QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 19, 13:05)
Nesuprantu prie ko šioje situacijoje tolerancija Tamstos reikalas kaip elgtis, vogti ar nevogti, mokėti už vieną, o praustis už du, bet man būtų gėda apie tai net pagalvoti, jau nekalbant apie tokio pobūdžio veiklą. Man taip pat teko matyti pusryčių metu, kai kažkas pasiima obuolį ar apelsiną, bet tik kartą savo akimis mačiau ruses, kurios pasiėmė, kaip iš čia rašančių suprantu, dar ir pietums ar vakarienei. Tai jos buvo vienintelės tokios. Kai pamačiau tą procesą, nepatikėjau savo akimis. Aš tikiu, kad kitiems negėda išsinuomoti butą sau vienam, o po to jį pernuomoti 20-čiai kiniečių su mažais vaikais, ar išsinuomoti vienvietį viešbučio kambarį, bet apsigyventi šešiese, ar išsivežti rankšluosčius, nes jie gražūs. Bet man tai nepriimtinas toks "taupymas". Jau tada jei jau visai ant maisto taupyti, tai geriau įsimesti dešros lazdą, lašinių ar konservų
nebūkit juokinga, gerbiamoji. Niekas čia nesiruošia nei vogt, nei kitaip sukčiaut. Labai stipriai perdedat ir kiek kvailokai atrodot ypatingą moralę piktai aiškindama, visiškai nepažinodama žmonių, kuriem tai adresuojate Bet čia tema ne apie tai. Kažkaip nesinori blogom emocijom tokią ypatingą vietą, kaip Paryžius teršti