Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(loret30 @ 2012 06 05, 10:58)
Ir ne to klausiau...klausiau kokius dažniau užsakinėja-vieną skonį,ar kelis?

Del skoniu tai mano nuomone tokia: klientas, noredamas itikti savo sveciams ima kelis skonius, bet su salyga, jei tortas nemazas. Bet keliu skoniu tortas visad greiciau "sutirps", nes svecias nores paragauti visu skoniu, todel taip daryt nelabai praktiska, reikia skaiciuoti daugiau saldumynu tuomet smile.gif Aisku, cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Sveikos,atnesu vasariska torciuka nuo vaiku mamai 4u.gif Citrininis su zele,2 kg.Pastilazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 04, 19:09)
ir vaizdą ir braškes įmanoma išgauti ir be pastilažo, pakaktų pagooglinti, tikrai įmanoma išsiversti be pastilažo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aišku, kad įmanoma , bet šįkart be pastilažo nikaip unsure.gif

Aš visad skaičiuoju min 150 g arba 200g žmogui . Ir aš už du ( ar daugiau ) skonius jei tik įmanoma , jei tai daugiaaukštis tortas, kepėjai aišku lengviau vieną skonį , vienas biskvitas , kremai tie patys . Bet valgytojams kuo daugiau laisvės rinktis tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
vienoms vestuvėms darysiu du tortus po kelis aukštus, sumoj bus gal koks 14 kg ir visi bus medučiai... be jokių želė ar aguionų,. op paprasti medučiai. sakė visiems jis pats skaniausias. kitoms bus keik tortų tiek skirtingų skonių...

o dviejų aukštų su pastilažu esu padariusi ir 2,8 kg, ir 5,5 kg.. taip kad čia jau fantazijos reikalas...
Atsakyti
dėkoju už komentarus mano tortui. Dar suku galvą kaip reiktų gražiai padaryt šakeles g.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 06 05, 12:28)
3,5-4 kg.....
aišku priklauso ir nuo skersmens tortų...galima ir 3 kg padaryti....bet aš dažniausiai darau 24 cm apačia ir 18 viršus...tai nuo 3,5-4kg buna.....

o jei apačią daryti 26 cm,tai kokį viršų? Ar per daug gigantiškas tortas 20 krikštynų dalyvių? Ar nesinorėtų tuomet ir trečio aukšto? g.gif Ir iš kur gaunat tokio dydžio formelių biskvitams? Esu skaičiusi, kad kažkaip iš folijos pasidaro... Bet man per daug sudėtinga, geriausiai daryti tokį, kad galima būtų nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 06 05, 14:00)
Sveikos,atnesu vasariska torciuka nuo vaiku mamai 4u.gif Citrininis su zele,2 kg.Pastilazas

labai švelnus ir gražus.. tik kas ten su dengimo mase nutiko? susiklostavo? bet kaip šauniai paslėptas brokas... atrodo taip ir turi būti smile.gif
Papildyta:
boružėlė 3,3 kg, pastilažas

user posted image

ir prie jos varškės keksiukai su boružiukais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 05 birželio 2012 - 14:09
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 05, 13:05)
labai švelnus ir gražus.. tik kas ten su dengimo mase nutiko? susiklostavo? bet kaip šauniai paslėptas brokas... atrodo taip ir turi būti smile.gif

Brokas,bet taip ir turi but lotuliukas.gif jei rimtai,tai ne karta dariau ta pati pastilaza,ale toks kietas gavosi,kad jomajo,tai tik taip pavyko uzdengti,niekaip neissilygino jis man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 05, 15:09)

kokia faina boruze! tik mazutem akyciu noretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 05, 15:21)
kokia faina boruze! tik mazutem akyciu noretusi  ax.gif

žinau, bet čia jau mano tingėjimo rezultatas smile.gif pas mane visos mažos yra užsimerkusios ir nieks nemato jų akyčių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 05, 15:35)
žinau, bet čia jau mano tingėjimo rezultatas smile.gif pas mane visos mažos yra užsimerkusios ir nieks nemato jų akyčių tongue.gif

tai be akiu,tai tarakonai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2012 06 05, 13:30)
Aisku, cia tik mano nuomone smile.gif

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku su Jūsų nuomone...ir aš taip manau,tik va įdomu buvo ką pasakys patyrusios kepėjos,kokius dažniau užsako.

Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 06 05, 15:04)
Ir iš kur gaunat tokio dydžio formelių biskvitams?

Kepimo žiedas
Atsakyti
Faina boruze! (nusikopinau blush2.gif )

NELAIMELIS !

user posted image user posted image
Atsakyti