Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

user posted image

vidui medutis su persikais ir zele...dengta pastilazu ir marsmalow saldainiu mase...prase kad butu zaismingas...kad nebutu vulgarus...

kirbe,labai grazus tortai wub.gif
Atsakyti
Keksiukai smile.gif

Kirbe tortai labai,ypac geles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 01 birželio 2012 - 21:42
KEILA undinėlė labai gražutė ir pats tortas labai patiko , ir tie šoniukai taip dailiai pakringeliuoti , man tokia labai labai akiai maloni visuma , tas antrukas man gal nelabai blush2.gif , gal truputėlį tuštokas ax.gif

ZUIKUTI vistik pats pačiausias , tai mylimam tėčiui thumbup.gif , kažkoks jis toks man , keliantis tik šypseną ir geras emocijas wub.gif

Nevute labai nuostabus balta juda derinys wub.gif beveik tobulas , labai atsiprašau jei neatidžiai perskaičiau blush2.gif , kaip išgavai juodų detalių tokią sodrią spalvą ax.gif , jau paskaičiau , kad šokoladinė blush2.gif , bet atrodo tikrai nuostabiai ohmy.gif

KIRBE , beprotiškai fantastiškai gražūs jurginai wub.gif wub.gif , kilo mintis , kad tikri , bet pažiūrėjau pro langą , kad pas mane tai nežydi dar biggrin.gif ir kiti labai labai , respektas good.gif

JOLKA999 net nežinau biggrin.gif biggrin.gif ar pagirt ar papeikt , man taip atrodo , kad tiesa slypi kažkur per viduriuką biggrin.gif , bet man jis vistiek truputėlį kvailokas lotuliukas.gif

AUKSIUKE , dėl fotkių , tai tikrai nera sunku sumazint dydzio , labai daug yra programų ir programėlių , kurios tai padaro , o aš kompiuteriste tai nekokia smile.gif , tai nė velnio ir nepatarsiu
, bandyk ne per radikal.ru , yra lietuviška failų talpykla , bet aš neišsisaugojau , gal merginos primins , kas dėjo
aš juk buziuko keeeskiukus būčiau praleidus smile.gif , labai gražučiai , šaunuolė clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 01 birželio 2012 - 22:08
Nevute, nerealiai faini keksiukai
(:Buziukas:), labai labai skoningi keksiukai thumbup.gif
*saules_zuikutis*, kaip visad zavu : ir fura, ir Makvynas ir marskiniai tokie pavalge lotuliukas.gif 4u.gif
Kirbes su bijunais nepaprastai skoningas, tik nuotrauku noretusi didesniu- sunku iziuret
o Jolka999 si karta rimta reikala atitempe hihihi.gif
dar kazka pamirsau grazaus g.gif
baltas tas su juodom-rudom rozem- tikra elegancija thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 06 01, 22:44)
AUKSIUKE , dėl fotkių  , tai tikrai nera sunku sumazint dydzio , labai daug yra programų ir programėlių , kurios tai padaro , o aš kompiuteriste tai nekokia  smile.gif , tai nė velnio ir nepatarsiu

nu... turiu dabar 4is sios savaites tortus- bijau det, nes man vel nuotraukas dramblines ides, gausiu pylos cool.gif per radikal.ru bijau- ten virusu knibzdelyne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 06 01, 22:16)

man jis toks medinukas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Prinesei. Kirbes mascarponinis su persikais, pastilazas
user posted image
Jūrinis. Berniukui- Varskinis su zele, sl.beze, pastilazas
user posted image
Tėčiui ir sūnui, pamišusiems dėl autosporto. Sokoladinis-karamelinis, pastilazas, sl.beze
user posted image
Merga. Mamos dovana 17mečiui sūnui smile.gif Snickersas, sl.beze, pastilazas.
user posted image
Vsio- SAVAITGALIS
vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 01 birželio 2012 - 22:42
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 01, 22:52)
nu... turiu dabar 4is sios savaites tortus- bijau det, nes man vel nuotraukas dramblines ides, gausiu pylos  cool.gif per radikal.ru bijau- ten virusu knibzdelyne  doh.gif

http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla 4u.gif

ax.gif Pavėlavau smile.gif

Gražus torčiukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 01 birželio 2012 - 22:36
QUOTE(loret30 @ 2012 06 01, 23:35)
ax.gif Pavėlavau  smile.gif
Gražus torčiukas  smile.gif

vsi tiek aciu smile.gif per sita ir keldavau, bet nesumazindavau per skubejima ax.gif
Atsakyti
MERGA-gerulis ir tortas ir pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 06 01, 22:16)
vidui medutis su persikais ir zele...dengta pastilazu ir marsmalow saldainiu mase...prase kad butu zaismingas...kad nebutu vulgarus...

tikrai zaizmingas ir gavosi - super
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 01, 15:51)
kaip supratau jie issiparduoda ir nebetures gal, nes jau senai ju www atsargos nyko smile.gif reiktu ju klausti, o kolkas is kito psl. pirktis jei butent siu dazu reik.

Tasty neturi irgi.. Kas dar? unsure.gif
O kokie dar būtų neblogi, jei pirkti kitus?

QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 19:33)
sveikutės kepėjėlės...pamačiau daug nuotabių tortų....matau ,kad tobulėjat ir tobulėjat...šauonuolės......
aš irgi netinginiauju...keleta atnešu rimtesnių...

Su bijūnais wub.gif
Būkit geros, išduokit, kur yra pirkti bijūnų formelių.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 01, 21:34)

Jau kaip juokiausi ir pavadinimo 'Merga' lotuliukas.gif O ir su ferrari patiko - vietoj gelyciu, padangos lotuliukas.gif
Atsakyti