Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Merginos, klausimas, ar plykytos tešlos tortą su maskarpone ir braškėmis įmanoma papuošti pastilažu? Man kažkaip jis visai nepuoštas ( minimaliai puoštas) pats pačiausias, bet šįkart reikia ir vaizdo ir braškių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 04, 15:25)
Merginos, klausimas, ar plykytos tešlos tortą su maskarpone ir braškėmis įmanoma papuošti pastilažu? Man kažkaip jis visai nepuoštas ( minimaliai puoštas) pats pačiausias, bet šįkart reikia ir vaizdo ir braškių  doh.gif

zinokit labai jau jis toks nestabilus,bent jau man
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 04, 15:39)

Man ir.. Man šlapia beze sunkiai sekėsi dzibuot,o jau apie pastiliažą neįsivaizduoju g.gif Aš jį daugiau saukiau išvis tik trupinukais puošiu
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 04, 14:39)

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 04, 15:10)
Man ir.. Man šlapia beze sunkiai sekėsi dzibuot,o jau apie pastiliažą neįsivaizduoju  g.gif  Aš jį daugiau saukiau išvis tik trupinukais puošiu

Ačiū už nuomonę aciuks.gif , reiks aukot skonį dėl vaizdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 04, 14:35)
[

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, praeitą savaitę klausiau dėl torto su sakuromis, taigi, rodau kas gavosi. Aišku, su jūsų nėra ką lygintis... tortas nelygus, gėlytės per storos... (darytos kartu su sūnum) smile.gif lygiai nudažyti masės su dažais iš Rimi kažkodėl nepavyko (gal per mažai stengiausi), todėl spalvinau jas su teptuku. Šakas taip pat bandžiau daryt su teptuku ir šokoladu - nepavyko gražiai.

Lauksiu kritikos su patarimais kaip kitą kartą padaryti gerai smile.gif
user posted image

Snickersas, MMG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 04 birželio 2012 - 18:18
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 04, 15:25)
Merginos, klausimas, ar plykytos tešlos tortą su maskarpone ir braškėmis įmanoma papuošti pastilažu? Man kažkaip jis visai nepuoštas ( minimaliai puoštas) pats pačiausias, bet šįkart reikia ir vaizdo ir braškių  doh.gif

ir vaizdą ir braškes įmanoma išgauti ir be pastilažo, pakaktų pagooglinti, tikrai įmanoma išsiversti be pastilažo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Cosette, viskas būtų kaip ir gerai, tik žiedelių ir stambesnių norėtųsi, o šiaip viskas čia gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 birželio 2012 - 19:10
QUOTE(Cosette @ 2012 06 04, 19:03)
Sveikos, praeitą savaitę klausiau dėl torto su sakuromis, taigi, rodau kas gavosi. Aišku, su jūsų nėra ką lygintis... tortas nelygus, gėlytės per storos... (darytos kartu su sūnum) smile.gif lygiai nudažyti masės su dažais iš Rimi kažkodėl nepavyko (gal per mažai stengiausi), todėl spalvinau jas su teptuku. Šakas taip pat bandžiau daryt su teptuku ir šokoladu - nepavyko gražiai.

Lauksiu kritikos su patarimais kaip kitą kartą padaryti gerai smile.gif
Snickersas, MMG

visai normaliai, šaunuolė 4u.gif
gėlytės aga, bet storos, atrodytų gražiau plonesnės. arba masę ploniau reik arba kai padarytos gėlytės, tada paploninti, pakočioti. ir trup. pūslėtas gal? man su mmg niekad lygiai nesigauna apskritai...
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 04, 20:12)
man su mmg niekad lygiai nesigauna apskritai...

unsure.gif Man gaunasi,nenoriu jokios kitos ...ir skanesnė ji man už kitas,kurias bandžiau ax.gif

Gal pasakysit ,kiek kg reikia ant 40 žmonių? blush2.gif ...Klausiau tortų temoje,bet niekaip nesulaukiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 04 birželio 2012 - 19:22
QUOTE(loret30 @ 2012 06 04, 20:16)
unsure.gif Man gaunasi,nenoriu jokios kitos  ...ir skanesnė ji man už kitas,kurias bandžiau  ax.gif
Gal pasakysit ,kiek kg reikia ant 40 žmonių?  blush2.gif ...Klausiau tortų temoje,bet niekaip nesulaukiu atsakymo  ax.gif

kaip tik derinu 60-iai žmonių tortą.. tai sutarėm daryti 9 kg vestuvinį ir mažesnį 4 kg,manau netrūks smile.gif
tai 40 ne mažiau 8 siūlyčiau smile.gif
Atsakyti
Dariau vestuvems, kur buvo 40 zmoniu. Medaus, buvo gal 4,5 kg, uzteko. Aisku, pusryciams ten gal ir neliko, bet ne vienas jaunosios tortas buna tikrai. Tad nemanau, kad reiktu persistengt su dydziais.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 04, 19:03)

Šaunuolė, puikiai gavosi 4u.gif
Atsakyti