Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Laba diena,as vel su klausimu ax.gif
suvedu as pagal pirmo puslapio nuorodas kaip pasirinkti metro atvykima isvykima,ismeta man lentele su laiku kiek uztruks kelione man is oro uosto iki mano pasirinktos stoteles,bet niekur nematau koks metro numeris ar kas g.gif kaip suzinoti
va toks
http://www.ratp.fr/i...ype/plus_rapide

apskritai,gal kas skridot i charles de gaulle oro uosta,ten islipus is lektuvo,dar reiks autobusu vaziuoti,isivaiszduoju,kad jis pakankamai didedlis tas oro uostas,kaip surasti ta stotele mums reikalinga...
aciu,kas atsakysit 4u.gif
Atsakyti
ir,gal as kazka ne taip suprantu,lyg rase kazkas cia,kad ilgokai vaziuoti,oro uostas toli labai nuo centro,reik persedimu,bet man cia rodo,kad be persedimu lyg g.gif 20min,vaziuoti g.gif
Atsakyti
Sveiki, vykstam į Paryžių, ir noriu paklausti, kiek kainuoja bilietas į Disneylandą 1 dienai ir į 1 parką ? Internete 35 eur paprastą savaites dieną, ar tai gerai supratau. Kiek kainuoja vietoj kai perki?
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 09, 18:30)
Laba diena,as vel su klausimu ax.gif
suvedu as pagal pirmo puslapio nuorodas kaip pasirinkti metro atvykima isvykima,ismeta man lentele su laiku kiek uztruks kelione man is oro uosto iki mano pasirinktos stoteles,bet niekur nematau koks metro numeris ar kas g.gif kaip suzinoti
va toks
http://www.ratp.fr/i...ype/plus_rapide

apskritai,gal kas skridot i charles de gaulle oro uosta,ten islipus is lektuvo,dar reiks autobusu vaziuoti,isivaiszduoju,kad jis pakankamai didedlis tas oro uostas,kaip surasti ta stotele mums reikalinga...
aciu,kas atsakysit 4u.gif

Dėl charles de gaulle oro uosto nieko negaliu pasakyti, nes mes skridome į Beauvais oro uostą. Iš jo susisiekiama su Paryžiumi specialiu autobusu.

Dėl metro: pavažiuokite puslapyje šiek tiek žemyn, ten pamatysite juostą, kurioje nupieštas stilizuotas žmogeliukas, einantis iki sustojimo, toliau - M2 (t.y. antro maršruto metro). Dar žemiau pamatysite visą maršruto žemėlapį. Tik noriu atkreipti dėmesį, kad Jūs įvedėte ne oro uostą, o stotelę Charles De Gaulle-Etoile (METRO), Paris, kuri yra po Triumfo arka mirksiukas.gif Įvedus Aeroport Charles De Gaulle 2 Tgv (RER), Tremblay-en-France, pamatysite, kad susisiekti su Paryžiumi galima RER traukiniu B: maršrutas. Važiuojama apie 47 minutes.

Gal kiek padėjo mano info ax.gif . Žinoma, šios temos guru Elodie* 4u.gif galėtų viską tiksliau nupasakoti...
Atsakyti
QUOTE(Vėjo Laisvė @ 2012 10 09, 12:10)
Iejimas su bilietais atskiras, salia bendros eiles.

As gi rasiau, kad bilietu neturiu. Tai mano "order numer" skaitosi bilietas? ar ji turesiu issikeisti i tikra bilieta?
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 10 09, 18:23)
Dėl charles de gaulle oro uosto nieko negaliu pasakyti, nes mes skridome į Beauvais oro uostą. Iš jo susisiekiama su Paryžiumi specialiu autobusu.

Dėl metro: pavažiuokite puslapyje šiek tiek žemyn, ten pamatysite juostą, kurioje nupieštas stilizuotas žmogeliukas, einantis iki sustojimo,  toliau - M2 (t.y. antro maršruto metro). Dar žemiau pamatysite visą maršruto žemėlapį. Tik noriu atkreipti dėmesį, kad Jūs įvedėte ne oro uostą, o stotelę Charles De Gaulle-Etoile (METRO), Paris, kuri yra po Triumfo arka  mirksiukas.gif Įvedus Aeroport Charles De Gaulle 2 Tgv (RER), Tremblay-en-France, pamatysite, kad susisiekti su Paryžiumi galima RER traukiniu B: maršrutas. Važiuojama apie 47 minutes.

Gal kiek padėjo mano info ax.gif . Žinoma, šios temos guru Elodie*  4u.gif galėtų viską tiksliau nupasakoti...

aciu labai,taip ir maniau,kad kazka primaisiau,negali taip arti buti,siaip apie 20km raso nuo viezbucio...
randu transfery 4zmonem,i abi puses 130eu,kaip manot,turbut geriausiai butu ji imti?
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2012 10 09, 19:55)
Sveiki, vykstam į Paryžių, ir noriu paklausti, kiek kainuoja bilietas į  Disneylandą  1 dienai ir į 1 parką ? Internete 35 eur paprastą savaites dieną, ar tai gerai supratau. Kiek kainuoja vietoj kai perki?

tikrai ne 35 eur. mes buvome balandi, tai mokejome apie 60 eur (1 diena ir 1 parkas). Dabar vel vaziuosim gruodi, tai tikrinau kaina ir maciau, kad lyg jau 80 eur kainuoja... Tai nezinau ar pabrango, ar kazka ne taip maciau smile.gif
Atsakyti
https://www.booktick...id=32454335543R

Aš žiūrėjau kainas nusistačiusi Prancūzijos šalį, tai rodo 35 Eur, nustatau Belgiją 46 Eur, o jei Lietuvą 55 Eur vaikui, suaugusiam 61 Eur.
Gal kas nors bandėte užsisakinėti internetu kitos šalies vardu?
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2012 10 10, 07:36)
https://www.booktick...id=32454335543R

Aš žiūrėjau kainas nusistačiusi Prancūzijos šalį, tai rodo 35 Eur, nustatau Belgiją 46 Eur, o jei Lietuvą 55 Eur vaikui, suaugusiam 61 Eur.
Gal kas nors bandėte užsisakinėti internetu kitos šalies vardu?

Kiek esu pastebejusi, prancuzams Disneyland oficialiame puslapyje VISADA buna pigesni bilietai (ar bent jau buna ypatingu pasiulymu, du uz vieno kaina ir pan.) nei analogiskuose puslapiuose (*.co.uk, *.ie ir pan) kaimyniniu saliu turistams. Kaip ten mus mokykloje moke, 'moki zodi - zinai kelia', kas mokesi uzsienio kalbu tas ras kur nusipirkt pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra buvusiu Paryziuje ziema ir vasara? Ar verta aplankyti Paryziu ziema, pvz sausio men... Bijau, kad galime nematyti tikrojo grozio g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai saunu,kad visos dalinates patirtimi, patarimais...planuojam ir mes pavasari vykti i paryziu, noriu visa zydejima pammatyti...tik turiu klausima, nors daug skaiciau , bet neuzkaiciau, ar vaikuciams iki 2 metu yra mokamas iejimas i Luvra, pakilimas i Eifeli?nes kai kur radau, kad tarkim vaikams iki 18 metu iejimas nemokamas, o kitur vaikams ten iki 18 metu tokia ir tokai kaina, tai negi ir kudikiams kainnuoja?apsvieskit mane....o beje pries kiek laiko Ryainair paskelbia bilietu prekyba?nes balandzio men kaip matau dar nera bilietu
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 10, 19:40)
Gal yra buvusiu Paryziuje ziema ir vasara? Ar verta aplankyti Paryziu ziema, pvz sausio men... Bijau, kad galime nematyti tikrojo grozio g.gif

Vidutine temp Paryziuje ziema +5, yra viszaliu medziu, buna pasninga, man grazu ax.gif Bet orai - labai neprognozuojamas dalykas, cia kaip pataikysit. O pati, ka pasiulytumet turistui, norinciam pamatyti Lietuva ziema arba vasara? Juk grazu tiek tuo tiek kitu metu laiku, skirtingai ir savotiskai, vasara viskas zydi, ziema balta. Vieniems patinka karstis, kiti jo nepakelia. Vieniems idealios atostogos drybsot pajuryje, kitiems - slidinet Alpese. Kiekvienam savo 4u.gif Bijau, kad jums niekas nepatars, pasityrinekit vidutines oru temperaturas ir krituliu kiekius ir spreskit, ar jums tai priimtina. Be to, ivertinkit, kas jus labiausiai traukia i Paryziu ir ka ketinate ten veikti. Muziejai, restoranai, parduotuves veikia istisus metus, parkai zydi pavasari - ankstyva rudeni.

QUOTE(nataliux84 @ 2012 10 11, 20:55)
ar vaikuciams iki 2 metu yra mokamas iejimas i Luvra, pakilimas i Eifeli?nes kai kur radau, kad tarkim vaikams iki 18 metu iejimas nemokamas, o kitur vaikams ten iki 18 metu tokia ir tokai kaina, tai negi ir kudikiams kainnuoja?apsvieskit mane....o beje pries kiek laiko Ryainair paskelbia bilietu prekyba?nes balandzio men kaip matau dar nera bilietu

Del Ryanair nezinau, o nemazai objektu ileidzia vaikus ir jaunima (iki 26m) visiskai nemokamai (paieskokite temoje tikrai buvo ideta nuoroda i visa tokiu vietu sarasa). Komerciniai objektai dazniausiai neapmokestina vaiku, kurie neuzima sedimos vietos, visi skirtingai, reikia ziureti kiekvieno is ju puslapi 4u.gif Pvz., Disneylande vaikams (ne kudikiams) bilietai dar ir brangesni nei suaugusiems, kituose parkuose vaikams visiskai nemokamai... Nera vienos taisykles viskam mirksiukas.gif
Atsakyti