labai grazu, tik man biski sunku taip teksta skaityt bent jau per kompa, gal gyvai kitaip ziurisi
Tekstas normaliai atrode, tik foto sita geriausiai gavosi, nes tortas nupaveiksluotas ne is virsaus,o nuotraukoj akcentuotas kaspinas
Ačiū mergaitės už komentarus , tėčiui irgi vanta patiko , pankstina tėvo diena pas mus šįmet
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 14:55)
Navutės su rudomis rožėmis elegantiškas , klausimas, masė pirktinė ar namų gamybos ? Jei namų, kaip tokia spalvą pavyko išgauti , kokie dažai ir kuriame etape jus dėjot, jei pirktinė labai būtų įdomu kur tokios galima nusipirkti
Kazkada pirkau, cia tokia kaip sokoladine mase, db nebeatsimenu is kur, bet man atrodo dabar Minordija pereme sita visa reikala ir jie turetu tureti Man ji labai skaniai kvepia
Superine vanta, gera ideja
Nelabai vykes kamuolys kazkaip tos juostos gal ne taip, bet atrodo kad taip.. tai ir nezinau
QUOTE(dzokada @ 2012 06 01, 21:27)
ačiu, rytoj kepsiu situos keksiukus, o gal dabar eisiu
Nevute man tai labai grazus kamuolys
Rasa_zyk kokie grazus ir originalus
rasyte_ labai graziai tos geles atrodo
Dianaaa1215 labai dailus ir mielas tortukas
[/B]*saules_zuikutis* grazus tortukas
[quote=Dianaaa1215,2012 06 02, 18:14]
[quote=simisimi84,2012 06 02, 16:13]
labai gražus ir švelnus, tik jau masės plonumas, beveik šviečia tortas o bantas gražus koks, toks purus, lengvas, kaip rtikras bantas. nemoku taip padaryti..
Aciu Simisimi,jo pastilazas si karta persvieciamas ,o bantas toks netycia grazus gavosi
[/quote]
ir kodėl visi geriausi dalykai gaunasi netyčia..
[quote=simisimi84,2012 06 02, 16:13]
labai gražus ir švelnus, tik jau masės plonumas, beveik šviečia tortas o bantas gražus koks, toks purus, lengvas, kaip rtikras bantas. nemoku taip padaryti..
Aciu Simisimi,jo pastilazas si karta persvieciamas ,o bantas toks netycia grazus gavosi
[/quote]
ir kodėl visi geriausi dalykai gaunasi netyčia..
Labai gražus kamuolys
Snikersas MMG + aisingas...Džeris vargšelis...ausys jam per didelės užaugo,panašus į kulverstuką...
Vaaaau loret30 labai panasus ir tos ausis atrodo kaip tik, nepasakyciau kad per dideles
Ačiū,Nevute...ausis pastebėjau kai jau ant torto reikėjo sodinti...nebebuvo kada perlipdyti ...nemažiukės jos,net už katino didesnės. Na,bet svarbiausia,kad vaikai atpažino abu personažus
QUOTE(versaal @ 2012 06 02, 20:36)
ačiu, rytoj kepsiu situos keksiukus, o gal dabar eisiu
eik dabar,jie to verti (man labiausiai jie patinka,nes nereikia mixerio traukt is stalciaus )
Nevute geras tas kamuolys,kas tau ten blogai
Loreta,nera baisios tos ausys,visai gerai atrodo
Sorry kad kitu nekomentuoju,tiesiog kartais noretusi kad cia butu tas LIKE mygtukas ir viskas,nes as komentuoti taip visko gerai nemoku kaip kitos