QUOTE(lolitagohome @ 2012 07 30, 20:16)
Nuo Gare du Nord iki bazilikos apie 10 minuciu pestute.
o tai visai šalia
dar galvoju, ar eiti ten tik atvažiavus, ar pasilikti pabaigai, prieš išvykstant. Nuostabi man ta vieta
QUOTE(AukleZig @ 2012 07 31, 09:22)
Kažkaip nepirkome bilietų iš anksto. Jei neketinate kilti liftu, tai ta eilė laiptams tikrai greitai juda, nes srautas lipančių eina be perstojo, ne tai kaip liftui, kuris dabar tik vienas ir pilnas norinčių, kurie jau turi bilietus ir kurie neturi
5 EUR adult bilietas, iki 26 metų jaunimui (su dokumentu įrodančiu amžių) 3.50 EUR. Iki viršaus lifto bilietas atskirai 7 EUR regis.
Užlipti tikrai nėra taip sunku, pilna lipančių vaikų. Pakeliui yra vienas sustojimas
vandenuko galit turėti, tik svarbu ne stiklinėje taroje.
Nesigailiu nė žingsnelio, nors jau paeiti nebegalėjau kol atėjom iki Eifelio. Gana įspūdingas tas lipimas tarp konstrukcijų ir tolstančios žemės.
ačiū
Būtinai bandysim užlipt, juk vis dėlto būnant Paryžiui norisi į Eifelį
O jei ta eilė ne tokia ilga tai super, nes laikas labai ribotas.
QUOTE(Amelijana @ 2012 07 31, 10:29)
Mums irgi šviečiasi greit pasilaipioti po Eifelį
Sakykit, o nebaisu ten lipti, ar tos konstrukcijos uždaros? O jei vėjas didelis? Labai bijau aukščio
aš irgi labai bijau aukščio, bet manau verta
esu kilus į Eifelį prieš kelis metus, tai baimės apturėjau. Kėlėmės liftu, o aš be aukščio baimės dar ir klaustrofobiją turiu, tai stiklinis liftas, kylantis į tokį aukštį buvo tikras išbandymas
Bet žinau, kad būčiau gailėjusis, jei būčiau nekilus, juk gal daugiau nepasitaikys tokia proga
Papildyta:
Beja, dar noriu paklausti, RER ir metro tai nėra tas pats?
O jie abu yra "požemiuose" ir neiškylant ant viršaus galima persėsti iš vieno į kitą ir galioja tas pats bilietėlis?