Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(gita20 @ 2012 05 24, 14:52)
kaip pritvirtinate vynuoges, ir riesutus, prie torto "suris"?;]

As riesutus tiek prie torto, tiek prie padekliuko klijavau su cukraus pudros ir vandens misiniu. Vynuoges kitos rase, kad prismeigia su dantu krapstukais.
Atsakyti
aciu dar karteli visoms bigsmile.gif
luiziana ir as galvoju kad reikejo, nes pradzioje ir galvojau prie to 40 dar kokia gelyte nutupdyti tiksliau 3 deti gelytes vienoje vietoje tris kitoje ir viena prie skaiciaus, kad viso 7 gelytes ant torto butu, bet va taip gavosi kad man apacioje 4reikejo smile.gif o daugiau gelyciu nebeturejau pasiruosusi

As jei ka reikia klijuoti prie torto ka sunkesnio tai tirpintu pastilazu klijuoju, o siaip aisingu ar kiausinio baltymu smile.gif Na va gavau galimybe dar prie tortuku pasireiksti tik kaip speti reiks viska per 1 diena.. blush2.gif
Atsakyti
Luiziana,man tas pirmas dviaukstis nu toooks skanus ir labai paprastai ,bet graziai papuosta 4u.gif
Atsakyti
rodau savo kvietkus biggrin.gif doh.gif
varskinis su persikais 2100gr
user posted image
Atsakyti
Dekui visoms kas patare;]
Atsakyti
Pasta, na kaip visada... wub.gif
simisimi, o man visi tortukai patiko...ir tas 60...gal del to kad ir as esu sarka smile.gif
Smailyte, vau...geles wub.gif spalva wub.gif
astuftis, grazus tortukas...masineles tokios mielos... tik as gal pievoj bent kelias gelytes buciau pasodinus del gyvumo... 4u.gif
Atize gele vercianti is koto... wub.gif noriu ir as ismokt tokias daryti blush2.gif
Buziukas kuklus, bet zavus tortukai 4u.gif
Saules zuikuti, grazios tavo geles, bet man tavo vaikiski daug mielesni...nuo ju labiau siluma dvelkia... o gal man taip tik atrodo, nes pati labiau i vaikiskus megstu akis paganyti... g.gif bet tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės su kokiu antgaliu daromi torto liūtuko galvos gaurai,gal kas supras ko klausiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 24, 18:12)
Mergaitės su kokiu antgaliu daromi torto liūtuko galvos gaurai,gal kas supras ko klausiu? ax.gif

Jeigu darai vien galvą tai tiktų kad ir žolytės antgaliukas-čia su juo dariau http://www.facebook....3...e=3 O jeigu ant keksiukų tai nebandžiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 24 gegužės 2012 - 17:33
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 24, 18:12)

As dariau liutuka su va tokiu kaip sioje foto antras, pas mane irgi plastmasinis

user posted image

o mano liutukas atrode taip
user posted image
Atsakyti
Ne mano, aišku, bet labai faini biggrin.gif Tortai
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 05 24, 17:37)
Saules zuikuti, grazios tavo geles, bet man tavo vaikiski daug mielesni...nuo ju labiau siluma dvelkia... o gal man taip tik atrodo, nes pati labiau i vaikiskus megstu akis paganyti...  g.gif  bet tu saunuole 4u.gif

aciu.gali buti.vaikiski tortukai man paciai mielesni smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms wink.gif
saldainių masė, snikersas
user posted image
saldainių masė, maskarponės tortas
user posted image
Atsakyti