Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos atjauninimas trombocitų koncentratu PRP

cia buvo isisuke du profai musu pakonsultuoti, aciu jiems labai! daug daugiau suzinojau is ju nei is administratoriu kur skambinau del tu proceduru.o gal gali kas pasakyti Vilniuj kur daro su tromb koncentratu? kieciausiai kai paklausiau administratoriu, o tos ne bum bum... as del plauku, sako kad ne tik raukslem padeda bet ir plaukam
Atsakyti
Sveiki. Vilniuje daro DR klinikoje,tik nezinau ar gerai...Noreciau ir sulaukti atsiliepimu,nes pati galvoju apie sia procedura smile.gif
Atsakyti
užmesta tema,o taip įdomu išgirsti nuomonių iš jau išbandžiusių šias procedūras.
Gal kas darėtės ir jau ne vieną?
Atsakyti
Susidomejau ir as, na negi niekas nesidaret? Kaip suprantu turim 2 kainas : 2000 GK klinikoj ir 1000 jaunatves namuose; kuo skiriasi sios proc?
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2014 01 13, 16:15)
Kaip suprantu turim 2 kainas : 2000 GK klinikoj ir 1000 jaunatves namuose

andclinic-
PRP clasic rinkinys (1 mėgintuvėlis) 1000
PRP extra rinkinys (2 mėgintuvėliai) 1400
PRP plus rinkinys (3 mėgintuvėliai) 1800
dar mačiau Sugiharoje 1200...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 01 13, 17:35)
andclinic-
PRP clasic rinkinys (1 mėgintuvėlis) 1000
PRP extra rinkinys (2 mėgintuvėliai) 1400
PRP plus rinkinys (3 mėgintuvėliai) 1800
dar mačiau Sugiharoje 1200...

O jie cia neaiskina gelsvas ar rausvas, kaip zinot?
Atsakyti
butu lanai idomu isgirsti daugiau nuomoniu apie sias proceduras, tiek veidui, tiek plaukams. Kas bandet- pasidalinkit, baisu pinigus i bala ismest 4u.gif
Atsakyti
... parasykite, isbandziusios. Ar verta prasideti, ar pasiteisino? Busiu jums labai dekinga. Aciu
Atsakyti
Merginos, o kdoel nesirenkate Mezoterapijos?.. As jau isbandziau pora proceduru ir rezultatas tikrai yra.. Ar PRP tikrai veiksmingiau?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Ana @ 2014 03 18, 00:05)
Merginos, o kdoel nesirenkate Mezoterapijos?.. As jau isbandziau pora proceduru ir rezultatas tikrai yra.. Ar PRP tikrai veiksmingiau?

Man taip pat įdomu ax.gif meziterapija, biorevitalizacija, PRP kas efektyviau?
Atsakyti
Na va, liūdna, kad iš dariusiųjų niekas neatsiliepia verysad.gif kas kažin geriausia, efektyviausia, pigiausia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*vanilnaja* @ 2014 03 22, 21:28)
Man taip pat įdomu  ax.gif meziterapija, biorevitalizacija, PRP  kas efektyviau?

Nagi, profai kur jūs, laukiam info help.gif
Atsakyti
PPR tipo atsijaunini su savo medžiagom, mezoterapija-leidžiamos kitos medžiagos. kai tik pasidariau PPR, rezultatą pastebėjau-kad pvz po nakties nėra "susiglamžęs" veidas". raukšlių aišku neišlygina tas metodas. dėl kainų-pigiausia grožio akademijoj (vilniuje) ir ten kažkoks geras aparatas medžiagos išskyrimui. aš dariausi Sugiharoj, brangu. bet man jau virš 40, reikia kitų, efektyvesnių metodų blush2.gif
Atsakyti