Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Javute @ 2012 08 30, 18:18)
Na kiek skaiciau 3 temas atgal, neuzmaciau ir as kad butu klausta apie bilietus  biggrin.gif
bet seip visagalis google cia manau padetu  mirksiukas.gif
Knygeleje  Paryzius Top 10, raso kad galima uzsisakyti bilietus internete ir isvengti dideliu eiliu. Adresas: http://www.tour-eiffel.fr/
Dar raso kad yejimas laiptasi 4eurai  smile.gif

kainas randu, dabar jau 5eur laiptais. Bet nerandu, kur galima nusipirkti i 3 auksta. Ar galima padaryti pradzioje, ar i 3 auksta bilietus reika pirkti 2 aukste? Internetu man netinka, nes tiksliai laika reikia nurodyti, o mes nezinom kada tiksliai prie to eifelio atsidursim. doh.gif

GAL KAS ŽINOTE? blush2.gif
Atsakyti
Tai kad rugsėjui nebėra bilietų. Bent jau iki 3 aukšto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 08 30, 17:58)
Tai kad rugsėjui nebėra bilietų. Bent jau iki 3 aukšto.  g.gif

Tai nera tik isankstiniu bilietu, o siaip tai tikrai yra, atstovesite eile ir nusipirksite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule_S @ 2012 08 30, 15:26)
Sveikos merginos  4u.gif
gelbėkit, bo jau visai pamečiau galvą tarp paryžiaus, dar jo nepasiekusi  lotuliukas.gif
"The focal point of the gay scene is the Marais, whose central street, rue
Ste-Croix-de-la-Bretonnerie, has visibly gay-oriented businesses at
almost every other address. Lesbians are less well served commercially, but
there are networks of feminist groups and specific publications that cater to the
lesbian community." čia iš vieno gido išsitraukiau, žiūriu, super vieta kad viešbutuką tenais surasti, bet kažkaip pabijojau, maža kas...  ax.gif  g.gif  paskui skaitau skaitau, bac ir rašot , kad Mianmartas toksai yra  blink.gif  nu ir kaip dabar paprastam mirtingajam susigaudyt, kuris čia rajonas yra "mažumų" rajonas  g.gif  o už savaitės kitos reik viešbučio, ir net nežinau, ką daryt, ar ne baisus Marais'as? imti tenais drasiai?  ax.gif

Marais - tikrai tas gerasis rajonas, taciau Monmartras turi daug panasaus zavesio kaip Marais, taip kad jums spresti mirksiukas.gif mano galva jie lygiaverciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2012 08 30, 18:41)
Marais - tikrai tas gerasis rajonas, taciau Monmartras turi daug panasaus  zavesio kaip Marais, taip kad jums spresti  mirksiukas.gif mano galva jie lygiaverciai  smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai kad mes tik dvi dienas busim (viena nakvyne), tai norisi kuo daugiau pamatyti, tai ir ziuriu kad arciau zymiu vietu ir dar kad kaina nesikandziotu g.gif blush2.gif tai turbut ir imsim Marais vis arciau visokie Notr damai- Sant Chapelle-Louvre biggrin.gif ax.gif
nu aš tada dar pabūsiu nagla, kad jau atsakėt blush2.gif realu, atvykti ryte ir per diena, pamatyti ir Notre damme ir Eifeli ir Chapelle? kažkaip turbūt labai jau aš optimistiškai nusiteikus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 08 30, 20:26)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
tai kad mes tik dvi dienas busim (viena nakvyne), tai norisi kuo daugiau pamatyti, tai ir ziuriu kad arciau zymiu vietu ir dar kad kaina nesikandziotu  g.gif  blush2.gif  tai turbut ir imsim Marais vis arciau visokie Notr damai- Sant Chapelle-Louvre  biggrin.gif  ax.gif
nu aš tada dar pabūsiu nagla, kad jau atsakėt  blush2.gif  realu, atvykti  ryte ir per diena, pamatyti ir Notre damme ir Eifeli ir Chapelle? kažkaip turbūt labai jau aš optimistiškai nusiteikus...  g.gif

Imanoma, tik aisku niekada nezinai, kokios eiles pasitaikys. Mes va visai nesenai buvom, nueinam prie Luvro, o nera visai eiles, ir ejom, nors visai neplanavau ten eiti. Pasirodo tik antradieni ir penktadieni Luvras dirba iki beros 21: 30 ar tai 20:30 h. O mazai gal kas zino, ir mes 19 val kai atejom nebuvo visai eiles
Atsakyti
QUOTE(Kitesmile @ 2012 08 30, 17:07)
Dar vienas klausimėlis (atsiprašau jei kartosiuosi, bet niekur neradau)- kur pirkti bilietus į Eifelio bokštą - stovėti reikia kažkokioje bendroje eilėje ir tada skirstomi - vieni pėstute, kiti liftu, ar iš kart dvi eiles ir prie bilietų yra? Ir kur parduodami bilietai į trečią aukštą - kartu pradžioje, ar antrame jau aukšte? nes jei bus per baisu užlipus iki antro aukšto, ir į trečią nebesinorės? smile.gif

gal kvailas klausimėlis, bet labai aktualus... smile.gif

Ir gal žinote kelintą valandą dabar temsta Paryžiuje? norėčiau į eifelį pakilti dar su šviesa ir palaukti, kol sutems.

Ačiū visoms.

Kiek mačiau stovi ilga eilė - pradžioje gal ir bet kaip atsistoja, bet pačioje toje būdelėje kur parduoda bilietus yra lyg išskirstyta kur kokie, bet 100% nesu tikra, tik einant pro šalį"užmetus akį" man taip susirodė... Prieisi arčiau ir paskaitysi ir žinosi kur stoti eilėn arba priartėjus atsistosi į reikiamą liniją mirksiukas.gif
Dėl trečio aukšto nežinau, man atrodo, kad reikia iš karto pirkti bilietą iki ten kur nori, kažin ar Eifelyje dar kas pardavinėja bilietėlius...
Kada temsta yra nurodyta šiame Gis Meteo puslapyje, ten ir orų prognozes galima pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 31 rugpjūčio 2012 - 07:30
QUOTE(Kristaline @ 2012 08 31, 08:29)
Kiek mačiau stovi ilga eilė - pradžioje gal ir bet kaip atsistoja, bet pačioje toje būdelėje kur parduoda bilietus yra lyg  išskirstyta kur kokie, bet 100% nesu tikra, tik einant pro šalį"užmetus akį" man taip susirodė... Prieisi arčiau ir paskaitysi ir žinosi kur stoti eilėn arba priartėjus atsistosi į reikiamą liniją  mirksiukas.gif
Dėl trečio aukšto nežinau, man atrodo, kad reikia iš karto pirkti bilietą iki ten kur nori, kažin ar Eifelyje dar kas pardavinėja bilietėlius...
Kada temsta yra nurodyta šiame Gis Meteo puslapyje, ten ir orų prognozes galima pažiūrėt  4u.gif

Gal nesupyksite ax.gif - šiek tiek patikslinsiu atsakymą: kai mes buvome rudenį, buvo dvi eilės prie atskirų bokšto "kojų": viena į liftą - pakankamai ilga, bet joje užtrukom tik gerą pusvalandį; kita - tiems, kurie lipa pėsčiomis. Atėjus iš karto matyti, kas kur. Nors kažkas rašė, kad dabar lyg vyksta kažkokie remontai, tad gal kas nors ir pasikeitę.

Dėl bilietų - Eifelyje antram aukšte nematėm bilietų pardavėjų, tad manau, kad reikia apačioje apsispręsti, ko norėsite. Mes pirkome iš karto į iki pat viršaus ir dėl to tikrai nesigailėjome. mirksiukas.gif Juk skirtumas tik keli eurai ax.gif , o įspūdžiai nepakartojami thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 08 30, 20:26)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
tai kad mes tik dvi dienas busim (viena nakvyne), tai norisi kuo daugiau pamatyti, tai ir ziuriu kad arciau zymiu vietu ir dar kad kaina nesikandziotu  g.gif  blush2.gif  tai turbut ir imsim Marais vis arciau visokie Notr damai- Sant Chapelle-Louvre  biggrin.gif  ax.gif
nu aš tada dar pabūsiu nagla, kad jau atsakėt  blush2.gif  realu, atvykti  ryte ir per diena, pamatyti ir Notre damme ir Eifeli ir Chapelle? kažkaip turbūt labai jau aš optimistiškai nusiteikus...  g.gif

Ar suspėsite pamatyti Notre Dame, Saint Chapelle ir Eifelį, priklauso nuo daugelio aplinkybių: kiek laiko norėsite skirti kiekvienam objektui, kada jums prasideda rytas (pažįstu žmonių, kuriems rytas tokiose kelionėse prasideda tik nuo vidurdienio doh.gif ). Bet jei su šiais dalykais pas jus viskas normalu, tai žinoma spėsite, ir dar liks laiko pasiplaukioti po Seną, paskanauti vyno kurioje nors Paryžiaus pievelėje wub.gif . Saint Chapelle ir Notre Dame šalia vienas kito, Saint Chapelle užteks poros valandų, Notre Dame, jei kilsite į viršų, gali prireikti apie 4 valandų (priklausys nuo eilės ilgio), tad visas vakaras Eifeliui ir paplaukiojimui Sena - galite nuo katedros plaukti iki Eifelio: ir kojas pataupysite, ir atrakcija.

Pačių gražiausių įspūdžių iš šio nuostabaus miesto wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2012 08 31, 08:29)
Kiek mačiau stovi ilga eilė - pradžioje gal ir bet kaip atsistoja, bet pačioje toje būdelėje kur parduoda bilietus yra lyg  išskirstyta kur kokie, bet 100% nesu tikra, tik einant pro šalį"užmetus akį" man taip susirodė... Prieisi arčiau ir paskaitysi ir žinosi kur stoti eilėn arba priartėjus atsistosi į reikiamą liniją  mirksiukas.gif
Kada temsta yra nurodyta šiame Gis Meteo puslapyje, ten ir orų prognozes galima pažiūrėt  4u.gif

Dekui smile.gif
bet dar del kainos pasiklausiu - jei lipi pestute - 5Eur, jei liftu iki 2 auksto - 8,5Eur, jei iki 3a. - 14EUR. Cia sumuojasi tos kainos ar ne? Jei nenori ilgos eiles stovet ir iki 2 auksto nori pestute, o i trecia liftu reiks kilti tai kokia bus kaina? Ar taip neskirsto? jei nusipirkai i trecia, tai stovek ilgiausioje eileje ir kilsi i visur liftu smile.gif
(gal kam kvailas pasirodys klausimas, bet nesusigaudau nors tu ka smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 08 31, 08:22)
Ar suspėsite pamatyti Notre Dame, Saint Chapelle ir Eifelį, priklauso nuo daugelio aplinkybių: kiek laiko norėsite skirti kiekvienam objektui, kada jums prasideda rytas (pažįstu žmonių, kuriems rytas tokiose kelionėse prasideda tik nuo vidurdienio doh.gif ). Bet jei su šiais dalykais pas jus viskas normalu, tai žinoma spėsite, ir dar liks laiko pasiplaukioti po Seną, paskanauti vyno kurioje nors Paryžiaus pievelėje  wub.gif . Saint Chapelle ir Notre Dame šalia vienas kito, Saint Chapelle užteks poros valandų, Notre Dame, jei kilsite į viršų, gali prireikti apie 4 valandų (priklausys nuo eilės ilgio), tad visas vakaras Eifeliui ir paplaukiojimui Sena - galite nuo katedros plaukti iki Eifelio: ir kojas pataupysite, ir atrakcija.

Pačių gražiausių įspūdžių iš šio nuostabaus miesto wub.gif .

4u.gif clap.gif clap.gif oj kaip ačiūūū, mes kokia 8 planuojame but Paryžiuje bigsmile.gif kaip gražiai būtų, jei gautųsi kaip jūs ir sakot, dar ir paplaukiot wub.gif jau laukiu nesulaukiu, o dar dvi savaitės iki kelionės:oh
Papildyta:
QUOTE(Kitesmile @ 2012 08 31, 14:19)
Dekui smile.gif
bet dar del kainos pasiklausiu - jei lipi pestute - 5Eur, jei liftu iki 2 auksto - 8,5Eur, jei iki 3a. - 14EUR. Cia sumuojasi tos kainos ar ne? Jei nenori ilgos eiles stovet ir iki 2 auksto nori pestute, o i trecia liftu  reiks kilti tai kokia bus kaina? Ar taip neskirsto? jei nusipirkai i trecia, tai stovek ilgiausioje eileje ir kilsi i visur liftu smile.gif
(gal kam kvailas pasirodys klausimas, bet nesusigaudau nors tu ka smile.gif)

vat vat, mane irgi domintų toks pat klausimas ax.gif ar galima iki 2 aukšto poeiti, o ten jau su liftu kilt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2012 08 31, 06:29)

QUOTE(Arturas15 @ 2012 08 31, 06:43)
Dėl bilietų - Eifelyje antram aukšte nematėm bilietų pardavėjų, tad manau, kad reikia apačioje apsispręsti, ko norėsite.

Bilietus TIKRAI galesite nusipirkti antrame aukste, didelis to pliusas, kad tenai beveik nebuna eiliu, tad jeigu iki antro auksto nuspresite lipti peskomis + toliau kilti liftu, sutaupysite ir daug brangaus laiko, skirto laukimui eilese kitu atveju. Salia lifto tikrai nesunkiai rasite kioskeli, prekiaujanti bilietais.

QUOTE(Saule_S @ 2012 08 31, 14:18)
vat vat, mane irgi domintų toks pat klausimas  ax.gif ar galima iki 2 aukšto poeiti, o ten jau su liftu kilt?  g.gif

Uztikrinu jus - tikrai TAIP biggrin.gif Ir labai patarciau taip padaryti - kylant laiptais, galesite apziureti boksto konstrukcija, belipant paskaityti informacines lenteles apie jo statymo darbus, net paziureti spec. instaliacijas, vaizduojancias, kaip bokstas buvo statytas. Jau nekalbu apie tai, kad praktiskai nereikes laukti - rudeni lipantiems laiptais praktiskai niekad nebuna eiliu. Taciau, jeigu esate visiskai 'vieno kaulo' ir beveik nejudantis, fizisko kruvio negaunantis zmogus, ar ketinate vykti su mazais vaikais, gali buti kiek sunku. Visais kitais atvejais greiciausiai uzlipsite gerokai greiciau, nei laukiantys eilese sulauks lifto.
Atsakyti
Aciu Elodie*, ka mes darytume be taves 4u.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti