Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 24, 10:21)

ir tortukas su vėdrynais, taip, asseni čia tortasa buvo, nes pati vakar jį apžiūrinėjau.. o kaip vėdrynus daryti? irbgi gal nuorodą galima?

Labai aciu mergaites uz grazius zodziu, man vienos graziausiu geliu vedrynai, deja ju pirkti kad pasimerkti i vaza l sunku tai priprasiau kad mama pasodintu, bet cia ne i tema biggrin.gif
O siaip tai prie siu gelyciu aisku su mazojo savo sunelio "pagalba"dariau 6 valandas doh.gif stai imetu nuorodele pagal kuria dariau, beje lapelius klijavau kiausinio baltymu, o vielutes pries kisdama i torta apvyniojau maistine plevele smile.gif

http://makeflower.wo.../mk_ranunkulus/

cia buvo ir daugiau pavyzdziu http://suessesmaerch.../blog-page.html bet kazkaip pasikeites puslapis ir nebetosnuorodosatsidaro g.gif geles sios rusiskai taip vadinasi : Лютик (купальница, троллиус, ранункулюс)
Atsakyti
smailytes viedrynai neraliai grazus... ziurejau jau kokius 5kartus ir issisaugojau, jau kaaaaaip grazu wub.gif
simisimi labai grazus su boruze, tik man tu ramuniu viduriai biski per daug zali. Daugiau ner ko prikibt- saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir tempai temukes,nespesiu su jumis koja kojon tikrai biggrin.gif ka tik perskaiciau likuti senos temos,dabar kazka pakomentuosiu,tada skaitysiu nauja tema biggrin.gif Visu pirma dekui visoms,kurios atsaket man i klausima apie rozytes smile.gif dekui ir uz grazius zodzius mano tortukui smile.gif 4u.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 22, 11:53)
Vieta,vieta tik rodyk savo grožybes luiziana, o to princo tai norėčiau gabaliuko

Grozybiu as neturiu,pas mane viskas paprasta,man patinka paprasti,naminiskai atrodantys tortai,tie pernelyg nudailinti,man neitin mieli,jau kaip parduotuviniai,tokio lygio as net nesiekiu,mano kitoks stilius,bet zinoma ikelsiu Jusu teismui biggrin.gif

QUOTE(astull @ 2012 05 22, 12:27)
Labai jau skaniai tas "Juodas princas" atrodo  wub.gif
Greit permeciau akimis per receptus, bet kazkaip neuzkliuvo toks pavadinimas 
Gal galetumet nuorodele? 

http://www_sauletavirtuve_lt/?p=873 Skoniu jis man panasokas i Beatos karamelini,nelabai apsimoka vargt,Beatos skanesnis vistiek smile.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 22, 13:07)
LUIZIANOS,labai dailus,  ir itariu kitas pomegis-fotografavimas  bigsmile.gif

Teisingai,dar vienas is pomegiu fotografavimas,tiksliau nuotrauku komponavimas biggrin.gif Profesionaliaja fotografija uzsiimti neturiu dar vis laiko,tam reikia ziniu.As fotkinu su paprasta nikon muiline ...velgi ir siame pomegyje pas mane viskas paprasta ir naminiska, iki profesionalumo toli smile.gif

QUOTE(elenka @ 2012 05 22, 18:58)
luiziana, forma  vienetuka turiu.kaina 26lt, yra pirkt Kaune arevitos irangoje,( isivesk i google) bet as is ju siunciausi, man gaila biskvito pjaut, o piesiu as su juodu maistiniu flomiku

Aciu uz nuoroda,uzmaciau geru formyciu,kai busiu LT,butinai isigysiu.Bet vienetuko neradau,gal nebeturi sad.gif

QUOTE(gretusiu @ 2012 05 22, 21:30)
Tortukas buvo skirtas mergytei, kuri siuo metu guli Kauno klinikose onkologijos skyriuje ir svente savo antraji gimtadieni... Gal matet spaudoj ar TV apie Auguste. Mes, kelios siai mergytei visiskai svetimos mamos, organizavom jai svente ir esam siaubingai dekingos uz padovanota torta - butumet pamaciusios, kaip blizgejo mazosios akys, pamacius toki stebukla 

Labai grazus tortukas.Butinai padesiu kazkiek materialiai siai mazylei,lai tik Dievas duoda jai sveikatos 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 22, 22:44)

tiesa,nepaminejot,kad mergytes tetis pasiplove 

ta prasme paliko jau sergancia? ar isvis kai gime?

QUOTE(elenka @ 2012 05 22, 23:23)

Grazus lagaminas,pustesnio tik norisi biggrin.gif Koks cia tas tailandietiskas bananu receptas,ar skanus tortas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 24 gegužės 2012 - 13:06
kaip pritvirtinate vynuoges, ir riesutus, prie torto "suris"?;]
Atsakyti
O cia tiesiai nuo gimtadieninio stalo... tas mano vakarykstis gimtadienio tortas,kuri norejau rozem visa nupuost,bet deja teko skubiai ir paprastai sumest kazka smile.gif

user posted image

o i Juodaji miska pamirsau,kad per abu sluoksnius vysnios dedasi,idejau tik i pirmaji doh.gif biggrin.gif per vidurini sluoksni sokoladas ir paskui vien grietinele,o reikejo ten vysnaiciu,oj kaip reikejo biggrin.gif Visur skaiciau,kad tai nesaldus tortas,bet man tai gavosi labai sladus,feee...kita kart nebelaistysiu biskvito tom sultim,kuriose mirko vysnios,nuo ju ir saldu labai (kazkuriam komentare taip patare,bet blogas patarimas).

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 23, 11:13)

as darius su kakava (l. tamsia) konsistencija nelabai pasikeite tik aisku jautesi neistirpe miltukai, spalva... g.gif neryski gavos (daug nenorejau privaryt biggrin.gif ) tokia kaip padarytos kakavos su pienu. Man reikejo laaabai mazai tai issisukau taip. o del sokolado-pabandykit maza kieki-zinosit ir mums praneskit

Todel jei zmogui reik- tai REIK ...

Nebandziau :)Kitoki padariau,nebebuvo laiko bandyti .

O del Reikia drinks_cheers.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 23, 11:33)

Va tokios tos rozytes

Joo,sitos smile.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 23, 12:13)

napoleonas

va sitos rozes,kaip norejau,kokia mase jom daret?

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 23, 12:46)

o del naujokiu,dauguma,manau ,tiesiog nutyli,nes retas kuris moka priimti kritika 

Man tai nepatinka,kai giria is mandagumo,is draugiskumo,geriau jau tikrai nutyleti, nes rasyti,kad oj negrazus,kaip ir netaktiska butu,todel tyla cia geriau,nebent zmogus pats paprasytu pakomentuoti jo klaidas.
Atsakyti
Saunuoles kokiu groziu pridejot, nepykit nekomentuosiu atskirai blush2.gif biggrin.gif
paskutinis luiziana toks valgomas smile.gif tik man truputuka pjuvyje rodos kad lyg biskvitai per stori lyginant su kremu blush2.gif o del saldumo gal kas su cukraus proporcijom ne taip nes jau buvo rasyta apie tai, arba kaip tik tu vysniu truko, o gal tiesiog skonis skoniui nelygu, man tai labai skanus tortos ir nepersaldus (nors l. saldziai nevalgau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 gegužės 2012 - 13:11
Dar vienas is mano paprastuku,bet man mielas,neperkrautas ir naminis smile.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 24, 13:10)
Saunuoles kokiu groziu pridejot, nepykit nekomentuosiu atskirai blush2.gif  biggrin.gif
paskutinis luiziana toks valgomas smile.gif tik man truputuka pjuvyje rodos kad lyg biskvitai per stori lyginant su kremu blush2.gif o del saldumo gal kas su cukraus proporcijom ne taip nes jau buvo rasyta apie tai, arba kaip tik tu vysniu truko, o gal tiesiog skonis skoniui nelygu, man tai labai skanus tortos ir nepersaldus (nors l. saldziai nevalgau).

Taip,sutinku,pertepimas tikrai plonokas gavosi,perdaug nulyginau biggrin.gif,bet butu neuzteke kremo,sudejau gi visa...na pameginsiu as dar karteli kada nors,tik jau nebelaistysiu tuom sirupu biskvitu biggrin.gif ten buvo stikline cukraus ant 400gr. vysniu.
Papildyta:
O sitas mano skoniui kol kas pats skaniausias smile.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Receptas cia:http://aj-receptai.b...-tortas-su.html Biskvitus dariau pagal jos kito torto recepta,ten komentaruose ji nurode wink.gif
labai skanus wub.gif
P.S. pjuvio foto ikeliau is seniau mano daryto to paties tortuko,nes si nesiausi i svecius ir pjuvio foto neturiu,bet jis toks pat,kaip ir is seniau daryto torto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 24 gegužės 2012 - 13:25
l. skaniai pjuvis atrodo.
o del juodo misko as dedu 450 gritineles, 200 vysniu (gaunasi daugiau nes is akies pagal poreiki dadedu biggrin.gif) 200 cukraus i grietinele (bet cia ir pagal skoni) o vysnios saldytos tai nesaldzios ir jokiu sirupu ju neuzpilineju nebent brendziuku tongue.gif
tik apie tai geriau kitoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Smailyttte,tortukas wub.gif wub.gif nors man pastilaziniai ir nepatinka,bet sis Wow,tos spalvos ir geles wub.gif Tik mano akiai dar kazko labai nedaug norisi prie to 40 prideti,gal mazyte gelyte,gal koki zalia lapeli,kazko labai saikingai.Nu vistiek labai grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 24, 13:36)
l. skaniai pjuvis atrodo.
o del juodo misko as dedu 450 gritineles, 200 vysniu (gaunasi daugiau nes is akies pagal poreiki dadedu biggrin.gif) 200 cukraus i grietinele (bet cia ir pagal skoni) o vysnios saldytos tai nesaldzios ir jokiu sirupu ju neuzpilineju nebent brendziuku tongue.gif
tik apie tai geriau kitoj temoj mirksiukas.gif

aisku,dekui,bandysiu kita kart ir as be cukraus vysnias smile.gif o kurioj temoj ,imesk nuoroda wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsakyti
sweetsosweet, ačiū tau labai už traukinuko nuorodą, tiesiog puiki! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2012 05 24, 14:42)
aisku,dekui,bandysiu kita kart ir as be cukraus vysnias smile.gif o kurioj temoj ,imesk nuoroda wink.gif  4u.gif

apie tortu gamyba cia: http://www.supermama...howtopic=833894 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gita20 @ 2012 05 24, 14:52)

pati nedarius bet mergaites rase kad prismeigia prie torto o prie padekliuko "klijuoja" pvz. patirpintu pastilazu. Gal kas dar patars. smile.gif
Atsakyti