums pavydžiu blush2.gif . Nors dar tik metai, kai buvome Paryžiuje, bet kaip norisi vėl sugrįžti į šį nuostabų miestą ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 10 22, 13:20)
Linkiu smagaus laiko Paryžiaus kavinėse thumbup.gif . Ech, baltai Jums pavydžiu blush2.gif . Nors dar tik metai, kai buvome Paryžiuje, bet kaip norisi vėl sugrįžti į šį nuostabų miestą ax.gif ...

O Romoj teko pabuvot?Jei ne-labai rekomenduoju wub.gif Po Romos pradingo visa nostalgija Paryžiui užtat..užgimė ne ką mažesnė Romai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2012 10 22, 13:42)
O Romoj teko pabuvot?Jei ne-labai rekomenduoju wub.gif Po Romos pradingo visa nostalgija Paryžiui užtat..užgimė ne ką mažesnė Romai hihihi.gif

Savo reportaže minėjau, kad Paryžius visada buvo mano svajonėse, bet prieš ketvertą metų vietoj Paryžiaus aplankėme Romą. Miestai skirtingi ir nepakartojami, bet abu labai žavūs thumbup.gif . Iš visų lankytų miestų mielai sugrįžčiau į tris: Roma, Paryžius ir Praha wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 22 spalio 2012 - 12:52
QUOTE(Jolė*** @ 2012 10 22, 13:05)
Iš tikro tai ne skamba, o jie taip ir elgiasi. Ar bandėt kada jiems parodyti, kad radot pigiau ir paprašyti padengti kainos skirtumą? Jie puikiai supranta, kad nežiopli keliautojai ir ne tik jų svetainėje gali bookintis, todėl skirtumą už to paties viešbučio analoginį variantą jie pagražina. Pabandykit ir jei nepavyks, tada galima bus sakyti, kad tas jų teiginys yra neteisingas.

Oj neee, aš nesakau, kad jie nepadengs skirtumo, ne taip mane supratot smile.gif sakau, kad sakinys skamba taip, tarsi įtikintų klientą, kad pas juos yra pigiausi viešbučių pasiūlymai. Bent jau taip aš traktavau tą sakinį, kai jį perskaičiau. Nei žodžio nesakiau, kad jie pažadų nesilaiko. Nes paprasčiausiai nemėginau su jais aiškintis ir, nenorėdama papildomai gaišt laiko, tiesiogiai susisiekiau su pačiu viešbučiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglia: 22 spalio 2012 - 13:37
QUOTE(eglia @ 2012 10 22, 10:56)
Be abejonės, kainų santykio gali ir iš viso nebūti smile.gif bet taip aš patikrinau pora man į akį kritusių viešbučių.. Ir kaina kaip minimum 50 lt gaudavosi mažesnė smile.gif Galbūt ir atsitiktinumas smile.gif Patino man jų teiginys, kad ,,jei rasite tokį patį viešbutį, bet už mažesnę kainą, parodykit jį mums, mes išnuomosim jums už tokią pačią sumą". Skamba taip, kad tikrai geresnio pasiūlymo jūs nerasit smile.gif ogi žvilgt per kitą tarpininką - tas pats hosteliukas už mažesnę kaina biggrin.gif Bet nesakau, kad tai taisyklė smile.gif o pasitikrinti per kitus šaltinius tikrai nėra sunku, nes už sutaupytą kad ir 10 eurų sumą galima smagiai kavutės paryžiaus kavinukėj pagurgšnot smile.gif

Tai butent per juos,jei randi pigiau,jiems pasakai ir sumazina kaina,man taip buvo,radau pigiau,parasiau,tai sumazino...
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2012 10 22, 13:42)

O jei man Roma visiškai nepatiko, tai dabar ką, ir Paryžius nepatiks? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 22, 17:59)
O jei man Roma visiškai nepatiko, tai dabar ką, ir Paryžius nepatiks? unsure.gif

visko gali būti rolleyes.gif juokauju irnesakyk.gif hihihi.gif
ne Romos tema bet gal galima trumpai-o kuom Roma nepatiko?Aišku,tai skirtingi miestai(Paryžius ir Roma) bet kažkuo ir šiek tiek panašūs .Didelis Romos privalumas(lyginant su Paryžium) -jos kompaktiškumas.O daugiau-subjektyvios simpatijos-antipatijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 10 22, 13:51)
Savo reportaže minėjau, kad Paryžius visada buvo mano svajonėse, bet prieš ketvertą metų vietoj Paryžiaus aplankėme Romą. Miestai skirtingi ir nepakartojami, bet abu labai žavūs thumbup.gif . Iš visų lankytų miestų mielai sugrįžčiau į tris: Roma, Paryžius ir Praha wub.gif .

Ar yra jūsų Romos fotoreportažas? Pagelbėjo man planuotis maršrutą Paryžiaus fotoreportažas, norėčiau pamatyti ir Romos. Už mėnesio ten keliaujam. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2012 10 22, 19:11)
visko gali būti rolleyes.gif juokauju irnesakyk.gif  hihihi.gif
ne Romos tema bet gal galima trumpai-o kuom Roma nepatiko?Aišku,tai skirtingi miestai(Paryžius ir Roma) bet kažkuo ir šiek tiek panašūs .Didelis Romos privalumas(lyginant su Paryžium) -jos kompaktiškumas.O daugiau-subjektyvios simpatijos-antipatijos smile.gif

Žinai kuo nepatiko? Nepatiko tuo, kuo nepatinka Basanavičiaus gatvė Palangoj... Tai gražus miestas, praktiškai kiekvienas pastatas yra tokia vertybė, kad tokio vieno normaliam miestui ir gana turistams traukti biggrin.gif Bet gėrėtis galima tik žiūrint į viršų. Na, kaip džiunglės auga - ardais biggrin.gif Viršuj - klasicizmas ir barokas. Apačioj - milijonas babajų, reikalaujančių pirkti gėles, žaislus, atvirutes, bilietus, apyrankes, dar kažką, lyjant - lietsargius, sutemus - fotoaparatų trikojus, jolki matalki, kiek galima?! doh.gif Kiekvienam žingsny. Užkniso!

Jau kažkur rašiau. Kiekvienas miestas turi savo atmosferą. Berlyne, tarkim, tvyro hipiška laisvės, tolerancijos ir pochuizmo dvasia. Londone - įvairių kultūrų, senovės paveldo, istorijos dvasia. Milane - kiek snobiškavota, bet labai estetiška mados ir prekinių ženklų dvasia. Nu Romoj tvyro nuoširdaus babkių lupimo iš turistų dvasia biggrin.gif Savo dvasia man Roma labiausiai priminė Hurgadą lotuliukas.gif Tokią gražią, išsipusčiusią, istoriškai vertingą Hurgadą lotuliukas.gif

O kai pagalvoji, tai Paryžius irgi turistinis miestas blush2.gif Aišku, visi išvardinti turistiniai, bet Paryžius taigi ne koks ten paryžius, bet Paryyyyyyžius rolleyes.gif

Aišku, aš jame nebuvus, čia išankstiniai trysčiojmai biggrin.gif

Bet jei čia paskutinė temos žinutė, čiur kas nors kitas sukuria naują blush2.gif Aš dar nieko apie tą Paryžių nežinau - neturiu moralinės teisės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 22, 19:51)
Žinai kuo nepatiko? Nepatiko tuo, kuo nepatinka Basanavičiaus gatvė Palangoj...  Tai gražus miestas, praktiškai kiekvienas pastatas yra tokia vertybė, kad tokio vieno normaliam miestui ir gana turistams traukti biggrin.gif Bet gėrėtis galima tik žiūrint į viršų. Na, kaip džiunglės auga - ardais biggrin.gif Viršuj - klasicizmas ir barokas. Apačioj - milijonas babajų, reikalaujančių pirkti gėles, žaislus, atvirutes, bilietus, apyrankes, dar kažką, lyjant - lietsargius, sutemus - fotoaparatų trikojus, jolki matalki, kiek galima?! doh.gif Kiekvienam žingsny. Užkniso!

Jau kažkur rašiau. Kiekvienas miestas turi savo atmosferą. Berlyne, tarkim, tvyro hipiška laisvės, tolerancijos ir pochuizmo dvasia. Londone - įvairių kultūrų, senovės paveldo, istorijos dvasia. Milane - kiek snobiškavota, bet labai estetiška mados ir prekinių ženklų dvasia.  Nu Romoj tvyro nuoširdaus babkių lupimo iš turistų dvasia biggrin.gif Savo dvasia man Roma labiausiai priminė Hurgadą lotuliukas.gif Tokią gražią, išsipusčiusią, istoriškai vertingą Hurgadą  lotuliukas.gif

O kai pagalvoji, tai Paryžius irgi turistinis miestas blush2.gif Aišku, visi išvardinti turistiniai, bet Paryžius taigi ne koks ten paryžius, bet Paryyyyyyžius rolleyes.gif

Aišku, aš jame nebuvus, čia išankstiniai trysčiojmai biggrin.gif
Bet jei čia paskutinė temos žinutė, čiur kas nors kitas sukuria naują blush2.gif Aš dar nieko apie tą Paryžių nežinau - neturiu moralinės teisės blush2.gif

gal dar nebus paskutine - melskis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti