Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(irisas @ 2012 09 25, 21:49)
gruodzio 14?

Papildyta:
https://www.bookryan...lc=en-gb#Select  tik kazin ar suveiks nuoroda

13, 15 dienomis nera, 14 diena yra skrydis

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif aciu, jau pamaciau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaitės,tai kas esat buvę Moulin Rouze,nugi papasakokit kaip ten rengtis rolleyes.gif
Praeitose temose paskaičiau vienos pasisakymą ,kad tipo vyrams tai parašyta jų puslapy koks dress kodas,o moterims - ne,irgi buvo užklausus dėl aprangos,bet irgi nieks kažko neatsakė unsure.gif Nu bet aš tame jų puslapy nerandu nei vyrams nurodymų schmoll.gif g.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2012 09 26, 17:32)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

papasakokit kaip ten rengtis rolleyes.gif

Stai ka raso oficialiame puslapyje ''Elegant attire required (tie and jacket not necessary) : no shorts, no short-pants, no sport shoes, no sportswear.''.
Visa informacija slepiasi nuorodoje, per kuria reikia pirkti bilietus.
Atsakyti
Kai nezinai ka rengtis, visiems atvejams tinka little black dress biggrin.gif
Atsakyti
GRĮŽOM!!! Tikrai labai patiko. Kadangi turėjome vos kelias dienas, tai aplankėme įžymiausius objektus ir viskas. Jau tiek daug buvo rašyta apie Paryžių, tai manau aš parašysiu kas man nepatiko.

KAINOS. Tikrai labai kosminės, nesitikėjau, kad viskas bus taip brangu. Net man, gaunančiai atlyginimą svarais ir juos konvertavus i eurus, pasirodė super brangu. Su draugu išsivertėme su 10 metro bilietukų, du kartus valgėme restorane, kur sumokėjome beveik po 40EUR, noooors...nieko ypatingo nevalgėme, kad pasakyčiau: wow, buvo verta tų pinigų smile.gif)

MANDAGUMAS. Vakarieniavome prie Sacre couer, lauke. Kai padavėjas atnešė sąskaita, tai stovėjo ir laukė kol paduosime pinigus, Draugas ištraukė 30EUR ir laiko rankoje, nes kita ranka ieškojo monetų kišenėje, tai padavėjas pats iš jo rankų pasiimė tuos pinigus, ir laukė kol duosim daugiau. Kitą dieną valgėme prie Triumfo arkos, lauke oras buvo bjaurus, o mus pasodino kampe prie lango, kadangi buvo didelis vėjas, tai ten pavėsinės geležys daužėsi, nemalonu buvo, paprašėme kito staliuko: no problem. mes pasiprašėme, kad leistų į viršų. Tai: no no non no non no!!! Tai teko persėsti vienu staliuku tolėliau nei sėdėjome, praktiškai tas pats. Bet po kiek laiko leido lipti į viršų (staliukai vos keli užimti ten buvo)

Daug skaičiau makaliaus puslapyje, tai rašė, kad mc'donaldų ten mažai, mes tai ant kiekvieno kampo matėme smile.gif smile.gif smile.gif

Tiesa, nelabai žinojome ar arbatpinigių palikti ir kiek...Tai palikdavome po nedaug.

Mums kelionė kainavo sakyčiau tikrai daug, bet mes iš Anglijos važiavome traukiniu, tai traukinio bilietai atsiėjo 320svarų, viešbutį jau pigiausią rinkomes už 140EUR dviems žmonėms, dvi naktis. Išleidome 700svarų, man tai tikrai daug, bet gyveni tik vieną kartą wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2012 09 27, 16:53)
Mums kelionė kainavo sakyčiau tikrai daug, bet mes iš Anglijos važiavome traukiniu, tai traukinio bilietai atsiėjo 320svarų, viešbutį jau pigiausią rinkomes už 140EUR dviems žmonėms, dvi naktis. Išleidome 700svarų, man tai tikrai daug, bet gyveni tik vieną kartą wink.gif))

Mes trys suaugę žmonės gyvensim savaitę už 350 eurų biggrin.gif Butelyje thumbup.gif Ir valgyt pasidarysim thumbup.gif
Restoranas brangu, bet mes ir neplanuojam ten eiti smile.gif
Atsakyti
Irisas, ir labai gerai padarysite. Tikrai sutaupysite laiko ir pinigų, mes daugiau į restoranus nebeisime, jeigu jie bus tokie brangūs, taip ir dar vienai kelionei galima sutaupyti smile.gif))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabangiai: 28 rugsėjo 2012 - 10:38
Na brangu tai brangu, vistik zinai kur vaziuoji smile.gif
bet as manau koki viena karta sau galima tai leisti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
pilnai sutinku su Javute. Mums irgi Paryžius pasirodė nepigus, o irgi ne litais atlyginimai mūsų. Na bet vistiek, man reikėjo ir restorano tam, kad pajusti šio miesto dvasią biggrin.gif
Na bet amžina tiesa, kad kiekvienam savo. Ir tas yra labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauku @ 2012 09 28, 13:00)
pilnai sutinku su Javute. Mums irgi Paryžius pasirodė nepigus, o irgi ne litais atlyginimai mūsų. Na bet vistiek, man reikėjo ir restorano tam, kad pajusti šio miesto dvasią  biggrin.gif
Na bet amžina tiesa, kad kiekvienam savo. Ir tas yra labai gerai  smile.gif

Šiaip mes iki šiol gailimės, kad pirmosios išvykos metu nenuėjom į jokią vietinę kavinukę ar restoraną, bet kai nė žodžio prancūžiškai, tai pabijojom smile.gif Ko gero taip nuėjus nežinant sąlygų ir panašiai tektų gailėtis, kad nuėjom biggrin.gif Aš irgi labai norėčiau pajausti prancūzišką dvasią, bet norėčiau žinoti, kad va paėmus 3 prancūziškos virtuvės patiekalus sumokėsiu tarkim 15 eurų ir nė cento daugaiu biggrin.gif Bet kai lentose daug daug visko prirašyta ptokia kalba, tai ir baisu "užžsiraut" biggrin.gif
Atsakyti
tai nueikit tik kavos ir pyragaičio. daug nesumokėsit, o taip sakant prancūziškai pasisedėsit thumbup.gif
ir manau bent jau kavos ir pyragaičio tai galėsit ir angliškai susišnekėt su prancūzais smile.gif
Atsakyti
na, aš mokiausi prancūzų mokykloje, bet jau kalbą seniausiai pamiršau, nes nevartoju jau ilgokai. O meniu juk būna dažnai ir angliškai parašyta smile.gif
Javute, taip, žinai kur važiuoji, bet kartais nežinai ką ten rasi smile.gif))

O šiaip.. kas ką skanaus esate Prancūzijoje valgę?
Atsakyti