Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2012 06 01, 08:51)
saldainiųš masės receptai yra santraukų temoj, pačioj pradžioj 4 žinutė...kai dėsit baltą šokoladą, tai vietoj grietinėlės pilkit vandenį...pati skaniausia, deja pati brangiausia, ir pati kaprizingiausia masė dengimui... iki šiol neatradau geresnės nei Adrijos pasiūlyto pastilažo dengimui  4u.gif  4u.gif  4u.gif kainos ir kokybės santykis mane irgi šiai dienai tebetenkina 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai aš žinau kad brangu, bet šiuo atveju tai nesvarbu, nes reikia skanios masės.. bet ją reikia maišyti su pastilažu ar ne? (kai darau su juodu šokoladu, tai maišau, nes vien ta masė netvirta būna) jei reik maišyti, tai nebebus tokia skani..

o kaip apsidengia tortai tik zefyrai tirpinti+cukraus pudra???
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 01, 08:56)
tai aš žinau kad brangu, bet šiuo atveju tai nesvarbu, nes reikia skanios masės..  bet ją reikia maišyti su pastilažu ar ne? (kai darau su juodu šokoladu, tai maišau, nes vien ta masė netvirta būna) jei reik maišyti, tai nebebus tokia skani..

o kaip apsidengia tortai tik zefyrai tirpinti+cukraus pudra???

sakyčiau bus kieta 4u.gif ten labiau papuošimams gal skirta, bendrai bijau ką ir sakyti, nebandžiau...galima maišyti šokoladinę su pastilažu, tvirtesnė būna, jei pasidarytumėt iš vakaro saldaininę, tai ant rytojaus ir su ja įmanoma normaliai dengti...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 01, 08:59)
sakyčiau bus kieta 4u.gif  ten labiau papuošimams gal skirta, bendrai bijau ką ir sakyti, nebandžiau...galima maišyti šokoladinę su pastilažu, tvirtesnė būna, jei pasidarytumėt iš vakaro saldaininę, tai ant rytojaus ir su ja įmanoma normaliai dengti...

supartau, ačiū už atsakymą smile.gif na, man po piet reiks dengti, tai einu dabar pasidaryti, gal sutvirtės šaldytuve smile.gif (aišku, jei nesutrauks baltojo šokolado...
Atsakyti
neperkaitink ir nesutrauks, o saldaininė ir recepte parašyta, kad iš vakaro ruošiama 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
su pirmaja vasaros diena smile.gif , su vaikiuku diena smile.gif
vel grazuoliuku pridygo thumbup.gif , o ta braske su zuikiu bigsmile.gif
Keksiukai visu bigsmile.gif ir as pribrendau 4u.gif
Gal galit kas imesti keksiuku recepta, nes vakar kepiau pagal savo ,,Sostines " keksiukus skonis tai geras, bet patyze gavosi, matyt formeles ,,papigeiskos" , o gal ir receptas netinkantis poperinems formelems g.gif
Norejau ikelt savo pora tortuku, bet kotais stringa ,,radikal ru" g.gif
Geros dienos visom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 06 01, 09:49)

Norejau ikelt savo pora tortuku, bet kotais stringa ,,radikal ru" g.gif
Geros dienos visom  smile.gif

http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 31, 13:30)
aciu itariu kad tokie kuriu noriu is minordijos bet kiekiai doh.gif et man savam vartojimui per visa gyvenima tiek isnaudot biggrin.gif o kokia ten ju kaina gal kas zino? blush2.gif
o is cake-deco ne tokie schmoll.gif  verysad.gif

Gal galima kooperuotis? g.gif as irgi noreciau kazkiek vnt ax.gif
Atsakyti
minordijoj galim pirkt po kiek nori.aną sav klausiau 29 cm skersmens neturejo
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 06 01, 01:45)
nuostabus, o kaip jus ruosiate keksiukus? kepate ir puosiate ta pacia (sventes) diena? Kiek skaiciau, kad kita diena keksiukai nebebuna tokie skanus. O gal papuosimus is anksto pasiruosiate? planuojuosi didele svente...  ax.gif

Kepu pries svente diena arba jeigu reikia ne is ryto sventes diena tai ir ta pacia diena smile.gif papuosimus dazniausiai pasidarau is anksto,kad jie laikytu forma smile.gif

Beje visas su pirma vasaros diena! 4u.gif Tik kad ji nelabai vasariska schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 31, 22:31)
gražu. bet, arba kablelio reikia, arba nosinės, žiūrint ką norit pasakyti.
šiaip labai dailus

zuikučio braškė ir nevutės keksiukai  wub.gif

Kažkaip net nepagalvojau apie kablelį,bet jūs teisi, tikrai reikėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 31, 13:24)
aciu, bet iki kauno man tolokai verysad.gif

va butent tokiu ir reikejo, tik kad del poros padeklu siustis doh.gif na reiks mastyt. Aciu smile.gif

O Basanavičiaus g. (prie Somegos) nežiūrėjot , ten visokių pakuočių ir padėkliukų yra, tiesa pati dar nebuvau ten , tai labai ir neturiu ką pakomentuoti , kai tortų dėžės užsibaigs tikrai važiuosiu ten tikrint biggrin.gif , bet ten kiekiai irgi dideli ( čia tik nuogirdos) , jei jos tikros, galima būtų kooperuotis, tie padėklai man irgi aktualu , nes pirkti maisto institute jau visai baiginėjasi unsure.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

Plikytos teslos, pastilazas, grietinele
user posted image

Sokoladine nata, pastilazas
user posted image
Atsakyti