Kirbe
S_Z tortukai kaip visada puikūs
Navutės su rudomis rožėmis elegantiškas , klausimas, masė pirktinė ar namų gamybos ? Jei namų, kaip tokia spalvą pavyko išgauti , kokie dažai ir kuriame etape jus dėjot, jei pirktinė labai būtų įdomu kur tokios galima nusipirkti
Auksiukės tortukai , visi visi labai
O man mergvakario tartas , labai jau atviras .
Pirmas mano vestuvinis, tiesa ne toms tikrosioms vestuvėms , ale vistiek vestuvinis
Sidabrinėms vestuvėms , Kriaušinis - karamelinis ,2,8 kg, pastilažas
Tėčui, vyr pirtininkui "Vanta" , medutis , pastilažas
Ačiū Viliuosi, o vanta tai faina
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 02, 13:55)
Mano
labai gražus ir švelnus, tik jau masės plonumas, beveik šviečia tortas o bantas gražus koks, toks purus, lengvas, kaip rtikras bantas. nemoku taip padaryti..
ir vanta įsiminė labai
Laba diena kepėjėlės, nuostabūs tortukai jūsų
Nežinau ar teisingoj temoj ieškau pagalbos reikia tortuko 5 metukų gimtadieniui Vilniuje, birželio 11 d.
Laukčiau pasiūlymų į AŽ
Dėkinga
Nežinau ar teisingoj temoj ieškau pagalbos reikia tortuko 5 metukų gimtadieniui Vilniuje, birželio 11 d.
Laukčiau pasiūlymų į AŽ
Dėkinga
QUOTE(kirbe @ 2012 06 02, 09:17)
, nu pasiteisininmo kaip ir neturiu , prašau dovanot už tokią nepagarbą gėlėm , kažkaip man apsmaišė , pinavijos , bijūnai jurginai , linksmiausia tai tame , kad pas mane tikrai auga pinavijos ir bijūnai , o jurginų tai net neturiu , matyt čia man su amžium
saulės zuikuti labai dailus krepšelis , tikiuos nenusišnekėjau ir čia tikrai krepšiukas
Dianaaa1215 mielas tortukas ir labai dailus bantukas , kažkada bandžiau padaryt , tai man labai nedailiai gavos
Rasa_zyk abu gražiai papuošti , ir abu tikrai verti dėmesio
Gražių torčiukų pridėjote
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 14:55)
Čia tai tikrai vyriškas tortas
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 13:55)
Superine ideja tiktu MB,gaila kad jis tortu nevalgo.
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 01, 22:52)
nu... turiu dabar 4is sios savaites tortus- bijau det, nes man vel nuotraukas dramblines ides, gausiu pylos per radikal.ru bijau- ten virusu knibzdelyne
as darau paprastai: ant desktopo pazymit foto, spaudziat desini pel. kl.->open with-> Microsoft Office Picture Manager. Atsidaro, tada virsujePicture ->Resize ir desinej kur predefined width x height pasirenkat Web large arba small (nesvarbu abu tinka), issaugot. Tada keliat i savo talpykla kaip anksciau tik si foto jau bus sumazinta.
Atrodo gal ir sudetinga bet taip ner kai pabandysit
O tortu graziu kiek
[quote=simisimi84,2012 06 02, 16:13]
labai gražus ir švelnus, tik jau masės plonumas, beveik šviečia tortas o bantas gražus koks, toks purus, lengvas, kaip rtikras bantas. nemoku taip padaryti..
Aciu Simisimi,jo pastilazas si karta persvieciamas ,o bantas toks netycia grazus gavosi
Aciu Simisimi,jo pastilazas si karta persvieciamas ,o bantas toks netycia grazus gavosi
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 02, 00:15)
ir as noreciau ju. Gal pas ka guli nenaudojamos kur stalciuj- priglausciau
dzokada, smailyttte, Rasskee uz ivertinima teigiama
ramune.v, aciu uz instruktaza del nuotrauku
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 02, 09:18)
labas rytas
jau pradedi nervuot su savo tais krepseliais nerealiais su tom ramunem pergrazu
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 02, 13:55)
Mano tortukas krikštynom Rafaelo 3 kg
labai grazu, tik man biski sunku taip teksta skaityt bent jau per kompa, gal gyvai kitaip ziurisi
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 14:55)
Auksiukės tortukai , visi visi labai
----
---
----
---
aciu aciu
---