Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(kirbe @ 2012 06 02, 09:24)
bijunam naudojau kažkada maximoj pirktos formeles sausainiams...tokie plastmasiniai ratukai kelių dydžiu su nelygiu kraščiuku......išsispaudžiu ,o po to apsipjaustau kokio dydžio ir formos reik.....
formavau mažesnius lapelius ant pumpuro,palikau džiuti,o didesni lapeliai kiekvienas ant atskiros vielutės.....sudžiovinta ir tada sujungta......

Aciu, vis ruosiuosi daryti bijuna, bet jo tiek daug lapu doh.gif smile.gif
Atsakyti
BIJŪNO DARYMAS
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 02, 09:59)

Aciu labai, renkuosi kaip tik dabar info apie ju daryma, dar maciau ir papuosimu temoje virsuj ideta daugybes geliu, tarp ju ir bijunu darymo eina, tai gal kaip nors kas nors pavyks smile.gif
Atsakyti
Americolor dazu dar yra www.sal2.lt
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 02, 09:59)

galima ir taip,bet man visgi gražiau ir tikroviškesnis atrodo,kai ant vielučių žiedlapiai padaryti
Atsakyti
Čia dar vienas, bet irgi ne ant vielučių, nors iš atskirų lapelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 06 01, 14:42)
Labai grazu, lygus kokie  wub.gif  Su kokiu kremu aptepi tortukus pries dengiant pastiliazu? wub.gif

su sarlotes kremu
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 02, 11:39)
Čia dar vienas, bet irgi ne ant vielučių, nors iš atskirų lapelių  smile.gif

kaip tik sita video ziurejau smile.gif
Atsakyti
Mano tortukas krikštynom Rafaelo 3 kg
user posted image
Atsakyti

Ar kasnors gali man durnai paaiskinti,kaip uzsienieciai dengia tortus ganasu,tada uzmeta mase ir nelaiko tortu saldytuve? Juk ganasas su grietinele,niekaip nesupantu g.gif
Atsakyti
dekui merginos uzkomplimentus ir kritika 4u.gif pripazystu,nepasiseke su tuo bantu, viska padarius veliau apatines dalys suskilinejo nuo svorio blush2.gif o del skilinejimo net nezinau, atrodo mase gera, dar ir limpanti truputi, gal as per ilgai krapstausi g.gif bet dabar jau geriau sekasi, nes nebebrandinu pastilazo, o iskart lipdau padarius ji, tada nesuskilineja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 02, 13:55)

Labai gražus.
Atsakyti