Ačiū,mergaitės už atsakymus. Čia krikštynoms reikia...dar norės svečiams įdėti tai ...pasimažinti irgi negalima. Tai reiškia 8-10 kg reikia daryti.
QUOTE(Cosette @ 2012 06 04, 19:03)
del mases storumo kaip ir pati suprantat,dar grazu butu,jei gelytes neguletu kaip''blynukai'',o butu kiek pakile lapeliai-gyviau atrodo
40-čiai žmonių kaip minimum 8 kg daryčiaus, dar tortas tortui nelygu... pagal skersmenis priklauso, bet vienam žmogui jei mase dengtas tai ne mažiau 200 g skaičiuočiau mano giminė valgūs saldumynams, tai aš pagal jų pilvelius skaičiuoju
QUOTE(Olesta @ 2012 06 05, 11:01)
40-čiai žmonių kaip minimum 8 kg daryčiaus, dar tortas tortui nelygu... pagal skersmenis priklauso, bet vienam žmogui jei mase dengtas tai ne mažiau 200 g skaičiuočiau mano giminė valgūs saldumynams, tai aš pagal jų pilvelius skaičiuoju
aš irgi manau, kad tortų niekada nebus per daug, juk eini apsisukęs prie kavutės dar gabalėlį įsidėti, o jei dar ir svečiams reikia įdėti tai kone dvigubai turi būti, aš tai darysiu vestuvinį tortą laivą, per 10kg, viską įsivaizduoju, bet ir bijau, gal kas patartų iš ko galėčiau tinklus padaryti, kuriuose būtų jūros kriauklių?
QUOTE(Olesta @ 2012 06 05, 10:01)
Ačiukas,dabar jau viskas aišku...užsirašysiu,kad nereiktų daugiau klausinėti,kad 200 gr\1 asmeniui.
Galvojam daryti snikersą ir medutį...o gal vieną rūšį daryti ? Ką patarsit?
QUOTE(loret30 @ 2012 06 05, 10:50)
Ačiukas,dabar jau viskas aišku...užsirašysiu,kad nereiktų daugiau klausinėti,kad 200 gr\1 asmeniui.
Nu jau aš savo skoniu medučio nė artyn nedaleisčiau (bet čia aš taip-kitiem gi patinka) ir vieną,kai jau išbandžiau,daryčiau Turtingą kavos ,o kitą kažką gaivesnio
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 05, 10:57)
Nu jau aš savo skoniu medučio nė artyn nedaleisčiau (bet čia aš taip-kitiem gi patinka) ir vieną,kai jau išbandžiau,daryčiau Turtingą kavos ,o kitą kažką gaivesnio
Kadangi nemėgstu kakavinių tortų tai man Turtingas kaip ir Juodas miškas ...bet kokį užsako tokį ir kepam,juk ne mums valgyti
Ir ne to klausiau...klausiau kokius dažniau užsakinėja-vieną skonį,ar kelis?
Ačiū, mergaitės, kas atsakėt apie bijūnų formas ir Americolor dažus
Tik man bijūnas patinka pilnaviduris, o ne išsiskėtęs Ieškosiu formų toliau..
Tik man bijūnas patinka pilnaviduris, o ne išsiskėtęs Ieškosiu formų toliau..
QUOTE(loret30 @ 2012 06 05, 11:58)
jei tortas nera didelio svorio,t.y. antras aukstas bus maziukas,visada rekomenduoju visa torta daryti vieno skonio
QUOTE(loret30 @ 2012 06 05, 10:58)
aš visada darau skirtingus...tubut ne karto nebuvo ,kad vienodo skonio daryčiau
Sakykit o dvieju aukstu tortas kokio svorio buna? Pastilazu dengtas
Suprantu, kad nuovidaus priklauso, bet apytikslai gal kas atsakys
Suprantu, kad nuovidaus priklauso, bet apytikslai gal kas atsakys
3,5-4 kg.....
aišku priklauso ir nuo skersmens tortų...galima ir 3 kg padaryti....bet aš dažniausiai darau 24 cm apačia ir 18 viršus...tai nuo 3,5-4kg buna.....
aišku priklauso ir nuo skersmens tortų...galima ir 3 kg padaryti....bet aš dažniausiai darau 24 cm apačia ir 18 viršus...tai nuo 3,5-4kg buna.....