KEILA undinėlė labai gražutė ir pats tortas labai patiko , ir tie šoniukai taip dailiai pakringeliuoti , man tokia labai labai akiai maloni visuma , tas antrukas man gal nelabai , gal truputėlį tuštokas
ZUIKUTI vistik pats pačiausias , tai mylimam tėčiui , kažkoks jis toks man , keliantis tik šypseną ir geras emocijas
Nevute labai nuostabus balta juda derinys beveik tobulas , labai atsiprašau jei neatidžiai perskaičiau , kaip išgavai juodų detalių tokią sodrią spalvą , jau paskaičiau , kad šokoladinė , bet atrodo tikrai nuostabiai
KIRBE , beprotiškai fantastiškai gražūs jurginai , kilo mintis , kad tikri , bet pažiūrėjau pro langą , kad pas mane tai nežydi dar ir kiti labai labai , respektas
JOLKA999 net nežinau ar pagirt ar papeikt , man taip atrodo , kad tiesa slypi kažkur per viduriuką , bet man jis vistiek truputėlį kvailokas
AUKSIUKE , dėl fotkių , tai tikrai nera sunku sumazint dydzio , labai daug yra programų ir programėlių , kurios tai padaro , o aš kompiuteriste tai nekokia , tai nė velnio ir nepatarsiu
, bandyk ne per radikal.ru , yra lietuviška failų talpykla , bet aš neišsisaugojau , gal merginos primins , kas dėjo
aš juk buziuko keeeskiukus būčiau praleidus , labai gražučiai , šaunuolė
ZUIKUTI vistik pats pačiausias , tai mylimam tėčiui , kažkoks jis toks man , keliantis tik šypseną ir geras emocijas
Nevute labai nuostabus balta juda derinys beveik tobulas , labai atsiprašau jei neatidžiai perskaičiau , kaip išgavai juodų detalių tokią sodrią spalvą , jau paskaičiau , kad šokoladinė , bet atrodo tikrai nuostabiai
KIRBE , beprotiškai fantastiškai gražūs jurginai , kilo mintis , kad tikri , bet pažiūrėjau pro langą , kad pas mane tai nežydi dar ir kiti labai labai , respektas
JOLKA999 net nežinau ar pagirt ar papeikt , man taip atrodo , kad tiesa slypi kažkur per viduriuką , bet man jis vistiek truputėlį kvailokas
AUKSIUKE , dėl fotkių , tai tikrai nera sunku sumazint dydzio , labai daug yra programų ir programėlių , kurios tai padaro , o aš kompiuteriste tai nekokia , tai nė velnio ir nepatarsiu
, bandyk ne per radikal.ru , yra lietuviška failų talpykla , bet aš neišsisaugojau , gal merginos primins , kas dėjo
aš juk buziuko keeeskiukus būčiau praleidus , labai gražučiai , šaunuolė
Nevute, nerealiai faini keksiukai
(:Buziukas:), labai labai skoningi keksiukai
*saules_zuikutis*, kaip visad zavu : ir fura, ir Makvynas ir marskiniai tokie pavalge
Kirbes su bijunais nepaprastai skoningas, tik nuotrauku noretusi didesniu- sunku iziuret
o Jolka999 si karta rimta reikala atitempe
dar kazka pamirsau grazaus
baltas tas su juodom-rudom rozem- tikra elegancija
Papildyta:
nu... turiu dabar 4is sios savaites tortus- bijau det, nes man vel nuotraukas dramblines ides, gausiu pylos per radikal.ru bijau- ten virusu knibzdelyne
(:Buziukas:), labai labai skoningi keksiukai
*saules_zuikutis*, kaip visad zavu : ir fura, ir Makvynas ir marskiniai tokie pavalge
Kirbes su bijunais nepaprastai skoningas, tik nuotrauku noretusi didesniu- sunku iziuret
o Jolka999 si karta rimta reikala atitempe
dar kazka pamirsau grazaus
baltas tas su juodom-rudom rozem- tikra elegancija
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 06 01, 22:44)
nu... turiu dabar 4is sios savaites tortus- bijau det, nes man vel nuotraukas dramblines ides, gausiu pylos per radikal.ru bijau- ten virusu knibzdelyne
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 06 01, 22:16)
man jis toks medinukas atrodo
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 01, 22:52)
http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla
Pavėlavau
Gražus torčiukas
QUOTE(loret30 @ 2012 06 01, 23:35)
vsi tiek aciu per sita ir keldavau, bet nesumazindavau per skubejima
MERGA-gerulis ir tortas ir pavadinimas
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 06 01, 22:16)
vidui medutis su persikais ir zele...dengta pastilazu ir marsmalow saldainiu mase...prase kad butu zaismingas...kad nebutu vulgarus...
tikrai zaizmingas ir gavosi - super
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 01, 15:51)
kaip supratau jie issiparduoda ir nebetures gal, nes jau senai ju www atsargos nyko reiktu ju klausti, o kolkas is kito psl. pirktis jei butent siu dazu reik.
Tasty neturi irgi.. Kas dar?
O kokie dar būtų neblogi, jei pirkti kitus?
QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 19:33)
sveikutės kepėjėlės...pamačiau daug nuotabių tortų....matau ,kad tobulėjat ir tobulėjat...šauonuolės......
aš irgi netinginiauju...keleta atnešu rimtesnių...
aš irgi netinginiauju...keleta atnešu rimtesnių...
Su bijūnais
Būkit geros, išduokit, kur yra pirkti bijūnų formelių..
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 01, 21:34)
Jau kaip juokiausi ir pavadinimo 'Merga' O ir su ferrari patiko - vietoj gelyciu, padangos