Nu ir tempai temukes,nespesiu su jumis koja kojon tikrai
ka tik perskaiciau likuti senos temos,dabar kazka pakomentuosiu,tada skaitysiu nauja tema
Visu pirma dekui visoms,kurios atsaket man i klausima apie rozytes
dekui ir uz grazius zodzius mano tortukui
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 22, 11:53)
Vieta,vieta tik rodyk savo grožybes luiziana, o to princo tai norėčiau gabaliuko
Grozybiu as neturiu,pas mane viskas paprasta,man patinka paprasti,naminiskai atrodantys tortai,tie pernelyg nudailinti,man neitin mieli,jau kaip parduotuviniai,tokio lygio as net nesiekiu,mano kitoks stilius,bet zinoma ikelsiu Jusu teismui
QUOTE(astull @ 2012 05 22, 12:27)
Labai jau skaniai tas "Juodas princas" atrodo
Greit permeciau akimis per receptus, bet kazkaip neuzkliuvo toks pavadinimas
Gal galetumet nuorodele?
http://www_sauletavirtuve_lt/?p=873 Skoniu jis man panasokas i Beatos karamelini,nelabai apsimoka vargt,Beatos skanesnis vistiek
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 22, 13:07)
LUIZIANOS,labai dailus, ir itariu kitas pomegis-fotografavimas
Teisingai,dar vienas is pomegiu fotografavimas,tiksliau nuotrauku komponavimas
Profesionaliaja fotografija uzsiimti neturiu dar vis laiko,tam reikia ziniu.As fotkinu su paprasta nikon muiline ...velgi ir siame pomegyje pas mane viskas paprasta ir naminiska, iki profesionalumo toli
QUOTE(elenka @ 2012 05 22, 18:58)
luiziana, forma vienetuka turiu.kaina 26lt, yra pirkt Kaune arevitos irangoje,( isivesk i google) bet as is ju siunciausi, man gaila biskvito pjaut, o piesiu as su juodu maistiniu flomiku
Aciu uz nuoroda,uzmaciau geru formyciu,kai busiu LT,butinai isigysiu.Bet vienetuko neradau,gal nebeturi
QUOTE(gretusiu @ 2012 05 22, 21:30)
Tortukas buvo skirtas mergytei, kuri siuo metu guli Kauno klinikose onkologijos skyriuje ir svente savo antraji gimtadieni... Gal matet spaudoj ar TV apie Auguste. Mes, kelios siai mergytei visiskai svetimos mamos, organizavom jai svente ir esam siaubingai dekingos uz padovanota torta - butumet pamaciusios, kaip blizgejo mazosios akys, pamacius toki stebukla
Labai grazus tortukas.Butinai padesiu kazkiek materialiai siai mazylei,lai tik Dievas duoda jai sveikatos
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 22, 22:44)
tiesa,nepaminejot,kad mergytes tetis pasiplove
ta prasme paliko jau sergancia? ar isvis kai gime?
QUOTE(elenka @ 2012 05 22, 23:23)
Grazus lagaminas,pustesnio tik norisi
Koks cia tas tailandietiskas bananu receptas,ar skanus tortas?