Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 19, 13:05)
Nesuprantu prie ko šioje situacijoje tolerancija g.gif Tamstos reikalas kaip elgtis, vogti ar nevogti, mokėti už vieną, o praustis už du, bet man būtų gėda apie tai net pagalvoti, jau nekalbant apie tokio pobūdžio veiklą. Man taip pat teko matyti pusryčių metu, kai kažkas pasiima obuolį ar apelsiną, bet tik kartą savo akimis mačiau ruses, kurios pasiėmė, kaip iš čia rašančių suprantu, dar ir pietums ar vakarienei. Tai jos buvo vienintelės tokios. Kai pamačiau tą procesą, nepatikėjau savo akimis. Aš tikiu, kad kitiems negėda išsinuomoti butą sau vienam, o po to jį pernuomoti 20-čiai kiniečių su mažais vaikais, ar išsinuomoti vienvietį viešbučio kambarį, bet apsigyventi šešiese, ar išsivežti rankšluosčius, nes jie gražūs. Bet man tai nepriimtinas toks "taupymas". Jau tada jei jau visai ant maisto taupyti, tai geriau įsimesti dešros lazdą, lašinių ar konservų g.gif

biggrin.gif nebūkit juokinga, gerbiamoji. Niekas čia nesiruošia nei vogt, nei kitaip sukčiaut. Labai stipriai perdedat ir kiek kvailokai atrodot ypatingą moralę piktai aiškindama, visiškai nepažinodama žmonių, kuriem tai adresuojate smile.gif Bet čia tema ne apie tai. Kažkaip nesinori blogom emocijom tokią ypatingą vietą, kaip Paryžius teršti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglia: 19 spalio 2012 - 13:40
QUOTE(Noa @ 2012 10 19, 10:42)
Va va, aš šito labiausiai ir bijau biggrin.gif Mat, eina tokios legendos apie prancūzų tautą biggrin.gif Iki 26 metų tai čia būtų vaikų metų suma, o jau mums su diedu tai 26 buvo baisiai seniai... Gal nė visai nebuvo! biggrin.gif

Tas kitas gal nieko, bet nėr mūsų laiku... Gruodį. Aš per booking užsirezervavus tą Bervic Monmartre, tai matyt turės būti gerai! biggrin.gif

Sugalvojo, mat, sena tarka į jaunimą pretenduot lotuliukas.gif

Mhmm, na, aš irgi ne jaunuolės amžiaus kategorijoje, bet, kaip sakant, stengiuosi suktis biggrin.gif . Jei nepavyksta pas draugus apsistoti ir prisireikia naktį kažkur praleisti, tai galiu ir studentę pavaidint. Teko kažkada su jauna gydytoja itale būt "nabagėmis" - vietų nebebuvo, o jau vakaras. Aš dar kaip aš, "prancūzinu", o ji išvis tik itališkai mokėjo. Bet bendromis jėgomis įsiprašėme permiegot ant "raskladuškių". Užtat rytą kaip pykom ant diedulio vokiečio, kuris trivietį kambarį sau vienam pasiėmęs buvo.

Kas klausė dėl lovų, atsakau, kad tikrai jos ne "naminės" ir net be "Dormeo" čiužinio, bet jauniems jei ne kūnu, tai dvasia, kaulų nelaužo. O lovos mažos nebent gigantams ar pratusiems ant 250 cm miegoti - minėtų kiniečių dešimtis laisvai sutilptų skersai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cigale: 19 spalio 2012 - 18:35
QUOTE(eglia @ 2012 10 19, 14:36)
biggrin.gif nebūkit juokinga, gerbiamoji. Niekas čia nesiruošia nei vogt, nei kitaip sukčiaut. Labai stipriai perdedat ir kiek kvailokai atrodot ypatingą moralę piktai aiškindama, visiškai nepažinodama žmonių, kuriem tai adresuojate smile.gif Bet čia tema ne apie tai. Kažkaip nesinori blogom emocijom tokią ypatingą vietą, kaip Paryžius teršti smile.gif

Man ir nereikia pažinoti, apsaugok D. Tik skaitau, ką rašai, tik tiek. Jei tau nepatinka reakcija, gali nurašyti kvailokam moralizavimui, nes kaip suprantu, tavo moralė tuose gyvenimo epizoduose tikrai aukšta ir sektina, tau pačiai ir tokiems pat kaip tu 4u.gif Tik džiaugiuosi, kad tokių kaip tu, LT atstovų - ambasadorių, vis mažėja ir mažėja, tas nuolatinis troškimas kur galima, ten "pasirodyti", Sukombinuoti. Gal tikrai tie 2 € už dušą yra nesusvietna prabanga.

Paskutinį kartą tokius nevagiančius mačiau Austrijoje. Važiuojant tarptautine trasa, vynuogynuose, valgant vynuoges. Nes jos "niekieno". Šalia du automobiliai su LT nr.. Puikus pavyzdys, kaip lietuviai pozicionuoja savo kraštą. Apgailėtini. Mums buvo gėda, kad jie ten valgė, bet jiems negėda. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 20, 12:45)
Man ir nereikia pažinoti, apsaugok D.

Tema apie Paryžių.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 10 20, 17:48)
Tema apie Paryžių.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 10 20, 17:48)
Tema apie Paryžių.

Aš įsivaizduoju, čia buvo intarpas apie tai, kad ir Paryžiuje gražu yra elgtis gražiai smile.gif Nes iš tiesų būna atvejų, kai dėl tautiečių gėda.

Man kažkaip atrodo - jei jau taip klaikiai neturi pinigų, kad nė už tualetą ar dušą susimokėt, tai gal jau nevažiuok tu į tą Paryžių, brangus miestas vis dėlto blush2.gif Negu kaip nuvažiavus mėgink bent du eurus nesąžiningai sutaupyt blush2.gif Negražu blush2.gif Aišku, visi ieško kaip pigiau - bet be sukčiavimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 spalio 2012 - 17:42
Dar paklausiu blush2.gif
cia bandau nuo musu stoteles yvesti iki diseilando tai as cia gerai suprantu kelio apie 1val?o tas M4 cia traukinys ar kas?
http://www.ratp.fr/i...ype/plus_rapide
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 20, 18:09)
Dar paklausiu blush2.gif
cia bandau nuo musu stoteles yvesti iki diseilando tai as cia gerai suprantu kelio apie 1val?o tas M4 cia traukinys ar kas?
http://www.ratp.fr/i...ype/plus_rapide

M4 yra metro linijos pavadinimas/numeris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitagohome @ 2012 10 20, 19:30)
M4 yra metro linijos pavadinimas/numeris smile.gif

bet,taip iseina,kad is metro reiks islipti ir paskui dar autobusu vaziuoti g.gif gal kas vaziavot,pasakytumet kiek mazdaug zmogui i viena puse tada gaunasi uz bilietus?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 20, 20:20)
bet,taip iseina,kad is metro reiks islipti ir paskui dar autobusu vaziuoti g.gif gal kas vaziavot,pasakytumet kiek mazdaug zmogui i viena puse tada gaunasi uz bilietus?aciu 4u.gif

Pagal ta keliones plana, kuri ikelete, pavaziuosite su 4 metro linija keleta minuciu ir islipsite Les Halles stotyje, ten pat (toje pacioje stotyje) susirasite is kur isvaziuoja RER traukiniai ir reikiamas reisas jau nuves iki Disneilendo. Islipus is traukinio, planas rodo, kad keturios minutes pesciomis iki keliones tikslo. Del kainu nieko nezinau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolitagohome: 20 spalio 2012 - 22:01
QUOTE(lolitagohome @ 2012 10 20, 20:48)
Pagal ta keliones plana, kuri ikelete, pavaziuosite su 4 metro linija keleta minuciu ir islipsite Les Halles stotyje, ten pat (toje pacioje stotyje) susirasite is kur isvaziuoja RER traukiniai ir reikiamas reisas jau nuves iki Disneilendo. Islipus is traukinio, planas rodo, kad keturios minutes pesciomis iki keliones tikslo. Del kainu nieko nezinau. 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Dar klausimas,RER kaina dienos bilietui 19,6eu zonai 1-5,tai cia uz tokia suma galiu vaziuoti tik i viena puse?ar galioja visa diena i abi puses?
Atsakyti