Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

smile.gif+2012 05 25, 10:54-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 25, 10:54)
koks to kremo kur reikia aptepti ir islyginti torta? sudetyje man atrodo tik kondensuotas su sviestu?  g.gif vtik va nezinau proporciju... kiausinio nesinori det  schmoll.gif

Proporcijos nėra nustatytos tiksliai-maždaug pakeliui sviesto-1\3 indelio kondensovkės...galima ir su rududu . Priklauso nuo to,kokio skonio, saldumo reikalingas kremas 4u.gif
Vasarą sako geriau dėti cukraus pudrą...
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, o kiek laiko pastilaza galima laikytimsaldytuve? Ir ar nebus po to sunku su juo dirbti?
Atsakyti
Šaldytuve nereikia jo laikyti,užtenka spintelėje...
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 25, 11:42)
Šaldytuve nereikia jo laikyti,užtenka spintelėje...

Aisku, o jis ten savaite. Ar dvi istovetu g.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Kepiau vakar karamelinį su kriaušėm. Pokreiviai mano tortai dar, bet kuo toliau, tuo lengviau sekasi dirbt su masėm.
Bijūną(!) (ne rožę biggrin.gif ) dariau be jokių formelių ir įrankių ir dar ilgais nagais biggrin.gif Tai prisikankinau, darbavausi gal dvi valandas prie to žiedo, kol pastilažas skilinėt nuo perdžiūvimo pradėjo doh.gif
Ir šiaip kažko, atrodo, trūksta tortukui, kažkoks tuščias atrodo.. Gal krimperio kokio g.gif Ar pataškuoti reikėjo aisingu. Bet jau post factum, jau skaniai suvalgytas.
Kai kepu tik sau, tai kažkaip nekyla ranka prisipirkti daug visokių formelių ir įrankių, kuriuos retai naudosiu..
O dabar prašom pažerti kritikos, labai jos laukiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Smaguma @ 2012 05 25, 12:12)

ax.gif Kad jau taip prašote rolleyes.gif ...
Gražiai suderinote gėlę,juostelę,tik gal gėlės būčiau neguldžiusi,o pastačiusi...ir po ja pakišusi lapelius. Sutinku,kažko lyg ir trūksta-gal tikrai reikėjo pataškuoti.

Gražus torčiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 25, 13:22)
ax.gif Kad jau taip prašote  rolleyes.gif ...
Gražiai suderinote gėlę,juostelę,tik gal gėlės būčiau neguldžiusi,o pastačiusi...ir po ja pakišusi lapelius. Sutinku,kažko lyg ir trūksta-gal tikrai reikėjo pataškuoti.

Gražus torčiukas  mirksiukas.gif

Mano planuose irgi buvo statyti, o ne guldyti, bet buvo paguldyta dėl tam tikrų priežasčių biggrin.gif Suskilo man žiedlapiai, nes nebuvo laiko gėlytės džiovinti.
Atsakyti
smile.gif+2012 05 25, 10:54-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 25, 10:54)
koks to kremo kur reikia aptepti ir islyginti torta? sudetyje man atrodo tik kondensuotas su sviestu?  g.gif vtik va nezinau proporciju... kiausinio nesinori det  schmoll.gif

puse ant puses bent jau as darau smile.gif o vasarą tai tikrai geriau su cukraus pudra smile.gif

o to kremo su kiausiniu nereik bijot.. jis kaitinmas kartu su pienu ir cukru, taigi perkaista smile.gif
Atsakyti
Ir man norisi kita puse padetos geles ax.gif o visa kita-liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 05 25, 12:12)

maciau mergaites jau pasake, kad gele graziau ziuretusi pastatyta, ne paguldyta, bet politiskai tai politiskai taip reikejo bigsmile.gif dar lapeliai siek tiek storoki, bet visa kita -LABAI LABAI LABAI. Neperkrauta, nepikleckinta. Graziai, tvarkingai, skoningai thumbup.gif Zodziu, kepkit, puoskit ir rodykites. Nors ir sekmadienio progom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 25 gegužės 2012 - 12:58
biski ne tas gavos, ko tikėjaus, bet rolleyes.gif

medutis ir 1100 gėlyčių lotuliukas.gif doh.gif

user posted image

vaidinsiu baisiai talentingą seimos sventėj daraze doh.gif
Atsakyti
wub.gif koks nuostabus akvilytes zuikutis thumbup.gif

ikeliu as savo ale suri biggrin.gif, prasom laaabai jau nepeikti, pirma karta dengiau mase blush2.gif , truksta tik skyluciu, kurias paskui padarysiu ax.gif kaip truputi apstings rolleyes.gif
user posted image
matosi kliurka blush2.gif ... klijavau su cukraus pudra tuos riesutus ir vynuoges
user posted image
Atsakyti