Merginos, klausimas, ar plykytos tešlos tortą su maskarpone ir braškėmis įmanoma papuošti pastilažu? Man kažkaip jis visai nepuoštas ( minimaliai puoštas) pats pačiausias, bet šįkart reikia ir vaizdo ir braškių
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 04, 15:25)
Merginos, klausimas, ar plykytos tešlos tortą su maskarpone ir braškėmis įmanoma papuošti pastilažu? Man kažkaip jis visai nepuoštas ( minimaliai puoštas) pats pačiausias, bet šįkart reikia ir vaizdo ir braškių
zinokit labai jau jis toks nestabilus,bent jau man
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 04, 15:39)
Man ir.. Man šlapia beze sunkiai sekėsi dzibuot,o jau apie pastiliažą neįsivaizduoju Aš jį daugiau saukiau išvis tik trupinukais puošiu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 04, 14:39)
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 04, 15:10)
Man ir.. Man šlapia beze sunkiai sekėsi dzibuot,o jau apie pastiliažą neįsivaizduoju Aš jį daugiau saukiau išvis tik trupinukais puošiu
Ačiū už nuomonę , reiks aukot skonį dėl vaizdo
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 04, 14:35)
[
Ačiū
Sveikos, praeitą savaitę klausiau dėl torto su sakuromis, taigi, rodau kas gavosi. Aišku, su jūsų nėra ką lygintis... tortas nelygus, gėlytės per storos... (darytos kartu su sūnum) lygiai nudažyti masės su dažais iš Rimi kažkodėl nepavyko (gal per mažai stengiausi), todėl spalvinau jas su teptuku. Šakas taip pat bandžiau daryt su teptuku ir šokoladu - nepavyko gražiai.
Lauksiu kritikos su patarimais kaip kitą kartą padaryti gerai
Snickersas, MMG
Snickersas, MMG
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 04, 15:25)
ir vaizdą ir braškes įmanoma išgauti ir be pastilažo, pakaktų pagooglinti, tikrai įmanoma išsiversti be pastilažo
Cosette, viskas būtų kaip ir gerai, tik žiedelių ir stambesnių norėtųsi, o šiaip viskas čia gerai...
QUOTE(Cosette @ 2012 06 04, 19:03)
Sveikos, praeitą savaitę klausiau dėl torto su sakuromis, taigi, rodau kas gavosi. Aišku, su jūsų nėra ką lygintis... tortas nelygus, gėlytės per storos... (darytos kartu su sūnum) lygiai nudažyti masės su dažais iš Rimi kažkodėl nepavyko (gal per mažai stengiausi), todėl spalvinau jas su teptuku. Šakas taip pat bandžiau daryt su teptuku ir šokoladu - nepavyko gražiai.
Snickersas, MMG
Snickersas, MMG
visai normaliai, šaunuolė
gėlytės aga, bet storos, atrodytų gražiau plonesnės. arba masę ploniau reik arba kai padarytos gėlytės, tada paploninti, pakočioti. ir trup. pūslėtas gal? man su mmg niekad lygiai nesigauna apskritai...
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 04, 20:12)
man su mmg niekad lygiai nesigauna apskritai...
Man gaunasi,nenoriu jokios kitos ...ir skanesnė ji man už kitas,kurias bandžiau
Gal pasakysit ,kiek kg reikia ant 40 žmonių? ...Klausiau tortų temoje,bet niekaip nesulaukiu atsakymo
QUOTE(loret30 @ 2012 06 04, 20:16)
Man gaunasi,nenoriu jokios kitos ...ir skanesnė ji man už kitas,kurias bandžiau
Gal pasakysit ,kiek kg reikia ant 40 žmonių? ...Klausiau tortų temoje,bet niekaip nesulaukiu atsakymo
kaip tik derinu 60-iai žmonių tortą.. tai sutarėm daryti 9 kg vestuvinį ir mažesnį 4 kg,manau netrūks
tai 40 ne mažiau 8 siūlyčiau
Dariau vestuvems, kur buvo 40 zmoniu. Medaus, buvo gal 4,5 kg, uzteko. Aisku, pusryciams ten gal ir neliko, bet ne vienas jaunosios tortas buna tikrai. Tad nemanau, kad reiktu persistengt su dydziais.
QUOTE(Cosette @ 2012 06 04, 19:03)
Šaunuolė, puikiai gavosi