*Keila* nuostabus tortukai ypac su undinele ,o tos kremines rozes Nevutekokius keksiukus kepat, kokie Jums skaniausi? o cia mano sios nakties tortukai
Neturiu skaniausiu niekaip neatrandu, bet darau su razinom, kaip kekso didelio receptas yra arba visai paprastus su kokiu nors skoniu arba i vidu ko nors pridedu
Sveikos kepejeles Turiu klausimeli, darysiu torta "Pauksciu piena" Galvoju glaju daryti is balto sokolado , kuri nudazyciau melynais maistiniais dazais.Ar galima taip daryti?ar nesigaus?
matom, matom jusu klausima bet jauciu kad tos kur dazniau dirba su sokoladu siuo metu uzimtos, o kitos nesusidure
siaip kiek teko dirbti tai baltas sokoladas kiek kaprizingas, reik ziuret neperkaitinti jo, su juo sunkiau, bet jis dazosi. Aisku priklausys koki ji naudosi ir kokius dazus rinksites. Zodziu pabandyti reik nors maziuka kieki ir bus matyt pranesit ir mums
O Basanavičiaus g. (prie Somegos) nežiūrėjot , ten visokių pakuočių ir padėkliukų yra, tiesa pati dar nebuvau ten , tai labai ir neturiu ką pakomentuoti , kai tortų dėžės užsibaigs tikrai važiuosiu ten tikrint , bet ten kiekiai irgi dideli ( čia tik nuogirdos) , jei jos tikros, galima būtų kooperuotis, tie padėklai man irgi aktualu , nes pirkti maisto institute jau visai baiginėjasi
tortuko padengimas grazus,spalvos grazios,bet tas kaaaspinas...kiek gadina visa vaizda keksiukai mieli ----------------------------- varskinis su zele gab. ir persikais.3500gr cia butent tokia tetuko fura yra vysninis karamelinis 2400gr vysninis karamelinis 1800gr
Labai gražu, bet jau Mcqueen'ai kokie Ir kiek daug. Kaip tik šiandien bamdžiau lipinti aš jį Sunkokai man jis gavosi, o čia tiek daug ir visi kaip vienas
kaip supratau jie issiparduoda ir nebetures gal, nes jau senai ju www atsargos nyko reiktu ju klausti, o kolkas is kito psl. pirktis jei butent siu dazu reik.
sios temos pradzioj 4psl. 37 zinute http://suessesmaerch.../blog-page.html versaal tas su piestukais tai ypac Rasskee laaaabai grazu ir svarbiausiai - VALGOMA
del padekliuku, jie kaip ir vienkartiniai, nors mergaites minejo kad naudoja ir kelis kart jei nesupjausto klientas (cia manau jau nuo kliento priklauso, ziurint kiek uz torta moka ir ar tokio tipo kur paprasyti atgal kartoniuka butu drasu ) aisku jei imant min. kaina uz torta o jus mokat uz padekliuka 5lt tai manau kad arba prasyt atgal reiktu arba ieskotis pigiau o gal kitoki det
sveikutės kepėjėlės...pamačiau daug nuotabių tortų....matau ,kad tobulėjat ir tobulėjat...šauonuolės...... aš irgi netinginiauju...keleta atnešu rimtesnių... 50 jubiliejui yvairių skonių,dengta kaip ir visi mano tortai-pastilažu 40 jubiliejui vestuvėms lagaminai vestuvėms