Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(loret30 @ 2012 06 05, 16:25)

bigsmile.gif gerulis, gal yra realiai isbandziusiu?
QUOTE(Cosette @ 2012 06 05, 15:04)
o jei apačią daryti 26 cm,tai kokį viršų? Ar per daug gigantiškas tortas 20 krikštynų dalyvių? Ar nesinorėtų tuomet ir trečio aukšto?  g.gif  Ir iš kur gaunat tokio dydžio formelių biskvitams? Esu skaičiusi, kad kažkaip iš folijos pasidaro... Bet man per daug sudėtinga, geriausiai daryti tokį, kad galima būtų nusipirkti...

blogiausiu atveju galima apipjaustyti, bet aisku norint ekonomiskai man labai patiko mintis kepti biskvitus ant kepimo popieriaus pasipaisius norima dydi, rodos loret30 mintis ax.gif tik dar neisbandziau, bet butinai reiks smile.gif standartiniu dydziu tai CIA yra
simisimi84 kokia boruze wub.gif ir tas su drugeliais buvo thumbup.gif
dzokada swoon.gif wub.gif o zinant to torto visa istorija smile.gif nerealiai man grazu wub.gif
O-RE-AR puikiai issisukta thumbup.gif
Cosette jei tik dar kelios kitu dydziu butu tai visai liuks, bet sunui jauciu ir taip laimes buvo smile.gif
viliuosi o jau masiniukai thumbup.gif
Nevute @adrij@ kaip visad wub.gif
NI-KO tas paskutinis man labai wub.gif
smailyttte ai kokia Dora!
pasta222 ypac su beze bigsmile.gif
loret30 fainuolis tomas ir dzeris

Sorry ko nepaminejau, labai daug graziu, visom po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 birželio 2012 - 16:09
DZOKADA , nerealiai gražus tortas, superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(dzokada @ 2012 06 05, 16:29)

NELAIMELIS !

OMG swoon.gif PASAKIŠKAS!!!!!!!

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 05, 16:31)

aš turiu tokią.. bet naudoju tik sutepimui g.gif niekada nebandžiau kepti... juk išbėgtų per apačią g.gif

ir dar tą 3D dorą noriu pagirt bigsmile.gif nepamenu kuri ten darėt, bet superinė thumbup.gif myliu tokius torčiukus, o dar taip nepriekaištingai padarytus wub.gif
Atsakyti

koks ispudingas! blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 05, 15:29)

NELAIMELIS !

Superinis "nelaimėlis" , įspūdingas thumbup.gif . Labai gražu bigsmile.gif

Kaip buvo tvirtintas šitas tortukas, gal galima smulkiau apie skonius ax.gif

Baružytė labai fainutė bigsmile.gif
Atsakyti

NELAIMELIS !

wub.gif Įspūdingas wub.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 05, 16:31)

Nesenai įsigijau,tai kepti dar neteko,o sutepimui -nepakeičiamas daiktas...banrysiu kept,nemanau,kad išbėgs tešla,juk nėra ji labai skysta unsure.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 06 05, 16:43)

aš turiu tokią.. bet naudoju tik sutepimui  g.gif  niekada nebandžiau kepti... juk išbėgtų per apačią  g.gif

Reiks išbandyt smile.gif
Atsakyti
Gal man kas paaiškintų,kaip žiede sutepat tortą, aš suprantu : dedi biskvitą ,tepi kremą ir kaip lygiai išlyginat,aš tepu visada be jokios formos,tai patogu man ,su peiliu išlyginu , pasisukinėju, o kaip formoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 05, 17:54)
o kaip formoje? blush2.gif

Aš sutepu,tada maistinę plėvelę ir uždedu žiedą-truputį suspaudžiu. Daug mažiau reikia tept išlyginamojo sluoksnio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 05 birželio 2012 - 17:00
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 05, 16:43)

aš turiu tokią.. bet naudoju tik sutepimui  g.gif  niekada nebandžiau kepti... juk išbėgtų per apačią  g.gif

Tikrai nieks neisbega schmoll.gif ,as dabar tik tokia forma ir tenaudoju thumbup.gif
Atsakyti
[quote=simisimi84,2012 06 05, 14:09]
labai švelnus ir gražus.. tik kas ten su dengimo mase nutiko? susiklostavo? bet kaip šauniai paslėptas brokas... atrodo taip ir turi būti smile.gif
Papildyta:
boružėlė 3,3 kg, pastilažas

Koks grozis thumbup.gif , kaip isgaut tokia juoda ir raudona spalva?

Papildyta:
[quote=O-RE-AR,2012 06 05, 13:00]
Sveikos,atnesu vasariska torciuka nuo vaiku mamai 4u.gif Citrininis su zele,2 kg.Pastilazas

Labai mielas ir tikrai vasariskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 05 birželio 2012 - 17:26
[quote=versaal,2012 06 05, 18:21]
[quote=simisimi84,2012 06 05, 14:09]
labai švelnus ir gražus.. tik kas ten su dengimo mase nutiko? susiklostavo? bet kaip šauniai paslėptas brokas... atrodo taip ir turi būti smile.gif
Papildyta:
boružėlė 3,3 kg, pastilažas
Koks grozis thumbup.gif , kaip isgaut tokia juoda ir raudona spalva?
[/quote]
ačiū visoms už boružėlės ir tortuko su drugeliais pastebėjimą 4u.gif

raudona spalva - dėdu dažus kai minkau pastilažą, prieš pilant aliejų. ir viską suminkau... dėdu super red ir red red americolor smile.gif o juoda spalva - šokoladinė saldainių masė sumaišyta su pastilažu ir įdėta juodų dažų. puikiai perima spalvas, daug geriau nei pastilažą dažyti rudai ar juodai...

dzokada, tortas vertas žurnelio viršelio... dėl nesėkmių tai visoms visko pasitaiko... 4u.gif
kuom pašei ? tas auksinis aisingas toks. kas ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 05 birželio 2012 - 17:29
[quote=dzokada,2012 06 05, 15:29]
Faina boruze! (nusikopinau blush2.gif )
NELAIMELIS !

Oho gal ir nelaimelis (skaiciau ,kad nervu suede), bet laaabai grazus bigsmile.gif , o kokio skonio ir kiek cia kg?
Papildyta:
[quote=Rani,2012 06 05, 12:25]Sakykit o dvieju aukstu tortas kokio svorio buna? Pastilazu dengtas

Suprantu, kad nuovidaus priklauso, bet apytikslai gal kas atsakys
[/quote]

As esu dariusi dvieju aukstu 2kg , norejo 1,5kg doh.gif bet jau toks nesigavo schmoll.gif ir maziuka atskira 200g jogurtiniai
user posted imageuser posted image
simisimi84 aciu uz paaiskinima del spalvu smile.gif
Papildyta:
dzokada ,keksiukai gavosi labai skanus thumbup.gif aciu uz recepta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 05 birželio 2012 - 17:44