Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Nevute @ 2012 06 01, 11:53)
Kepu pries svente diena arba jeigu reikia ne is ryto sventes diena tai ir ta pacia diena smile.gif papuosimus dazniausiai pasidarau is anksto,kad jie laikytu forma smile.gif
aciu, panasiai ir as masciau daryti
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 01, 16:25)

O jau masiniuku kiek daug wub.gif O tie maziukai pastilaziniai ar viduje kokio biskvito dar yra? smile.gif Neisivaizduoju, kiek laiko prireike tokiam kiekiui mazu masiniuku ax.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 17:33)
aš irgi netinginiauju...keleta atnešu rimtesnių...

Matosi, kad tikrai netinginiaujat, superiniai tortai wub.gif Ypac patiko nestandartiniu formu vestuvinis ir lagaminai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis* bet tu ir pavarai clap_1.gif 4u.gif

Kirbe tas su bijunais tai mane nukautavo wub.gif

(:Buziukas:) super darbeliai, tik bantukas ko tais subliuskes 4u.gif

O cia maniskis, paprase su nuotrauka padaryt, darau as ji ir galvoju kad man kazkur matytas, sakau pagooglinsiu sokoladines rozes ar kaip nors, ogi va gi va gi na biggrin.gif Asseni tortas smile.gif Turbut nesupyksi, pakopinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 17:33)
sveikutės kepėjėlės...pamačiau daug nuotabių tortų....matau ,kad tobulėjat ir tobulėjat...šauonuolės......
aš irgi netinginiauju...keleta atnešu rimtesnių...

Nu ir pasakiskas grozis,taip noretusi arciau paziureti,jau nebeprimatau biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 06 01, 19:47)

O cia maniskis, paprase su nuotrauka padaryt, darau as ji ir galvoju kad man kazkur matytas, sakau pagooglinsiu sokoladines rozes ar kaip nors, ogi va gi va gi na biggrin.gif Asseni tortas smile.gif Turbut nesupyksi, pakopinau smile.gif

thumbup.gif o kokia juoda spalva naudoji?
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 06 01, 20:54)
Nu ir pasakiskas grozis,taip noretusi arciau paziureti,jau nebeprimatau  biggrin.gif
thumbup.gif  o kokia juoda spalva naudoji?

Cia ne juoda, sokoladine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 01, 18:16)
*Baltam sokoladui reikia naudoti jam tinkamus dazus,ne visi tinkami,netinkamus sutrauks ir viskas.

*Turiu labai skaniu keksiuku recepta smile.gif

Tai laukiam, laukiam receptuko, labai megstu keksiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 01, 19:58)
Cia ne juoda, sokoladine smile.gif

O man atrodo grynai juoda 4u.gif
Atsakyti
DZOKADA,receptuko laukiam 4u.gif
KiRBE,nusikopinau vestuvinius,labai jau faini 4u.gif ,geles TOBULOS wub.gif
SAULES ZUIKUTI<fura gerai gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 01, 14:51)
kaip supratau jie issiparduoda ir nebetures gal, nes jau senai ju www atsargos nyko smile.gif reiktu ju klausti, o kolkas is kito psl. pirktis jei butent siu dazu reik.

sios temos pradzioj 4psl. 37 zinute  biggrin.gif
http://suessesmaerch.../blog-page.html
versaal tas su piestukais tai ypac wub.gif
Rasskee laaaabai grazu ir svarbiausiai - VALGOMA  thumbup.gif  wub.gif
del padekliuku, jie kaip ir vienkartiniai, nors mergaites minejo kad naudoja ir kelis kart jei nesupjausto klientas (cia manau jau nuo kliento priklauso, ziurint kiek uz torta moka ir ar tokio tipo kur paprasyti atgal kartoniuka butu drasu biggrin.gif) aisku jei imant min. kaina uz torta o jus mokat uz padekliuka 5lt tai manau kad arba prasyt atgal reiktu arba ieskotis pigiau o gal kitoki det  blush2.gif biggrin.gif

o mano nuomone, visai normalu pasakyti, kad reiks primokėti 5 lt už padėklą, bet bus gražiau ir puošniau, paminėti. čia taip pat kaip už dėžutę tris litus paiimtu normalu. ir moka, nes taip patogiau... neteko sutikti, kuris nesutiktų primokėti...

oooom, zuikuti zuikuti, nuostabu.. nepamenu tortukų, apart makvyno su makvyniukais. geras smile.gif)

nevute, iš kart supratau, kad assenni kopija. puiki kopija.

kirbe, labai labai gražu.. spėju ir daugiau kepat, galit ir dažniau užeiti ir pasirodyti su tortukais... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 01 birželio 2012 - 20:50
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 01, 20:48)

kirbe, labai labai gražu.. spėju ir daugiau kepat, galit ir dažniau užeiti ir pasirodyti su tortukais... smile.gif

ačiu...tik ,kad vis to laiko truksta.....bet pasistengsiu..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 06 01, 17:07)
atnesu ir as kazka blush2.gif keksiukai, pastilazas

keksiukai gražu, o kaspinas ant tortuko dailesnis gal turėtų būti... bet realiai gražu wink.gif
Papildyta:
RASKEE, VERSAAL gražu labai. ir tas kreminis ir ne. labai geras tas su raidėm. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 01 birželio 2012 - 20:52
aciu visosm uz komentarus smile.gif maziukai makvyniukai is mases-jau tokiu tortuku neapsiimciau daryti ne uz ka biggrin.gif
-------------------------------------
jau kokios rozes grazios!tikrai kaip juodos atrodo smile.gif
Atsakyti