Didelis ACIU visoms uz pagyras
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 05, 15:11)
Kaip buvo tvirtintas šitas tortukas, gal galima smulkiau apie skonius
Del tvirtinimo: 3 arba 4 mediniai pagaliukai kiekvienam torte,visi tortai padaryti ant padekliuko savo dydzio,tada trupciukas kremo ir taip dedi viena ant kito,jausmas buvo tvirtut tvirtutelis.
O va apie skonius tai
sitas tortas buvo indiskoms vestuvems,uzsienieciams,prasymas buvo ''svarbiausia isvaizda,skonis neidomu'' todel viduje yra ''bulka'', kitaip pavadinus keksas.Keli sokoladiniai,keli vaniliniai.
QUOTE(loret30 @ 2012 06 05, 15:17)
Nesenai įsigijau,tai kepti dar neteko,o sutepimui -nepakeičiamas daiktas...banrysiu kept,nemanau,kad išbėgs tešla,juk nėra ji labai skysta
Kiek zinau,tik supylus i forma,reikia iskarto kisti i orkaite ir i gerai ikaitinta,tada neturetu isbegti.
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 05, 15:54)
Gal man kas paaiškintų,kaip žiede sutepat tortą, aš suprantu : dedi biskvitą ,tepi kremą ir kaip lygiai išlyginat,aš tepu visada be jokios formos,tai patogu man ,su peiliu išlyginu , pasisukinėju, o kaip formoje?
Formoje nereikia nieko 'pasukinet'
As krema tepu silikonine ta mentele ji lanksti,patogu arba saukstu,uzdejus biskvita visada paspaudziu lengvai ir viskas.
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 05, 16:25)
dzokada, tortas
vertas žurnelio viršelio... dėl nesėkmių tai visoms visko pasitaiko...
kuom pašei ? tas auksinis aisingas toks. kas ten?
oho,aciuuuu
:
Is pradziu tirstoku aisingu,nudazytu ''autumn leaf'' dazu spalva,tokia ruda,nesa i auksine bet neblizga,o paskui viska nudziuvus,dar karta ant virsaus su skystais ''Metalic Gold''
paprastesnio varijanto neisgalvojau kaip padaryti.
QUOTE(versaal @ 2012 06 05, 16:48)
dzokada ,keksiukai gavosi labai skanus
aciu uz recepta .
Sakiau
Superinis 'lelia'
Kg tai tikrai nezinau,nebuvo kada sverti,as juos veziausi atskirai po viena torta,o ten vietoje viska sustaciau,dar soniukus apvariau kremu. Bet apatini torta vos pakeliau,ta bulka baisingai sunku iskepa pasirodo
O ir seip,sitas tortas buvo ziaurus isbandymas. Pasirodo tokius tortus kepti viska reikia per naujo mokintis, kapstyti internete info, visiskai viskas nuo nulio. Sakiau jau butu lengviau buve iskepti 5 lietuviskus normalius tortukus nei situos,visai kita zona,todel ir kainavo daug nervu. Apie sudeti isvis nekalbu,net savo vaikams nedaviau likuciu