Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

labai reikia pagalbos.. puošiu tortą gyvomis orchidėjomis. kaip jas ten įdėti? t.y. įsmeigti? kolbų gėlėms tikrai neturiu ir nebus.. gal merkti į šokolądą kotelius ir į tortą? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 25, 18:21)
labai reikia pagalbos.. puošiu tortą gyvomis orchidėjomis. kaip jas ten įdėti? t.y. įsmeigti? kolbų gėlėms tikrai neturiu ir nebus.. gal merkti į šokolądą kotelius ir į tortą? ar kaip?

tai kad nudzius jos be vandens unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 25, 18:33)
tai kad nudzius jos be vandens  unsure.gif

bet kažkas daro ir be kolbų.. kažkada tikrai skaičiau...
Atsakyti
merginos , aciu uz pastebejimus, tai , kad galva kiaura doh.gif , pabijojau bedaryt tas skylutes ant mases, galvojau , kad padarysiu ant tu prapjautu sonu blush2.gif , kiek srioko buvo,kol as ji apdengiau unsure.gif biggrin.gif , o dabar katik barbe sesei baigiau puost ax.gif rodausi
user posted image
apie tuos kliockus ant krutines, tai patylesiu biggrin.gif , ties vienu papuku iplyso, tai teko meskuot, nes niekada nebuciau pagalvojus, kad taip sunku bus ja apvilkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 25 gegužės 2012 - 17:47
labas mergaites matau kad del orchideju nieks nepataria pabandyk jas apvynioti gerai sudrekinta servetele o po to apsuk permatoma plevele ir tada dek int torta .nezinau ar padesiu bet as taip kazkada esu darius
Atsakyti
QUOTE(faire @ 2012 05 25, 18:48)
labas mergaites matau kad del orchideju nieks nepataria pabandyk jas apvynioti gerai sudrekinta servetele o po to apsuk permatoma plevele ir tada dek int torta .nezinau ar padesiu bet as taip kazkada esu darius

nenuvyto???
o gal į želatiną pamirkyti? tada į plėvelę?
arba į karštą vaštką ir galiausiai į plėvelę?? ar jūsų pasiūlytas variantas??
kažin kurį pasirinkti...
Atsakyti
sake kad taip padaryta isbuvo dar 2 dienas .taigi jos bus kaip pamerktos . jus sita veiksma ar kaip ji pavadinti pasilikite visai ant pabaigos .dar kazkury tai karta esu ne int plevele dejus ont folija aisku su drekinta servetele.
Atsakyti
Labas vakaras visoms smile.gif .

Pirmiausia noriu pasakyti , kad žemai lenkiu galvą prieš tas mamytes , kurios turėdamos mažus vaikučius sugeba daryti tortukus ir dar tokius nuostabius wub.gif , 10 dienų turėjau Viešnią heart.gif , sunku buvo dirbti , bet reikėjo , taip , kad visoms Jums reikia medalius prisegti .

Keli mano darbai .

Įvairūs tortai .

user posted image...user posted image

" Juodasis miškas "

user posted image..user posted image

"Rafaelo "

user posted image...user posted image

" Medutis "

user posted image..user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 25, 21:12)
Labas vakaras visoms  smile.gif .

Pirmiausia noriu pasakyti , kad žemai lenkiu galvą prieš tas mamytes  , kurios turėdamos mažus vaikučius sugeba daryti tortukus ir dar tokius nuostabius  wub.gif , 10 dienų turėjau Viešnią heart.gif  , sunku buvo dirbti , bet reikėjo , taip , kad  visoms Jums reikia medalius prisegti .

cia tikiuosi ir apie mane? Plius dar vienisa as hihihi.gif juokauju zinoma, man dar toli iki tokiu groziu kaip kitu biggrin.gif
o jusu totukai nerealus, su tulpem, aguonom tokie isskirtiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 25, 21:12)
Labas vakaras visoms  smile.gif .

antras wub.gif paskutinis ispudingas
Atsakyti
ohmy.gif Wau... @adrij@ ,svajonių tortai,tikrai nedrįsčiau pjaut ...nebent užsimerkusi wub.gif
Atsakyti
@adrij@, tortukai kaip is vitrinu !!! thumbup.gif wub.gif Matosi ranka profesionalo,matyt ir dirbat konditere? Labai dailus 4u.gif
Atsakyti