Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(F=ma @ 2012 09 24, 20:49)
Viską normaliai rodo. 14d skrydis ryte: Depart: Paris Beauvais 08:50  Arrive: Vilnius 12:35.

P.S. Patarimas: išgirdus, kad kažkas keitėsi jūsų krypties skrydžiuose nelaukti, kada kas nors ką nors atsiųs, o ieškot ir žiūrėt, kas vyksta. Taip pat likus dienai iki skydžio pasitikrint ar viskas su juo OK. smile.gif

nesuprantu, man nerodo unsure.gif tai irgi laikas pakeistas, nes bilietuose is Paris Beauvais 16:50; dar dziaugiausi, kad ne anskti ryte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolike @ 2012 09 24, 21:09)
Siandien parasiau uzklausima i agentura, per kuria pirkti bilietai. Ar keitesi laikas! Tai tipo suziurejo ir pasake, kad nera gave jokio pranesimo, apie skrydzio laiku pasikeitima gruodzio menesi. Tipo tik lapkrity kolkas keitesi. O jei kas keisis, is kart pranes.
Tai kuom tiketi? kur tikrintis?  doh.gif  Kaip viesbuti uzsisakyti, kai taip? smile.gif  g.gif

Jeigu bilietai pirkti per agentūrą, taigali būti, kad neatėjo joks pranešimas. Jeigu būtų pirktas Ryanair puslapyje, tai į paštą būtų atėjęs perspėjimas. O šiaip tikėčiau ryanair puslapiu, nes agentūra gali prieš kokią savaitę tik pranešti, ir tai, jeigu atsakinga agentūra biggrin.gif Imkit viešbutį tokiam naktų skaičiui, kuris buvo prieš tai ir viskas, skrydžio diena juk nesikeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2012 09 24, 19:11)
Labukas,gal kas galit patarti? ruosiames kelionei i paryziu,susiradau viesbuti kuris patinka ir tinka,taciau turejau siokiu tokiu klausymu,susiradus viesbucio e-mail parasiau jiems,jie man atrase,atsake i visus klausymus ir kaip paklausiau kaip geleciau rezervuoti kambari,man atrase kad parasyciau savo informacija (varda pavared,kiek naktu,kiek kambariu banko korteles numeri ir iki kada galioja kortele) ir nusiust atgal elektroniniu pastu jiems,tada bus rezervuota. Ar nebus cia kokios apgaules,kodel rezervuoti el.pastu o netiesoginiame tinklapije? pirma karta tenka viesbuti rezervuot internetu,todel abejoniu yra

Tai ir rezervuokit tinklapyje, jeigu jums taip atrodo patogiau, kokios problemos? g.gif Yra daug kompaniju, priimancios apmokejima kreditine kortele telefonu, el-pastu ar paprastu pastu, jeigu jums tai nepriimtina, apmokekite sau priimtinais budais - kad ir tame paciame tinklapyje, tikrai nesuprantu, kodel jame ir neuzsisakot, jei savo duomenu nenorite siusti el.pastu?
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2012 09 25, 01:24)
Tai ir rezervuokit tinklapyje, jeigu jums taip atrodo patogiau, kokios problemos?  g.gif  Yra daug kompaniju, priimancios apmokejima kreditine kortele telefonu, el-pastu ar paprastu pastu, jeigu jums tai nepriimtina, apmokekite sau priimtinais budais - kad ir tame paciame tinklapyje, tikrai nesuprantu, kodel jame ir neuzsisakot, jei savo duomenu nenorite siusti el.pastu?

todel kad ten neleidzia uzsakyti,surasyta tik visa informacija,duoti tel nr.ir yra tik anketa susisiekti su viesbuciu,o uzsisakant per kitus tinklapius,kambarys 60 svaru brangesnis unsure.gif vat ir domiuosi ar cia normalus budas uzsisakant kambari?
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2012 09 25, 10:37)
todel kad ten neleidzia uzsakyti,surasyta tik visa informacija,duoti tel nr.ir yra tik anketa susisiekti su viesbuciu,o uzsisakant per kitus tinklapius,kambarys 60 svaru brangesnis  unsure.gif vat ir domiuosi ar cia normalus budas uzsisakant kambari?

Tai puslpyje nenumatyta tokia rezervavimo sitema, o kituose puslapiuose brangiau, nes tenka mokėti partneriams.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2012 09 24, 20:49)
Viską normaliai rodo. 14d skrydis ryte: Depart: Paris Beauvais 08:50  Arrive: Vilnius 12:35.

P.S. Patarimas: išgirdus, kad kažkas keitėsi jūsų krypties skrydžiuose nelaukti, kada kas nors ką nors atsiųs, o ieškot ir žiūrėt, kas vyksta. Taip pat likus dienai iki skydžio pasitikrint ar viskas su juo OK. smile.gif

pasakykite, per kur jus radot toki pranesima? 4u.gif
as ziuriu per cia, nu ir man nerodo apie ta 14d. nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2012 09 25, 08:37)
todel kad ten neleidzia uzsakyti,surasyta tik visa informacija,duoti tel nr.ir yra tik anketa susisiekti su viesbuciu,o uzsisakant per kitus tinklapius,kambarys 60 svaru brangesnis  unsure.gif vat ir domiuosi ar cia normalus budas uzsisakant kambari?

Viskas yra normalu, skirtingos kompanijos naudojasi skirtingais mokejimo-rezervacijos budais ir tiek. As irgi nelabai megstu siusti savo duomenu el-pastu ar telefonu, bet jei nerandu kitu budu, tenka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 25, 17:00)
pasakykite, per kur jus radot toki pranesima? 4u.gif
as ziuriu per cia, nu ir man nerodo apie ta 14d. nieko  g.gif

gruodžio 14 d. Paris beauveus - vilnius man irgi rodo 8,50 skrydį smile.gif Gal jūsų skrydis per kokį wizzair?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 09 25, 17:39)
gruodžio 14 d. Paris beauveus - vilnius man irgi rodo 8,50 skrydį smile.gif Gal jūsų skrydis per kokį wizzair?

tai kad ne doh.gif
jus per ryanair ziurite? ydekite nuoroda prasau, nesuprantu ar as ka netaip darau, kad man nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 25, 17:42)
tai kad ne doh.gif
jus per ryanair ziurite? ydekite nuoroda prasau, nesuprantu ar as ka netaip darau, kad man nerodo g.gif

taigi isiveskite ryanair puslapyje savo skrydzio data ir pamatysite kuriuo laiku siuloma pirkti bilietus
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 09 25, 21:25)
taigi isiveskite ryanair puslapyje savo skrydzio data ir pamatysite kuriuo laiku siuloma pirkti bilietus

tai as taip ir darau, bet man 14 diena rodo kad isvis nera skrydziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 25, 21:28)
tai as taip ir darau, bet man 14 diena rodo kad isvis nera skrydziu doh.gif

gruodzio 14?

Papildyta:
https://www.bookryan...lc=en-gb#Select tik kazin ar suveiks nuoroda

13, 15 dienomis nera, 14 diena yra skrydis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 25 rugsėjo 2012 - 20:50