Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

@adrij@,Jus kaip visada tiesiai i desimtuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SIMISIMI,koookie faini ir nematyti drugeliai thumbup.gif
PASTA tas pirmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
@adrij@ man labai malonu, kad mane ivertinat blush2.gif Tas tortas su kreidutem, tai ziaaaauriai gera ideja, man labai patiko thumbup.gif 4u.gif

pasta222 jus beze karaliene biggrin.gif 4u.gif labai graziai atrodo tortas. O tas meskutis, cia dazais tokiais blizganciais nudazuta ar jis siaip pablizgintas? smile.gif

simisimi84 labai skaniai atrodo thumbup.gif

meduza370 labai grazios varlytes, tik meskuciams akiu truksta smile.gif

Cia mano Dora smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 03, 16:32)
Cia mano Dora  smile.gif

labai grazi thumbup.gif . Ir visas tortukas grazus wub.gif . Man patiko boruzes akytes bigsmile.gif
Atsakyti
ogo, kiek cia nerealiai graziu torciuku!! visos saunuoles 4u.gif thumbup.gif

ir as parodysiu keleta savo tortuku

18-jam gimtadieniui

user posted image

krikkstynu proga

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NI-KO: 03 birželio 2012 - 16:23
Čia geriau neužklysti , nes nuo @adrij@ , pasta222 , Nevute , o taip pat ir nuo kitų mamyčių tortų grožio , akyse raibsta wub.gif , visos jūs šaunuolės .

simisimi84 , o jūs kam geltonai parašėte ? , čia kažkas tokio baisaus ? , kiek suprantu , tai moters savaitgalio darbas , nes jos darbai kiek pastebėjau , pasirodo tik savaitgaliais , nuo tokios gausos gali ir akys prastai matyti , ir nuovargis savo daro , o be to , juk kiekviena perbraukusi jūsų pasisakymą gali jį perskaityti , o ir niką jos ne taip parašėte .

Off Topic , einu dar į mezgimo temas pasižvalgyti , tenai irgi akyse raibsta nuo moterų darbų .

Atsakyti
aciu visoms uz grazius zodziu ir pastabas
visu daug garziu tortuku
isimine dianos bantukas,tomas su dzeriu(ir dideles ausys biggrin.gif ) ,vanta... zodziu,daug groziu,tik nicu neisimenu blush2.gif
Atsakyti
Vaje, kiek sauniu torciuku per savaitgali pridygo, nuostabus, jau net nebvardinsiu visu, nes akys apraibo nuo grozio wub.gif
Atsakyti
sveikutes, na ir torciuku priguzejo grazuoliuku. Mes su mergytem gaminom teciui tortuka snikers dengem baltu pastilazu ir pagaminom "bobcat" eskavatoriuka, gaila fotikas mano atostogauja kretoje su tevais neisejo pirmojo blyno nufotkinti.
Tik va turiu klausimeli pasidariau pastilaza, noriu padaryti dukrytes krikstynoms meskiukus, bet tas pastilazas kazkaip trukineja, ir nelabai kieteja, gal trukumas pudros ar ko? ax.gif ir dar klausimelis jei nesustingsta pilnumoj sviestinis kremas tuomet negalima det ir pastilazo? cia viena tortuka bandyma dariausi ir nesustingo, tai net nedengiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Luxury @ 2012 06 03, 17:30)
Čia geriau neužklysti , nes nuo @adrij@ , pasta222 , Nevute , o taip pat  ir nuo kitų mamyčių  tortų grožio , akyse raibsta  wub.gif , visos jūs šaunuolės .

simisimi84 , o jūs kam geltonai parašėte  ? , čia kažkas tokio baisaus ? , kiek suprantu ,  tai moters savaitgalio darbas , nes jos darbai kiek pastebėjau , pasirodo tik savaitgaliais , nuo tokios gausos gali ir akys prastai matyti ,  ir nuovargis savo daro , o be to , juk  kiekviena perbraukusi  jūsų pasisakymą gali jį perskaityti , o ir niką jos ne taip parašėte .

Off Topic , einu dar į mezgimo temas pasižvalgyti , tenai irgi akyse raibsta nuo moterų darbų .

oi,,, atsiprašau, kad niką ne taip parašiau ( JŪS ŠAUNUOLĖ - PARAŠĖTE TEISINGAI (beja, gal vienintelė nesuklydote)).. o geltonai parašiau todėl, kad ta pastaba iš mano pusės ne pirmą kartą rašyta kitoms mergaitėms, tai tiesiog parašiau kiek kitaip.

apskritai, aš pasakiau pastabą, tik pastabą. Nesureikšminkit.
Atsakyti
Labas vakarelis auksarankes smile.gif

Pirmiausia aciu adrija 4u.gif smagu, kad pastebejot, ir kad jum patiko astuonkojis blush2.gif Jus kaip visada vis randat kuo nustebinti, si karta jusu visos knygos labai istrigo, tokios originalios kitokios thumbup.gif

Pasta222 tai beze karaliene bigsmile.gif o ir svocios tortas labai labai thumbup.gif

Dar kazkurios mergaites labai vanta patiko smile.gif

Nvutes Dora puiki thumbup.gif As siandiena jungiuosi prie Doros temos ir pristatau savo tortuka ax.gif snikersas 2,3kg puosta pastilazu

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 03, 21:15)

koks fainas! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 03, 21:15)
Nvutes Dora puiki  thumbup.gif  As siandiena jungiuosi prie Doros temos ir pristatau savo tortuka  ax.gif  snikersas 2,3kg puosta pastilazu

Kooookia faina Dora, nemokeciau tokios padaryt blush2.gif tik dabar pastebejau kad mano Doros plaukai rudi o ne juodi unsure.gif smile.gif
Atsakyti