Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Kirbe bigsmile.gif thumbup.gif
S_Z tortukai kaip visada puikūs wub.gif
Navutės su rudomis rožėmis wub.gif elegantiškas , klausimas, masė pirktinė ar namų gamybos ? Jei namų, kaip tokia spalvą pavyko išgauti , kokie dažai ir kuriame etape jus dėjot, jei pirktinė labai būtų įdomu kur tokios galima nusipirkti rolleyes.gif
Auksiukės tortukai wub.gif , visi visi labai thumbup.gif
O man mergvakario tartas schmoll.gif , labai jau atviras unsure.gif .

Pirmas mano vestuvinis, tiesa ne toms tikrosioms vestuvėms , ale vistiek vestuvinis
Sidabrinėms vestuvėms , Kriaušinis - karamelinis ,2,8 kg, pastilažas

user posted image

Tėčui, vyr pirtininkui "Vanta" , medutis , pastilažas
user posted image
Atsakyti
Ačiū Viliuosi, o vanta tai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 02, 13:55)
Mano

labai gražus ir švelnus, tik jau masės plonumas, beveik šviečia tortas smile.gif o bantas gražus koks, toks purus, lengvas, kaip rtikras bantas. nemoku taip padaryti..

ir vanta įsiminė labai 4u.gif
Atsakyti
Laba diena kepėjėlės, nuostabūs tortukai jūsų wub.gif
Nežinau ar teisingoj temoj ieškau pagalbos 4u.gif reikia tortuko 5 metukų gimtadieniui Vilniuje, birželio 11 d.
Laukčiau pasiūlymų į AŽ
Dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Vajeij kiek grozio paskutinej temoj maciau, cia trb jau kokius metus nebuvau nosies ikisus blush2.gif
Alia prispyre reikalas ir man prisiminti tortus lotuliukas.gif
Sios dienos darbas, snikersas, 4kg, pastilazas. Ziuriu, kad 0 kreivai idejau, einu taisyt lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 02, 09:17)
prasau neyzeidineti.....turejo buti bijunai... umn.gif  umn.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif , nu pasiteisininmo kaip ir neturiu , prašau dovanot už tokią nepagarbą gėlėm biggrin.gif blush2.gif , kažkaip man apsmaišė , pinavijos , bijūnai jurginai , linksmiausia tai tame , kad pas mane tikrai auga pinavijos ir bijūnai , o jurginų tai net neturiu doh.gif lotuliukas.gif , matyt čia man su amžium blush2.gif

saulės zuikuti labai dailus krepšelis wub.gif , tikiuos nenusišnekėjau ir čia tikrai krepšiukas lotuliukas.gif

Dianaaa1215 mielas tortukas ir labai dailus bantukas thumbup.gif , kažkada bandžiau padaryt , tai man labai nedailiai gavos

Rasa_zyk abu gražiai papuošti smile.gif , ir abu tikrai verti dėmesio smile.gif
Atsakyti

Gražių torčiukų pridėjote wub.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 14:55)

bigsmile.gif Čia tai tikrai vyriškas tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 13:55)

Superine ideja thumbup.gif tiktu MB,gaila kad jis tortu nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 01, 22:52)
nu... turiu dabar 4is sios savaites tortus- bijau det, nes man vel nuotraukas dramblines ides, gausiu pylos  cool.gif per radikal.ru bijau- ten virusu knibzdelyne  doh.gif

as darau paprastai: ant desktopo pazymit foto, spaudziat desini pel. kl.->open with-> Microsoft Office Picture Manager. Atsidaro, tada virsujePicture ->Resize ir desinej kur predefined width x height pasirenkat Web large arba small (nesvarbu abu tinka), issaugot. Tada keliat i savo talpykla kaip anksciau tik si foto jau bus sumazinta.
Atrodo gal ir sudetinga bet taip ner kai pabandysit smile.gif

O tortu graziu kiek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 birželio 2012 - 17:12
[quote=simisimi84,2012 06 02, 16:13]
labai gražus ir švelnus, tik jau masės plonumas, beveik šviečia tortas smile.gif o bantas gražus koks, toks purus, lengvas, kaip rtikras bantas. nemoku taip padaryti..

Aciu Simisimi,jo pastilazas si karta persvieciamas blush2.gif ,o bantas toks netycia grazus gavosi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 02, 00:15)
Būkit geros, išduokit, kur yra pirkti bijūnų formelių..  4u.gif

ir as noreciau ju. Gal pas ka guli nenaudojamos kur stalciuj- priglausciau ax.gif

dzokada, smailyttte, Rasskee aciuks.gif uz ivertinima teigiama

ramune.v, aciu uz instruktaza del nuotrauku mirksiukas.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 02, 09:18)
labas rytas  smile.gif

jau pradedi nervuot su savo tais krepseliais nerealiais su tom ramunem cool.gif pergrazu bigsmile.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 02, 13:55)
Mano tortukas krikštynom Rafaelo 3 kg

labai grazu, tik man biski sunku taip teksta skaityt blush2.gif bent jau per kompa, gal gyvai kitaip ziurisi g.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 02, 14:55)
Auksiukės tortukai  wub.gif , visi visi labai  thumbup.gif
----
Sidabrinėms vestuvėms , Kriaušinis - karamelinis ,2,8 kg, pastilažas 
---

aciu aciu smile.gif
---
ner ko prikist- liuksiskai ir skoningai. Man patink bigsmile.gif
---
labai faina ideja. Gal ir nesudetinga, bet l.prikolnai. Saunuole thumbup.gif

Atsakyti