labai reikia pagalbos.. puošiu tortą gyvomis orchidėjomis. kaip jas ten įdėti? t.y. įsmeigti? kolbų gėlėms tikrai neturiu ir nebus.. gal merkti į šokolądą kotelius ir į tortą? ar kaip?
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 25, 18:21)
labai reikia pagalbos.. puošiu tortą gyvomis orchidėjomis. kaip jas ten įdėti? t.y. įsmeigti? kolbų gėlėms tikrai neturiu ir nebus.. gal merkti į šokolądą kotelius ir į tortą? ar kaip?
tai kad nudzius jos be vandens
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 25, 18:33)
tai kad nudzius jos be vandens
bet kažkas daro ir be kolbų.. kažkada tikrai skaičiau...
merginos , aciu uz pastebejimus, tai , kad galva kiaura , pabijojau bedaryt tas skylutes ant mases, galvojau , kad padarysiu ant tu prapjautu sonu , kiek srioko buvo,kol as ji apdengiau , o dabar katik barbe sesei baigiau puost rodausi
apie tuos kliockus ant krutines, tai patylesiu , ties vienu papuku iplyso, tai teko meskuot, nes niekada nebuciau pagalvojus, kad taip sunku bus ja apvilkt
apie tuos kliockus ant krutines, tai patylesiu , ties vienu papuku iplyso, tai teko meskuot, nes niekada nebuciau pagalvojus, kad taip sunku bus ja apvilkt
QUOTE(faire @ 2012 05 25, 18:48)
labas mergaites matau kad del orchideju nieks nepataria pabandyk jas apvynioti gerai sudrekinta servetele o po to apsuk permatoma plevele ir tada dek int torta .nezinau ar padesiu bet as taip kazkada esu darius
nenuvyto???
o gal į želatiną pamirkyti? tada į plėvelę?
arba į karštą vaštką ir galiausiai į plėvelę?? ar jūsų pasiūlytas variantas??
kažin kurį pasirinkti...
Labas vakaras visoms .
Pirmiausia noriu pasakyti , kad žemai lenkiu galvą prieš tas mamytes , kurios turėdamos mažus vaikučius sugeba daryti tortukus ir dar tokius nuostabius , 10 dienų turėjau Viešnią , sunku buvo dirbti , bet reikėjo , taip , kad visoms Jums reikia medalius prisegti .
Keli mano darbai .
Įvairūs tortai .
" Juodasis miškas "
"Rafaelo "
" Medutis "
Pirmiausia noriu pasakyti , kad žemai lenkiu galvą prieš tas mamytes , kurios turėdamos mažus vaikučius sugeba daryti tortukus ir dar tokius nuostabius , 10 dienų turėjau Viešnią , sunku buvo dirbti , bet reikėjo , taip , kad visoms Jums reikia medalius prisegti .
Keli mano darbai .
Įvairūs tortai .
" Juodasis miškas "
"Rafaelo "
" Medutis "
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 25, 21:12)
Labas vakaras visoms .
cia tikiuosi ir apie mane? Plius dar vienisa as juokauju zinoma, man dar toli iki tokiu groziu kaip kitu
o jusu totukai nerealus, su tulpem, aguonom tokie isskirtiniai
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 25, 21:12)
Labas vakaras visoms .
antras paskutinis ispudingas
Wau... @adrij@ ,svajonių tortai,tikrai nedrįsčiau pjaut ...nebent užsimerkusi
@adrij@, tortukai kaip is vitrinu !!! Matosi ranka profesionalo,matyt ir dirbat konditere? Labai dailus