Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(irisas @ 2012 09 17, 22:08)
Atėjo šiandien laiškas iš Ryanairo, kad skrydžio laikas keičiais  mad.gif Jau man toks buvo geras laikas, visur popietinis, o dabar gryžimas 8,50  doh.gif Planai griūva, nes reikia arba ieškotis kur Buveaus viešbutį arba rizikuot ir lėkt nuo ankstaus ryto  doh.gif Viešbutis brangokai gaunasi, negi rizikuot  doh.gif O mano pasirinktas variantas 350 eurų už 7 naktis 3 suaugusiems žmonėms  thumbup.gif Normalus butelis Monmartre, su visa įranga ir dar vonia  biggrin.gif Kaip patartumėt, ar paskutinę naktį rizikuot, ar ne, gal yra patyrusių  4u.gif

O mano širdis džiaugias, kad laiką pakeitė, nes neaišku ką daryt nuskridus 23h smile.gif
Šitas viešbutukas nebrangus (bent buvo tuo metu, kai reikėjo): http://www.premiere-...r/en/index.aspx
Mes nerizikavom. Jeigu jau nuspresit nakvoti Beauvais, tai nepraeikit pro Šv. Petro Katedrą, Musee departemental de l’Oise, taip pat yra dar viena bažnyčia ir kilimų muziejus.
Atsakyti
dauguma rizikuoja, ir vyksta į oro uostą ryte. Atvykus dar tenka dvi valandas trintis po tą oro uostą.
Atsakyti
Kelionė jau ant nosies, o aš dar maršruto nesusidariusi, tiesiog nežinau nuo kurios vietos pradėti reikės smile.gif

Turiu keletą klausimų (žinau,žinau turbūt jie jau buvo kažkada aptarti). Kiek skaičiau, tai plaukiojant Senos upe galima kur nori išlipti, taip? Nes laivelis plaukia iki tam tikro taško. O link kurios pusės jis plaukia? Aš galvoju, kad tarkim būtų gal galima nuo Eifelio plaukti iki to taško, o kai laivelis apsisuka, ir kur nors dar sustoja, išlipti prie kokio Luvro arčiau? Ar net ne į tą pusę plaukia?

Dar nelabai supratau dėl metro, ar nėra tokio bilietėlio kaip būna turistiniai, kad porai dienų nusiperki už tam tikrą sumą ir važinėji ar metro, ar autobusais?
Atsakyti
Plaukimas Sena - mes plaukem kelis kartus, ilipom netoli Eifelio-apiplaukem rata ir islipom ten pat t.y. netoli Eifelio. Ir visi, kiek matem, ekskursiniai/apzvalginiai laivai apiplaukia rata be jokiu sustojimu ir paleidzia toje pacioje vietoje kur paeme.

Metro bilietai yra 1-2-3-5 dienom. Visi turi po dvi kainas, priklausomai ne tik nuo dienu skaiciaus, bet ir nuo zonu kuriose pageidausite vazineti. Paziurekite cia http://parisbytrain....ag/paris-metro/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 18 rugsėjo 2012 - 21:56
QUOTE(prabangiai @ 2012 09 18, 20:15)
Turiu keletą klausimų (žinau,žinau turbūt jie jau buvo kažkada aptarti). Kiek skaičiau, tai plaukiojant Senos upe galima kur nori išlipti, taip? Nes laivelis plaukia iki tam tikro taško. O link kurios pusės jis plaukia? Aš galvoju, kad tarkim būtų gal galima nuo Eifelio plaukti iki to taško, o kai laivelis apsisuka, ir kur nors dar sustoja, išlipti prie kokio Luvro arčiau? Ar net ne į tą pusę plaukia?

Dar nelabai supratau dėl metro, ar nėra tokio bilietėlio kaip būna turistiniai, kad porai dienų nusiperki už tam tikrą sumą ir važinėji ar metro, ar autobusais?

Yra daug skirtingų laivų. Tas, kuris sustoja ir gali išlipti (atrodo plaukia ir pro Eifelį ir pro Luvrą) : http://www.batobus.com/
Nesustojantys http://www.bateaux-mouches.fr/
Transporto schemos ir visi kiti dalykai: http://www.ratp.fr/ Yra dienos bilietai (hmm, lyg ir nematau kelių dienų bilietų g.gif ) ir savaitės, tuomet dar yra paris visite - kartu gauni partnerių nuolaidas į muziejus ar pan. Taip pat, jei esate iki 26 metų amžiaus savaitgalį dienos bilietas pigesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 09 14, 14:46)
Mergaitės, kai kursit naują temą įtraukit gerą puslapiuką butų nuomai: www.homelidays.com Aš jau vieną kartą per jį užsakinėjau, dabar vėl ieškausi. kainos įvairios, randu 3 žmonėm savaitei ir už 350 Eurų. man rodos čia gerokai pigesni butukai negu per paskutinę nuorodą iš duotų (www.all-flat-paris. ar kažkaip panašiai. nes ten man duoda tam pačiam laikui nuo 500 eurų)

Pritariu)))Super puslapis! gaug kur keliaujame ir uzsakinejame butukus tik per sita psl.)))
Atsakyti
Labai aciu uz nuorodas smile.gif turbut pirksiu tuos 10 bilieteliu, manau dviems dienoms bus per akis, noresis ir pestute pavaikscioti smile.gif

Kaip laukiu keliones, tik kazko speju, kad bus viskas brangu, ypac kokia vakariene g.gif
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2012 09 19, 19:49)

Kaip laukiu keliones, tik kazko speju, kad bus viskas brangu, ypac kokia vakariene  g.gif

del vakarienes man irgi butu ydomu g.gif
parasykit zinancios kieka mazdaug atseina vakariene vienam zmogui, pilnas komplektukas, su vyneliu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 19, 18:51)
del vakarienes man irgi butu ydomu g.gif
parasykit zinancios kieka mazdaug atseina vakariene vienam zmogui, pilnas komplektukas, su vyneliu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Labai priklausys nuo Paryziaus dalies ir net pietu/vakarienes laiko, ir zinoma, nuo restorano prasmatnumo. Orientuokites i kainas, mazdaug nuo 13-20 EUR zmogui, alkoholiniai gerimai paprastai neiskaiciuoti 4u.gif
The Fork galite rasti tikrai neblogu pasiulymu, pvz. 50% nuolaida pietu saskaitai, taciau gerai isiskaitykite i t&c's - dazniausiai nuolaidos galioja tik tam tikroms valandoms (be abejo, ne piko metui) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2012 09 19, 22:40)

The Fork galite rasti tikrai neblogu pasiulymu, pvz. 50% nuolaida pietu saskaitai, taciau gerai isiskaitykite i t&c's - dazniausiai nuolaidos galioja tik tam tikroms valandoms (be abejo, ne piko metui)  4u.gif

The Fork, tai kaip supratau ju yra visame Paryziuje? 4u.gif
Atsakyti
Šitas viešbutukas nebrangus (bent buvo tuo metu, kai reikėjo): http://www.premiere-...r/en/index.aspx

Nu jau šiame viešbutuke tik vienai nakčiai, ne ilgiau. Tualetas su dušu įrengtas 2 kv.m.-uose schmoll.gif Nėra kur apsisukti, nėra nei plaukų džiovintuvo, nebuvo net muilo. Už naktį triviečiame mokėjome 42 EUR.
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 20, 10:04)
The Fork, tai kaip supratau ju yra visame Paryziuje? 4u.gif

The Fork nera kazkoks prancuzisku restoranu tinklas, tai veikiau puslapis, leidziantis reklamuotis Paryziaus (ir ne tik) restoranams, talpinantis ju pasiulymus, nuolaidas ir pan. Jums patogu, nes viskas - vienoje vietoje, patogi paieskos ir reservacijos sistema, restoranams patogu, nes puslapis populiarus ir padeda pritraukti nauju klientu, Thefork patogu, nes is viso to uzdirba, visi patenkinti biggrin.gif

Amelijana, nesupykit, bet ka mokat, ta ir gaunat biggrin.gif 17EUR zmogui uz para Paryziuje yra labai pigu, turbut ir nesitikejot prabangaus 5 zvaigzduciu viesbucio su baseinu ir sporto klubu uz tokia kaina 4u.gif
Atsakyti