Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(dzokada @ 2012 06 05, 16:29)
Faina boruze! (nusikopinau  blush2.gif )

NELAIMELIS !

Cia yra laimelis o ne nelaimelis thumbup.gif Laaaaaaaaaaabai grazus! Pasakiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 05, 15:31)
Cosette jei tik dar kelios kitu dydziu butu tai visai liuks, bet sunui jauciu ir taip laimes buvo smile.gif

čia buvo mano 30-mečio biggrin.gif tik nesinori skaičiuoti metų, todėl nerašiau doh.gif
sorry, tik parašius supratau posto prasmę, taip, jam buvo džiaugsmo darant su manim gėlytes 4u.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 05, 17:52)
o man labai patogu, pagal formos sonus matosi kur reik kremo ir netiesu. O kad tortas buna tiesutelis tai tikrai, islyginamojo vos tereik virsui ir pertepimams uzmaskuoti smile.gif be to labai patogu laikyt saldytuve-maziau sansu kad kas uzgrius, neprisigeria kvapu smile.gif

o man paprastai tortai gaunasi gerokai aukštesni už tortų formas... g.gif pvz Snickers iš vienos normos kepu 26cm skersmens formoj, tada aukštis dar pusėtinas (ir tai aukščiau formos krašto), o jei kepu 24 cm skersmens - tikrai daugiau nei dvigubai didesnis. Kaip jūs tokius aukštus sutepat formoj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 05 birželio 2012 - 20:43
KELETAS MANO DARBELIŲ
drugelių skrydis
user posted image
tulpės ir kvarbatkėlės
user posted image
futbolo kamuolys
user posted image
darželinukų išleistuvėms
user posted image
orchidėja
user posted image
Atsakyti
Dzokada super tortas, stulbinantis wub.gif
kirbe kiek groziu pridejot wub.gif antrasis toks dailutis man thumbup.gif
Noriu paklausti is ko darote drugelius kad jie nesuluzta? g.gif man beveik visi suluzta doh.gif
Atsakyti
dzokada jūsų tortas ne tik , kad nuostadus , bet tikrai vertas ir žurnalo viršelio wub.gif wub.gif , šitą temą jau seku berods kokie trys metai , bet jūsų tortas mane taip sužavėjo , kad net pagyroms man žodžių trūksta , labai labai jūsų prašau priminkit kiek laiko puošiat tortus , ir kiek laiko užtrukot šitą tortą wub.gif wub.gif puošdama , kad nesisekė pamenu smile.gif ax.gif

*Keila* anūkų tai dar neturiu , tai neišmanau kaip ta katytė turi atrodyt smile.gif , bet man ji tokia visa graži graži , tik kažkaip su bantuku , su akytėms , su ausytėms , su nosyte , bet be burnytės ax.gif o gal taip ir reikia smile.gif

namukas - braškytė , labai gražus , bet mano vyras gamina duris , tai visaai netyčia matė ką žiūriu ir pareiškė , kad vien rankenėlių neužtenka , reikia , kad ir tarpukas toks tarp rankenėlių nuo viršaus iki apačios tipo matytūs , kad būtų aišku , kad tai durys doh.gif biggrin.gif , bet man tai ir taip aišku , kas ir kur , labai gražu wub.gif

kirbe ne, nu ne gi būtina buvo tamstai dar ir savo tortus įdėt , jau ir taip spaudimas ir nervai ne vietoj , bet dar pamačius tavo orhidėją wub.gif , kvarbatkas wub.gif ir dar tą vidurinį meškiną wub.gif lotuliukas.gif , tai eisiu arba verkti iš nevilties į kamuką kur biggrin.gif , arba savo vyrą priversiu meškinus pradėt lipdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 05 birželio 2012 - 21:00
QUOTE(MergickaN @ 2012 06 05, 20:49)

kirbe kiek groziu pridejot  wub.gif  antrasis toks dailutis man  thumbup.gif 
Noriu paklausti is ko darote drugelius kad jie nesuluzta?  g.gif  man beveik visi suluzta doh.gif

aciu...
tas antrasis su meile darytas....mano dukrytės 17-niolikos metu proga...

dėl drugelių....gal per plonus padarot ,kad sulužta....aš dazniausiai darau iš likučių arba pastilažo,arba gėlių masės....

QUOTE(linette @ 2012 06 05, 20:51)

kirbe ne, nu ne gi būtina buvo tamstai dar ir savo tortus įdėt , jau ir taip spaudimas ir nervai ne vietoj , bet  dar pamačius tavo orhidėją  wub.gif , kvarbatkas  wub.gif ir dar tą vidurinį meškiną  wub.gif  lotuliukas.gif , tai eisiu arba verkti iš nevilties į kamuką kur  biggrin.gif  , arba savo vyrą priversiu meškinus pradėt lipdyt  lotuliukas.gif

prašom nesinervuot ir neskriauti savo vyro...pažadu daugiau nerodysiu......šiandien..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 05, 22:06)
aciu...
tas antrasis su meile darytas....mano dukrytės 17-niolikos metu proga...

prašom nesinervuot ir neskriauti savo vyro...pažadu daugiau nerodysiu......šiandien..... lotuliukas.gif

dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai tavo mergytei 4u.gif wub.gif
nu kaip žmogus gali nesinervuot , kai pamatai ir pavydas juodai graužt pradeda biggrin.gif

neskriausiu neskriausiu lotuliukas.gif , pažadėjau , kad teks lipdyt tik tą ką po savaitės įdėsi biggrin.gif
Atsakyti
Dzokada labai laukiau kada parodysi ta savo isvargta tortuka kuris tau taip nervus gadino ir kaip galvojau taip tau ir pavyko - tiesiog puikiai, man jis labai grazus, dievinu raudona spalvai rdar tie auksiniai ornamentai taip graziai nupiest wub.gif thumbup.gif

QUOTE(zibute77 @ 2012 06 05, 19:53)
negaliu nepagirti Dzokada jusu torto, jis nuostabus. labai solidziai atrodo  thumbup.gif
T.p labai grazus su Dora, ten tortas toje tarsi aplikacijoje?
Boruze puiki ir dar daug kitu torciuku. soriux ko nepaminejau.

Ten Doros tortas padarytas tokios formos ir apvilktas is pastilazo mases, kuprine ir balionelis taip pat mazi torciukai ir apdengti atskirai mase ax.gif

Aciu Akvilyte, man irgi patinka tokie 3D torciukai, tik jiems gerokai daugiau laiko reikia ir galvoti daugiau biggrin.gif

Kirbe koks nuostabus drugeliu skrydis wub.gif visi kiti taip pat puikus, bet drugeliai man ypatingai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 05, 18:25)
oho kiek čia darbo!!! šaunuolė, ne kitaip... o tai kiek panašiai svėrė, čia jau man tik įdomu ir tiek.. koks 15 kg drąsiai?

na, gal tortas ir nėr pats gražiausias pasaulyje, bet jau toks solidus, subtilus, prabangus... be žodžiu, gyvenime tokio nepadarysiu matyt...

Manau kad 15kg tikrai laisvai siekt galejo smile.gif

Dar karteli aciu aciu uz pagyras bis.gif

Kirbe nu tas su drugeliais tai sakes koks wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 06 05, 19:51)
dzokada jūsų tortas ne tik , kad nuostadus , bet tikrai vertas ir žurnalo viršelio  wub.gif  wub.gif , šitą temą jau seku berods kokie trys metai , bet jūsų tortas mane taip sužavėjo , kad net pagyroms man žodžių trūksta , labai labai jūsų prašau priminkit kiek laiko puošiat tortus , ir kiek laiko užtrukot šitą tortą  wub.gif  wub.gif  puošdama , kad nesisekė pamenu  smile.gif  ax.gif

As pradejau dometis ir kepti tik pries 3metus, taip pat visa laika sekiau sita tema ir mokiausi smile.gif O pati torta,dvi dienas vien kepiau doh.gif o seip susumavus,tai apie 5 dienos + 2 naktys blush2.gif butu viskas greiciau buve jei netos nesekmes. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 05, 21:42)
čia buvo mano 30-mečio  biggrin.gif tik nesinori skaičiuoti metų, todėl nerašiau  doh.gif
*sorry, tik parašius supratau posto prasmę, taip, jam buvo džiaugsmo darant su manim gėlytes  4u.gif
**o man paprastai tortai gaunasi gerokai aukštesni už tortų formas...  g.gif  pvz Snickers iš vienos normos kepu 26cm skersmens formoj, tada aukštis dar pusėtinas (ir tai aukščiau formos krašto), o jei kepu 24 cm skersmens - tikrai daugiau nei dvigubai didesnis. Kaip jūs tokius aukštus sutepat formoj?  g.gif

* smile.gif nieko, metai savo daro hihihi.gif tikiuos suprantat kad as juokais (man tiek pat, bet nesigilinu) irnesakyk.gif
** man ir lipa lauk (aisku ne visi) darniausiai 1 biskvitas tai arba dedu papildoma paaukstinima, arba be jo jau.
Kirbe ECH ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 birželio 2012 - 00:06
QUOTE(linette @ 2012 06 05, 21:51)

*Keila* anūkų tai dar neturiu , tai neišmanau kaip ta katytė turi atrodyt  smile.gif , bet man ji tokia visa graži graži , tik kažkaip su bantuku , su akytėms , su ausytėms , su nosyte , bet be burnytės  ax.gif  o gal taip ir reikia  smile.gif

namukas - braškytė , labai gražus , bet mano vyras gamina duris , tai visaai netyčia matė ką žiūriu ir pareiškė , kad vien rankenėlių neužtenka , reikia , kad ir tarpukas toks tarp rankenėlių nuo viršaus iki apačios  tipo matytūs , kad būtų aišku , kad tai durys  doh.gif  biggrin.gif , bet man tai ir taip aišku , kas ir kur , labai gražu  wub.gif

Tai, kad ta katyte ir turi tokia buti (be burnos lotuliukas.gif ) bent jau kiek maciau tokiu lipdiniu unsure.gif

Del namuko - tai gal blogai nuftkinta, is arti gerai matosi, kad ten durys, yra tarpas, atskiriantis tas rankeneles biggrin.gif .
Smagu, kad pastebi viska. aciu biggrin.gif
ir einam toliau darbuotis cool.gif
Atsakyti
[quote=dzokada,2012 06 05, 16:29]
Faina boruze! (nusikopinau blush2.gif )

NELAIMELIS !

Vau, koks grozis thumbup.gif
Atsakyti