Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

sveikos keliautojos, planuotojos smile.gif
turiu toki klausima, kiek skaiciau, kad skrendant su ryanair avialinijom, negaalima vezti skysciu, na kazkuriame forume uzskaiciau, kad negalima vezti, net pelesinio surio, nes tai priskiriama skystiem produktams, o tai ka, jei as vesiuos kremine pudra, veido krema, pieneli, lieps man viska ismesti??? g.gif negi teks man po paryziu vaiksciot naturaliai, kaip Dievulis sukure doh.gif
Atsakyti
Jei dėsit šiuos dalykus į rankini bagažą, turėsit dėt į maišelį kuris atitiktų reikalavimus, ir visi produktai atskirai negali viršyti 100ml talpos. o kartu 1l atrodo. Jei į registruotą bagažą tada nesvarbu, niekas nesikabins.
Atsakyti
QUOTE(Romiukai @ 2012 10 16, 17:22)
Nesitycioju, o  juokiuos, nepyk. Bet jei paskaitytum bent pirma temos puslapi arba pasinaudotum elementaria google pabgalba, atsakyma i savo klausima suzinotum tikrai greiciau, nei cia uzdavus toki klausima.

Man dideles spartos nereikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2012 10 17, 12:16)
sveikos keliautojos, planuotojos smile.gif
turiu toki klausima, kiek skaiciau, kad skrendant su ryanair avialinijom, negaalima vezti skysciu, na kazkuriame forume uzskaiciau, kad negalima vezti, net pelesinio surio, nes tai priskiriama skystiem produktams, o tai ka, jei as vesiuos kremine pudra, veido krema, pieneli, lieps man viska ismesti??? g.gif  negi teks man po paryziu vaiksciot naturaliai, kaip Dievulis sukure doh.gif

Skysčiai rankiniame bagaže. Kol kas galioja taisyklė, jog vežamų skysčių buteliukai turi būti po 100 ml. Jų galima pasiimti iki 1 l, t.y. 10 buteliukų po 100 ml. 4u.gif (is Makaliaus info)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 17 spalio 2012 - 14:34
QUOTE(Javute @ 2012 10 17, 15:31)
Skysčiai rankiniame bagaže. Kol kas galioja taisyklė, jog vežamų skysčių buteliukai turi būti po 100 ml. Jų galima pasiimti iki 1 l, t.y. 10 buteliukų po 100 ml. 4u.gif (is Makaliaus info)

O kur galima gauti toki maisiuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra.sss @ 2012 10 17, 17:43)

mes pirkom senukuose smile.gif
bet ir Kaune, Urmo bazeje ne karta esu maciusi.. 4u.gif
Atsakyti
Panos, ar aš gerai supratau, kad iš Beauvais oro uosto į Paryžių galima ne tik autobusais, kurių kaina 15 eurų, bet ir traukiniu (kaina, kiek supratau, yra 10 eurų) nusigaut? Va nuoroda http://en.parisinfo....-paris-beauvais
Aš pamenu, kai buvau Barselonoj, tai turistai, kurie nežinojo, kad iš oro uosto kursuoja ne tik turistiniai autobusai, kurie kainuoja virš 10 eurų, bet ir paprasti, kurie kainuoja apie 2 eurus būtent tais brangiais ir važiuodavo. Tai sakau gal ir į Paryžių važiuoja pigesni, apie kuriuos tik vietiniai težino.. biggrin.gif
Atsakyti
Traukinio kaina 13,50 ir iki stoties Beauvais mieste apie eurą, jei nepatogiu laiku tai 4 eurai smile.gif Deja, bet kol kas patogiausia važiuot autobusu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2012 10 17, 20:23)

nu tikra tiesa lotuliukas.gif jei as irgi gerai supratau, tik skirtumas tas kad su traukiniu atvyksta y Gare du Nord, o ne Porte Maillot na tas perdaug kazko nesudaro, paskui vietoje jau galima vaziuoti metro. Bet velgi jeigu su 1 metro neuzteks, tenka su 2 ar daugiau, gaunasi brangiau doh.gif bet realiai ir is Porte Maillot iskarto nenuvyksi y reikiama vieta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 10, 20:40)
Gal yra buvusiu Paryziuje ziema ir vasara? Ar verta aplankyti Paryziu ziema, pvz sausio men... Bijau, kad galime nematyti tikrojo grozio g.gif

Paryžius žiemą nuostabus - "urminių" turistų mažai, orai pusėtini, o jei nelabai, yra, ką veikti ir be ilgų pasivaikščiojimų, - tada tiesiog prisitaikai prie oro, pasiplanuoji. Jei sninga - pasaka - esu kažkada šitos temos protemėse rašiusi apie jausmą būti sniego burbule. Pavasaris Paryžiuje - ne mažiau puikus, ruduo - vėlgi. Pati stengiuosi vengti viešnagių vasarą. O ar Paryžiaus grožį pamatysit, priklauso tik nuo jūsų.
Atsakyti
QUOTE(Sandra.sss @ 2012 10 17, 17:43)

Ir paciame oro uoste yra pirkti.....

QUOTE(eglia @ 2012 10 17, 20:23)
Panos, ar aš gerai supratau, kad iš Beauvais oro uosto į Paryžių galima ne tik autobusais, kurių kaina 15 eurų, bet ir traukiniu (kaina, kiek supratau, yra 10 eurų) nusigaut? Va nuoroda http://en.parisinfo....-paris-beauvais
Aš pamenu, kai buvau Barselonoj, tai turistai, kurie nežinojo, kad iš oro uosto kursuoja ne tik turistiniai autobusai, kurie kainuoja virš 10 eurų, bet ir paprasti, kurie kainuoja apie 2 eurus būtent tais brangiais ir važiuodavo. Tai sakau gal ir į Paryžių važiuoja pigesni, apie kuriuos tik vietiniai težino.. biggrin.gif

Aciu uz info 4u.gif , mes kita sav. kaip tik atskrendame i si oro uosta.
QUOTE(F=ma @ 2012 10 17, 20:39)
Traukinio kaina 13,50 ir iki stoties Beauvais mieste apie eurą, jei nepatogiu laiku tai 4 eurai smile.gif Deja, bet kol kas patogiausia važiuot autobusu sad.gif

Atsakyti
Tai tada teks autobusu važiuoti ir niekur jau čia nepritaupysi.. smile.gif Dabar skendžiu giliose viešbutukų paieškose.. Susiradau keletą variantų Montmartre bei Bastille rajonuose. Kaina daugiau mažiau panaši - trim naktim dviem žmonėm dvivietis kambarys 518-540 litų. Tik dabar dėl pačių rajonų klausimas - kuris smagesnis, jaukesnis? Kad iš Montmartre'o reikės važinėt, tai jau aišku. Bet kelionė, kaip supratau, nėra labai ilga. O kaip su Bastille (11 rajonas)? 18 rajonas gal toks labiau šarmingesnis ir veiksmo ten daugiau? Ačiū už bet kokią nuomonę, kuri padėtų apsispręsti smile.gif
Atsakyti