Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Sveikos, nezinau kur ieskoti Jusu ir kaip uzsakymus siust,tai rasau cia:

Ieskau,kas birzelio antroj pusej, Kaune iskeptu apie 3kg torta, mergaites gimtadieniui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 01, 12:09)
O Basanavičiaus g. (prie Somegos) nežiūrėjot , ten visokių pakuočių ir padėkliukų yra, tiesa pati dar nebuvau ten , tai labai ir neturiu ką pakomentuoti , kai tortų dėžės užsibaigs tikrai važiuosiu ten tikrint  biggrin.gif , bet ten kiekiai irgi dideli ( čia tik nuogirdos) , jei jos tikros, galima būtų kooperuotis, tie padėklai man irgi aktualu , nes pirkti maisto institute jau visai baiginėjasi  unsure.gif

jus apie "sasiskoj" esancia, netoli akiniu? nea ten yra tik dezuciu persvieciamu, kaip PC tortus parduoda, bet kainos nelabai mane tenkina smile.gif o ir uzsidaro jos ne kaip, viena kart vos mano tortas neisciuoze nuo laiptu nesant doh.gif atsidare ji doh.gif
padekliuku ten yra tu vienkartiniu plonyciu po 100vnt ar kiek supakuota, kaina kaip ir normali, bet man reik rimtesniu, noriu tokiu kaip "CIA
jei perkancios minordijoj galetu pakomentuoti ar ten tie supakuoti po 50vnt yra tokie ir kiek kainuoja jie, kokio dydzio blush2.gif galima ir i AZ, kad negaut velniu po to smile.gif
o jei kas noretu kartu is mano miesto tai butu liuks, nes man max 10vnt reik doh.gif
Atsakyti
Nebesuprantu - kur iš Cake-deko dingo Americolor dažai g.gif Dar pasitikrinau užsakymą - tikrai iš ten užskinėjau, o dabar tik 3 spalvos belikę unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turite nuorodą apie visokių gėlių rūšių darymą. Jei neklystu praeitoj temoj iš rusiško forumo buvo. Niekaip nerandu, gal padėtumėt.
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif Turiu klausimeli, darysiu torta "Pauksciu piena" Galvoju glaju daryti is balto sokolado , kuri nudazyciau melynais maistiniais dazais.Ar galima taip daryti?ar nesigaus? ax.gif
Atsakyti
*Keila* nuostabus tortukai ypac su undinele thumbup.gif ,o tos kremines rozes bigsmile.gif
Nevutekokius keksiukus kepat, kokie Jums skaniausi?
o cia mano sios nakties tortukai 4u.gif
Snikersai ir pastilazas 3,5kg
user posted image
3,9kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 06 01, 13:11)
Gal kas turite nuorodą apie visokių gėlių rūšių darymą. Jei neklystu praeitoj temoj iš rusiško forumo buvo. Niekaip nerandu, gal padėtumėt.

Gal sitas tiks smile.gif
http://www.supermama...?...&p=48378395

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau kiek visokiu grozybiu wub.gif Kad netusciom, atnesu savo viena
Juodas miskas, 2 kg., slapia beze
p.s. pirma kart bandziau daryti gele su vielutem blush2.gif
user posted image

Ir dar: http://www.tastyfun....as_apvalus_35cm
Norejau pasiteirauti, ar tokius padekliukus kai po tortais naudojat ir klientams atiduodat torciukus, jie paskui pas jus sugryzta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 01, 14:06)
Nebesuprantu - kur iš Cake-deko dingo Americolor dažai g.gif Dar pasitikrinau užsakymą - tikrai iš ten užskinėjau, o dabar tik 3 spalvos belikę unsure.gif

kaip supratau jie issiparduoda ir nebetures gal, nes jau senai ju www atsargos nyko smile.gif reiktu ju klausti, o kolkas is kito psl. pirktis jei butent siu dazu reik.
QUOTE(rasaru @ 2012 06 01, 14:11)

sios temos pradzioj 4psl. 37 zinute biggrin.gif
http://suessesmaerch.../blog-page.html
versaal tas su piestukais tai ypac wub.gif
Rasskee laaaabai grazu ir svarbiausiai - VALGOMA thumbup.gif wub.gif
del padekliuku, jie kaip ir vienkartiniai, nors mergaites minejo kad naudoja ir kelis kart jei nesupjausto klientas (cia manau jau nuo kliento priklauso, ziurint kiek uz torta moka ir ar tokio tipo kur paprasyti atgal kartoniuka butu drasu biggrin.gif) aisku jei imant min. kaina uz torta o jus mokat uz padekliuka 5lt tai manau kad arba prasyt atgal reiktu arba ieskotis pigiau o gal kitoki det blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 birželio 2012 - 13:56
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 01, 12:13)
jus apie "sasiskoj" esancia, netoli akiniu? reik doh.gif [/color]

ne ne , yra dar viena pakuočių parduotuvė PNV , tik aš iki jos niekaip nedasigaunu doh.gif , Basanavičiaus 54 , kažkur ten, kadangi nebuvau dar , sunku man kažką komentuoti, bet kai apsilankysiu būtinai pasidalinsiu info mirksiukas.gif , o dėl užsakymo drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 01, 13:51)
Rasskee laaaabai grazu ir svarbiausiai - VALGOMA  thumbup.gif  wub.gif
del padekliuku, jie kaip ir vienkartiniai, nors mergaites minejo kad naudoja ir kelis kart jei nesupjausto klientas (cia manau jau nuo kliento priklauso, ziurint kiek uz torta moka ir ar tokio tipo kur paprasyti atgal kartoniuka butu drasu biggrin.gif) aisku jei imant min. kaina uz torta o jus mokat uz padekliuka 5lt tai manau kad arba prasyt atgal reiktu arba ieskotis pigiau o gal kitoki det  blush2.gif biggrin.gif

Aciu, kadangi pati nemegstu masiu dengimo tai nelabai ju ir naudoju smile.gif
Taip pat aciu uz nuomone del padekliuku smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles Turiu klausimeli, darysiu torta "Pauksciu piena" Galvoju glaju daryti is balto sokolado , kuri nudazyciau melynais maistiniais dazais.Ar galima taip daryti?ar nesigaus?
Atsakyti