Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

labai grazu, tik man biski sunku taip teksta skaityt blush2.gif bent jau per kompa, gal gyvai kitaip ziurisi g.gif

Tekstas normaliai atrode, tik foto sita geriausiai gavosi, nes tortas nupaveiksluotas ne is virsaus,o nuotraukoj akcentuotas kaspinas blush2.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už komentarus aciuks.gif , tėčiui irgi vanta patiko hihihi.gif , pankstina tėvo diena pas mus šįmet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 14:55)
Navutės su  rudomis rožėmis wub.gif elegantiškas , klausimas, masė pirktinė ar namų gamybos ? Jei namų, kaip tokia spalvą pavyko išgauti , kokie dažai ir kuriame etape jus dėjot, jei pirktinė labai būtų įdomu kur tokios galima nusipirkti  rolleyes.gif 

Kazkada pirkau, cia tokia kaip sokoladine mase, db nebeatsimenu is kur, bet man atrodo dabar Minordija pereme sita visa reikala ir jie turetu tureti smile.gif Man ji labai skaniai kvepia smile.gif

Superine vanta, gera ideja thumbup.gif

Nelabai vykes kamuolys smile.gif kazkaip tos juostos gal ne taip, bet atrodo kad taip.. tai ir nezinau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 01, 21:27)
Keksiukai smile.gif

Kirbe  tortai labai,ypac geles  wub.gif

ačiu, rytoj kepsiu situos keksiukus, o gal dabar eisiu g.gif
Nevute man tai labai grazus kamuolys thumbup.gif
Rasa_zyk kokie grazus ir originalus bigsmile.gif
rasyte_ labai graziai tos geles atrodo
Dianaaa1215 labai dailus ir mielas tortukas
[/B]*saules_zuikutis* grazus tortukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 02 birželio 2012 - 21:45
DZOKADA,aciu uz KEKSIUKUS 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dianaaa1215,2012 06 02, 18:14]
[quote=simisimi84,2012 06 02, 16:13]
labai gražus ir švelnus, tik jau masės plonumas, beveik šviečia tortas smile.gif o bantas gražus koks, toks purus, lengvas, kaip rtikras bantas. nemoku taip padaryti..

Aciu Simisimi,jo pastilazas si karta persvieciamas blush2.gif ,o bantas toks netycia grazus gavosi ax.gif
[/quote]

ir kodėl visi geriausi dalykai gaunasi netyčia.. smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Labai gražus kamuolys thumbup.gif
Atsakyti
Snikersas MMG + aisingas...Džeris vargšelis...ausys jam per didelės užaugo,panašus į kulverstuką... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Vaaaau loret30 labai panasus ir tos ausis atrodo kaip tik, nepasakyciau kad per dideles smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif Ačiū,Nevute...ausis pastebėjau kai jau ant torto reikėjo sodinti...nebebuvo kada perlipdyti ...nemažiukės jos,net už katino didesnės. Na,bet svarbiausia,kad vaikai atpažino abu personažus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 06 02, 20:36)
ačiu, rytoj kepsiu situos keksiukus, o gal dabar eisiu g.gif

hihihi.gif eik dabar,jie to verti lotuliukas.gif (man labiausiai jie patinka,nes nereikia mixerio traukt is stalciaus blush2.gif )

Nevute geras tas kamuolys,kas tau ten blogai thumbup.gif

Loreta,nera baisios tos ausys,visai gerai atrodo mirksiukas.gif

Sorry kad kitu nekomentuoju,tiesiog kartais noretusi kad cia butu tas LIKE mygtukas ir viskas,nes as komentuoti taip visko gerai nemoku kaip kitos biggrin.gif
Atsakyti
Mano tortukas tėčiui. Kadangi mėgsta gamtą, spygliuočius bei augina kiškius, tai visko po biški ir sudėjau smile.gif
Erikiuxx bananinis, šlapia beze, pastiliažas, 3,5kg
user posted image
Atsakyti