Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(galoshes @ 2012 08 06, 14:28)
Labas, visoms! Niekada gyvenime nesu buvus Paryžiuje ar Prancūzijoje apskritai, o su vyrioku kelionę planavom gan ilgai, tik niekaip neapsisprendėm, į kurią šalį. Galiausiai netikėtai patikrinau bilietų kainas į Paryžių ir nusipirkau smile.gif Taigi, mes skrendame į Paryžių! Labai laukiu ir nekantrauju, nors iki kelionės dar daugiau negu du mėn biggrin.gif Visgi, reikia ruoštis, skaitinėtis, tad džiaugiuos, kad SM visada didžiausias pagalbininkas  biggrin.gif  thumbup.gif

kad skrendat?mes taip pat pirma kart i sia saly skrendam,spalio gale,bandysim ten savo metines vestuviu atsvesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 08 06, 18:21)
kad skrendat?mes taip pat pirma kart i sia saly skrendam,spalio gale,bandysim ten savo metines vestuviu atsvesti thumbup.gif

Mes skrendam spalio 26 - lapkričio 2 dienomis smile.gif O jūs kada? Po bilietų man dabar didžiausias galvos skausmas yra nakvynės ieškojimas biggrin.gif Nes nesinori išleist didelės sumos, geriau tuos pinigėlius išleisim ten kur ar apsishopint nuvarysim thumbup.gif

Tad svarsau apie studio nuomą, dėl kelių pliusų, kurie buvo išvardinti pirmame psl smile.gif Bet yra vienas minusas, dėl kurio reikia pagalbos smile.gif Turiu čia keletą variantų, tad gal patarsit, kuris gerenis, kurį geriau apsimoka imt dėl susiekimo ir pan smile.gif Ar išvis, galbūt čia nėra nė vieno tinkamo biggrin.gif

Pirmas variantas - 20 zona, ar kaip jūs ten jas vadinat biggrin.gif ;
Antras variantas - 9 zona;
Trecias variantas - 11 zona;
Ketvirtas variantas - 20 zona;
Penktas variantas - 17 zona;
Sestas variantas - 11 zona.

Būsiu laaaabai dėkinga, jei kuri pagelbėsit ir papasakosit man, kuris variantas geresnis, kuris ne toks, kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2012 08 06, 21:33)
Mes skrendam spalio 26 - lapkričio 2 dienomis smile.gif O jūs kada? Po bilietų man dabar didžiausias galvos skausmas yra nakvynės ieškojimas biggrin.gif Nes nesinori išleist didelės sumos, geriau tuos pinigėlius išleisim ten kur ar apsishopint nuvarysim  thumbup.gif

mes 25 skrendam bigsmile.gif
man irgi didziausias galvos skausmas del apsigyvenimo doh.gif tu zonu isvis nesuprantu,apatmentu bijau,kai prisiskaiciau,kad rakto paskui reik ieskoti kazkur pas seiminikus,man patikimiau kazkaip viesbuciai,kur gali bent kada paklausti kazko ir pan.bet kainos tikrai kandasi centre unsure.gif
Atsakyti
Merginos,kas buve,pagelbekit 4u.gif
va sitas hotelis,ar sunku man butu nusigauti iki visu zymiu vietu,raso 5min.su masina g.gif iki centro,kokia cia zona?ar metro reiktu vaziuoti?gal kas buvo jame?
aciu,kas atsakysit 4u.gif

http://www.booking.c...17a052e2;dcid=1
Atsakyti
sveikos, paryziaus myletojos smile.gif arteja jau mano kelione i paryziu, norejau paklausti, gal labiau ten gyvenanciu merginu- gal galetumet parekomenduot kokia saunia vietele, kur skamba gyva muzika vakarais?

dar del maisto, uzsirasiau jusu anksciau minetus patiekalu pav. bet dar noreciau paprasyti, gal zinote pavadinimus konkreciu kavinukiu, kurios tikrai atspindetu tikraji paryziu wub.gif na ir kur ju ieskoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine: 07 rugpjūčio 2012 - 08:00
QUOTE(galoshes @ 2012 08 06, 23:33)
Tad svarsau apie studio nuomą, dėl kelių pliusų, kurie buvo išvardinti pirmame psl smile.gif Bet yra vienas minusas, dėl kurio reikia pagalbos smile.gif Turiu čia keletą variantų, tad gal patarsit, kuris gerenis, kurį geriau apsimoka imt dėl susiekimo ir pan smile.gif Ar išvis, galbūt čia nėra nė vieno tinkamo  biggrin.gif

Aš rinkčiausi antrą arba šeštą variantą smile.gif Bet tomis datomis, kaip jūs skrendate, yra ir geresnių studio ax.gif Aišku, žiūrint kokie jūsų pageidavimai.
Man pagrindiniai kriterijai tokie:
1. Vieta - kuo arčiau centro, kad galima būtų daug ką pasiekti pėstute;
2. Kaina;
3. Aplinka - kas yra kaimynystėj, ar yra aplink parduotuvių (kad ir vynelio vakarui nusipirkt blush2.gif );
4. Kad būtų netoli metro stotelė;
5. Aukštas (gal butas 6 aukšte ir nebus lifto schmoll.gif );
Dar patarčiau pasinaudoti google street view, galima apžiūrėti, kaip atrodo realiai ta vieta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2012 08 07, 00:14)
va sitas hotelis,ar sunku man butu nusigauti iki visu zymiu vietu,raso 5min.su masina g.gif iki centro,kokia cia zona?ar metro reiktu vaziuoti?gal kas buvo jame?

Na, aš jame nebuvau, bet įkišiu trigrašį smile.gif Vieta nelabai, toli nuo centro, netiks paprasti metro bilietėliai. Ir rajonas atrodo toks prie "industrinių" g.gif
Atsakyti

Na kas kam svarbiau smile.gif Jeigu jums reikalingas 4 žvaigždučių viešbutis, tada gyvenkite ten. Bet iki centro važiuosit ilgai, mokėsit brangiai. Aš rinkčiausi arčiau centro. Nes realiai grįžti tik pernakvoti, visą dieną juk apžiūrinėji miestą.
Papildyta:
QUOTE(galoshes @ 2012 08 06, 23:33)
... Tad svarsau apie studio nuomą, dėl kelių pliusų, kurie buvo išvardinti pirmame psl smile.gif Bet yra vienas minusas, dėl kurio reikia pagalbos smile.gif Turiu čia keletą variantų, tad gal patarsit, kuris gerenis, kurį geriau apsimoka imt dėl susiekimo ir pan smile.gif Ar išvis, galbūt čia nėra nė vieno tinkamo  biggrin.gif

Rajonas matomas pašto indekse - pvz. 75009 rodo kad 9 rajonas. O tie kurie prasideda ne 75.. tai jau yra ganėtinai toli nuo centro.
Atsakyti
aciu merginos uz atsakymus,paskui irgi pati panagrinejau,kad tolokai nuo centro ko gero..
Atsakyti
Turėjome išskristi 18:45, bet lėktuvas vėluoja, skrydis tik 20:30. Nors kašį ramiai oro uoste pažiūrėjome doh.gif
Atsakyti

Mūsų šeima nakvojo 2 naktis šiame viešbutyje. Nuo jo su Metro iki centro 45 min (su persėdimu). Į viešbutį gryšdavom tik apie 24 val. - miegoti. Viešbutis geras, yra šaldytuvas, kavos aparatas, 3in1 kava, arbata. WC ir vonia atskirai. Ryte pusryčiai sotūs (yra karšti blyneliai, dešrytės, kiaušinienė ir t.t.). Nepamirškite - automobilio stovėjimas aikštelė mokamas (24 val. - 15Eur).

Mes likom patenkinti šiuo viešbučiu.
Atsakyti
QUOTE(aamdr @ 2012 08 02, 14:30)
Ačiū visoms už pagalbą ir patarimus 4u.gif  susidėliojau maždaug kelionės programą, gal kam pravers smile.gif

Iš traukinių stoties pirmiausia važiuojam į Notre Dame ir pėstute einam iki Eifelio, praeinant Luvrą, Tiulerį sodus, Concorde aikštę ir Invalidų rūmus. Google Maps rodo apie 8 km - 2val eiti, įdomu kiek tai bus realiai  g.gif  Lipam į Eifelį laiptais, kadangi laikas spaudžia ir negalim laukti eilėj į liftą. Net neisivaizduoju kiek laiko užtruks Eifelį, kažin kokiu greičiu juda eilė ir kiek laiko reikia užsilipti  g.gif
Toliau praeinam pro Trocadero rūmus ir iš Trocadero metro  stotelės važiuojam į Defence rajoną. Iš jo - į Sacre Coeur baziliką ir Monmartą. jam noriu pasilikti bent porą valandų, nes ten labai gražu  wub.gif ir norisi jau neskubant pasivaikščioti, išgerti vyno  wub.gif
Tiesa, važiuojant iš Defence, jei būtų laiko stabteltume prie Triumfo arkos, nes vis tiek ten reikia pakeisti metro liniją.

Tai trumpai tokia programėlė  smile.gif

Dar dėl bilietų  biggrin.gif Mes važiuojam trise. Ir dabar galvoju  g.gif  Jeigu pirktume vieną t+ carnet, tai yra 10 bilietėlių. turbūt nesvarbu, kad mes visi vienu naudotumės? Kaip kažkur jau buvo minėta, kad galima metro liniją pakeist per 90min su tuo pačiu bilietėliu, tai mums gaunasi tik 3 kelionės  g.gif Taip išeina, kad dar vienas bilietėlis lieka, ir būsim viską apkeliavę už 12,7 eur  smile.gif  Nes perkant tris mobilius būtų 25,65 eur (nes imtume 1-3 zonas dėl Defence)

Prašau pataisyti, jei kur suklydau  4u.gif Pastabos ir pastebėjimai taip pat laukiami smile.gif  4u.gif

Jūsų programa yra turiningą - bet reikės daug fizinių jėgų ir valandų ją įvykdyti. Nepamirškite - visur eilės, kad įeitį į vidų. Prieš savaitę, viduryje savaitės mes laukėm: Notre Dame - apie 30 min, Luvras - apie 30 min, prie Eifelio, kad pakilti laiptais iki 2 aukšto pirkom bilietą - apie 45 minutes laukėm eilėje (jei kilti liftu nuo apačios - eilėje lauksit apie 1-2 valandas dieną ir truputį trumpiau vakare). Lipti reikia apie 700 laiptelių smile.gif, su vaikais mes užlipom per 30-40 min. Toliau bendras liftas kelia iki 3 aukšto. Eilė didelė, bet greitai juda. Sacre Coeur - verta aplankyti, mes buvom vakarėjant, labai gražu. Ten viena nedidė gatvelė veda - tai pilna suvenyrų parduotuvėlių. Leidomės truputėlį šone kitu keliu, tai vaizdai super - jokios komercijos, tik ramybė ir autentiškumas.
Atsakyti
QUOTE(junera @ 2012 08 08, 16:29)
Mūsų šeima nakvojo 2 naktis šiame viešbutyje. Nuo jo su Metro iki centro 45 min (su persėdimu). Į viešbutį gryšdavom tik apie 24 val. - miegoti. Viešbutis geras, yra šaldytuvas, kavos aparatas, 3in1 kava, arbata. WC ir vonia atskirai. Ryte pusryčiai sotūs (yra karšti blyneliai, dešrytės, kiaušinienė ir t.t.). Nepamirškite - automobilio stovėjimas aikštelė mokamas (24 val. - 15Eur).

Mes likom patenkinti šiuo viešbučiu.

aciu uz atsakyma,bet tolokai gaunasi mums tada tiek vazineti unsure.gif siaip jis del kainos labai violja mane,ieskau vis,gal dar ka rasiu...
Atsakyti