[quote=audronele,2012 06 28, 21:52]
port de bercy numeris 3, ar nr 2;ar nr4; ar nr5
paziurek kur metro stotele bus arciau o ar su metro vaziuosi 3 stoteles ar 13 kain bilietos nepadides;
taip tu gerai pastebejei jie randasi biski toliau nuo centro, todel ju ir kaina mazesne o kuo arciau centro tuo hoteliai darosi brangesni!
[/quote]
nu tiesiog kai yra kas pataria dar cia nusiziurejau kaip ir nebrangiai sita http://www.booking.c...4364d79bced68X2 galvoju gal visai nieko ir metro salia ir susiekimas gal nieko mes 4 suauge busim tai gal nieko butu
[/quote]
audronele labai daug zmoniu nusivyle tuo hoteliu,jis randasi patogioje vietoje bet jis pats senas ir reikalaujantis remonto! gal paieskok dar gal rasi ka nors ne tokio nutrinto!
kas del accorhoteliu tai jie kaip firminis zenklas mazdaug zinai ko tiketis,zinai kokie ju standartai!
paziurek gal per www.lastminute.com
audronele labai daug zmoniu nusivyle tuo hoteliu,jis randasi patogioje vietoje bet jis pats senas ir reikalaujantis remonto! gal paieskok dar gal rasi ka nors ne tokio nutrinto!
kas del accorhoteliu tai jie kaip firminis zenklas mazdaug zinai ko tiketis,zinai kokie ju standartai!
paziurek gal per www.lastminute.com
[/quote]
ot tai aciukas dideliausias uz patarimus o tai ir pinigu nesinori metyti uz tuos viesbucius, bet ir kazko padoresnio norisi, nu ta prasme pamiegot ir nusipraust ... bandysiu dar pasiieskot, jei ka patarimo dar klausiu
Hôtel Patio Brancion
35 rue Edgar Quinet, 92240 Malakoff (Rodyti žemėlapį)
pazaiurek sita jis tiek pas kainuoja bet renovuotas
http://www.tripadvis..._de_France.html
tipo metro sustojimas netoli malakoff
QUOTE(aix2011 @ 2012 06 28, 23:44)
Hôtel Patio Brancion
nu aciu aciu aciu rezervuoju ir nesuku sau galvos, nes jau ryt isvykstam atostogaut ir neturesiu kaip ieskotis daugiau,o grisim tik liepos gale,tai tada galima bus pratesti paieskas, bet man dabar bus ramu,kad jau nors kazka turiu
QUOTE(aix2011 @ 2012 06 29, 00:29)
nu tai liux tada geru atostogu
aix2011 aciu dar karta labai labai Pagelbejot dabar ramiai atostogausiu o veliau dar marsrutus teks susideliot, tai vel kreipsiuos
QUOTE(soledada @ 2012 06 28, 07:14)
As tai dievinu saldumynus! Ir zinau, kad Paryziuje ju pragausiu ne viena, va jau rasausi visus tavo isgirtuosius, kad nepamirsciau vietoje Ir siaip as mesos nemegstu, man geris yra salotos, ypac su juros gerybem, ar kokiu suriu, apskritai juros gerybes patinka, ir aisku viskas kas is bulviu ir miltu Na o vyras tai mesinis ir zinau, kad foie gras jo tikrai bus isragauta
Nu ko jau ko, bet saldumynu tai tikrai netruks, apsilankykite ir kokioje saldainineje ar kepykleleje - lauktuviu parsivesit Tradiciniai ir turbut populiariausi prancuziski desertai yra Crème Brûlée , Crème Caramel, Macaroons, Meringues, Tarte de Pommes, Charlotte Russe au chocolat, Éclair, Madeleines, Crepes, Fraisier, Croquembouche, Financier, Dame Blanche ir jauciu, kad visu neisvardinsiu. Dali ju tikrai galite nusipirkti net Lietuvos prekybos centruose/kavinese, jeigu patinka lietuviskas variantas - paragaukite tikro prancuzisko palyginimui, ir isbandykite irtuos, kuriuos esate viena ausim girdeje Turbut daugumoje restoranu rasite Creme brulee - vienas populiariausiu, dar labai rekomenduociau Croquembouche, is kurio gaminama didesne variacija labai populiari Prancuzijoje kaip vestuvinis tortas.
Labai pritariu Aix2011, is juros gerybiu patarciau paragauti St. Jacques - jie svelnaus skonio, juos paprastai megsta ir tie, kurie siaip jau juros gerybiu nevalgo. Minejot, kad megstat bulviu ir miltu patiekalus - nusipirkit St Jaques, uzkeptu bulviu kose, niam niam
Aix, o kas tie juros eziai? Niekad neteko matyti restorane, kaip as cia praleidau, jei rasot, kad tikras skanestas ir man butina paragaut
Man irgi kazkodel Tartiflette asocijuojasi su ziema, bet siaip jis nera toks riebus maistas, su Reblouchon suriu man jis neprilygstamas Kazkuo primena lietuviskus patiekalus (bulves, svogunai), bet turi ypatingo, prancuzisko skonio del savito surio aromato.
Moules labai populiarus (gal del zemos savo kainos), bet man jis visai neypatingas maistas, jeigu yra gurmaniskesniu, nuo sito tikrai nepradeciau
As irgi pritariu - geriau nueiti i viena gera restorana, nei i kelis prastus. Pasityrinekit meniu (neretai buna iskabinti dar gatveje, su spec. kainom 3-patiekalu-meniu) dar pries eidami i restorana, kad zinotumet, ka rasit ir uz kokias kainas. Galite paieskoti ir nuolaidu (grupinis.lt tipo), google mirgete mirga panasaus tipo puslapiu.
Sveikos
gal man pagelbesit,zadam is uk masian vaziuot i Paryziu,tad gal zinot koki viesbutuka,kad nereiktu masina trenktis i pati centra,o butu galiam prie viesbucio palikt masina,o i Paryziaus centra jau vykti viesuoju transportu:)
gal man pagelbesit,zadam is uk masian vaziuot i Paryziu,tad gal zinot koki viesbutuka,kad nereiktu masina trenktis i pati centra,o butu galiam prie viesbucio palikt masina,o i Paryziaus centra jau vykti viesuoju transportu:)
Apie maista prasnekot, tai prisiminiau nuotyki Paryziuje uzeigoje (restoranu negaleciau pavadinti). Issirinkom prie duru patiekalu kompleksus, uzsisakom ir, aisku, vyno buteli. Pasirodo, vynu neprekiauja, tik alumi as nosi suraukiau iskart, kad einam lauk, bet ziuriu kad prie gretimo staliuko vyna geria pora kaip cia dabar tas rytietiskos kilmes padavejas sako, ai cia is gretimos parduotuves parnesiau, nes jie irgi alaus nenorejo Tada ir mums atnese vyno po 2 eur uz buteli prie vakarienes
Kalbant apie maista, kaip negyvenanciai toje aplinkoje, patiko macaroons (tik brangoki) ir bagetes su idarais, ivairiu suriu prisipirkom turgelyje. Slauneliu mes irgi norejom, taciau neradom.
Kalbant apie maista, kaip negyvenanciai toje aplinkoje, patiko macaroons (tik brangoki) ir bagetes su idarais, ivairiu suriu prisipirkom turgelyje. Slauneliu mes irgi norejom, taciau neradom.
o kas yra eziai,o eziai yra tokie vandens gyviai ant kuriu, uzlipus atostogos baigsis ligonineje
bet jie yra labai skanus !ju yra siltose jurose ,vidurzemio ,raudonoje, indijos vandenyne ir tt, jei kas nors biski nardo tai juos gerai pazysta !o cia mano fotkes ju nereikia niekaip spec ruosti ,ezius prakerpi su zirklem ir su sauksteliu kabini ir valgai! jie yra vyriskos ir mot lyties,skonis siek tiek ju skiriasi..
o cia austres,jos sviezios ir gyvos tik pradarytos su peiliu atkabini ir valgai, sunkiausias darbas yra jas atidaryti nes briaunos astrios !daug kas valgo su citrina man asm geriau naturalios!
inutis ar tu jau koki nors hoteli nuziurejei as kiek buvau su masina tai gyvendavau accorhoteliuose kiek pamenu jie daznai turi masinu aiksteles tik reikia moketi uz eikstele atskirai!o seip jei zadat vazaiuoti rugpjuti tai visi paryziai buna labai isvyke is miesto ir miestas buna gana suscias, kas labai palengvina judejima !
ir dar toks pastebejimas del maisto kad labai neislaidauti galima tiesiog nusipirkti bageta,suri ,pamidora prisesti kokiam parkelyje ,kuriu paryziuje yra tikrai nemazai, ir ant pieveles ramiai ir maloniai pavalgyti !taigi niekas i jus kreivai niekada neziures nes cia specifine salis! prancuzai gyvena tam kad valgytu ,o ne valgo tam kad gyventu!jiems valgymas yra sventas reikalas !
bet jie yra labai skanus !ju yra siltose jurose ,vidurzemio ,raudonoje, indijos vandenyne ir tt, jei kas nors biski nardo tai juos gerai pazysta !o cia mano fotkes ju nereikia niekaip spec ruosti ,ezius prakerpi su zirklem ir su sauksteliu kabini ir valgai! jie yra vyriskos ir mot lyties,skonis siek tiek ju skiriasi..
o cia austres,jos sviezios ir gyvos tik pradarytos su peiliu atkabini ir valgai, sunkiausias darbas yra jas atidaryti nes briaunos astrios !daug kas valgo su citrina man asm geriau naturalios!
inutis ar tu jau koki nors hoteli nuziurejei as kiek buvau su masina tai gyvendavau accorhoteliuose kiek pamenu jie daznai turi masinu aiksteles tik reikia moketi uz eikstele atskirai!o seip jei zadat vazaiuoti rugpjuti tai visi paryziai buna labai isvyke is miesto ir miestas buna gana suscias, kas labai palengvina judejima !
ir dar toks pastebejimas del maisto kad labai neislaidauti galima tiesiog nusipirkti bageta,suri ,pamidora prisesti kokiam parkelyje ,kuriu paryziuje yra tikrai nemazai, ir ant pieveles ramiai ir maloniai pavalgyti !taigi niekas i jus kreivai niekada neziures nes cia specifine salis! prancuzai gyvena tam kad valgytu ,o ne valgo tam kad gyventu!jiems valgymas yra sventas reikalas !
QUOTE(aix2011 @ 2012 06 30, 18:12)
aciu labai,o gal galima to viesbucio nuoroda,labai aciu butu,na mes liepa vyksime:)