GRĮŽOM!!! Tikrai labai patiko. Kadangi turėjome vos kelias dienas, tai aplankėme įžymiausius objektus ir viskas. Jau tiek daug buvo rašyta apie Paryžių, tai manau aš parašysiu kas man nepatiko.
KAINOS. Tikrai labai kosminės, nesitikėjau, kad viskas bus taip brangu. Net man, gaunančiai atlyginimą svarais ir juos konvertavus i eurus, pasirodė super brangu. Su draugu išsivertėme su 10 metro bilietukų, du kartus valgėme restorane, kur sumokėjome beveik po 40EUR, noooors...nieko ypatingo nevalgėme, kad pasakyčiau: wow, buvo verta tų pinigų
)
MANDAGUMAS. Vakarieniavome prie Sacre couer, lauke. Kai padavėjas atnešė sąskaita, tai stovėjo ir laukė kol paduosime pinigus, Draugas ištraukė 30EUR ir laiko rankoje, nes kita ranka ieškojo monetų kišenėje, tai padavėjas pats iš jo rankų pasiimė tuos pinigus, ir laukė kol duosim daugiau. Kitą dieną valgėme prie Triumfo arkos, lauke oras buvo bjaurus, o mus pasodino kampe prie lango, kadangi buvo didelis vėjas, tai ten pavėsinės geležys daužėsi, nemalonu buvo, paprašėme kito staliuko: no problem. mes pasiprašėme, kad leistų į viršų. Tai: no no non no non no!!! Tai teko persėsti vienu staliuku tolėliau nei sėdėjome, praktiškai tas pats. Bet po kiek laiko leido lipti į viršų (staliukai vos keli užimti ten buvo)
Daug skaičiau makaliaus puslapyje, tai rašė, kad mc'donaldų ten mažai, mes tai ant kiekvieno kampo matėme
Tiesa, nelabai žinojome ar arbatpinigių palikti ir kiek...Tai palikdavome po nedaug.
Mums kelionė kainavo sakyčiau tikrai daug, bet mes iš Anglijos važiavome traukiniu, tai traukinio bilietai atsiėjo 320svarų, viešbutį jau pigiausią rinkomes už 140EUR dviems žmonėms, dvi naktis. Išleidome 700svarų, man tai tikrai daug, bet gyveni tik vieną kartą
))