Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(elenka @ 2012 05 23, 21:49)
pasta222 super thumbup.gif  ir tassu boruzele irgi.yra kur akiu paganyt

o KARAMELINIS MEDUTIS CIA AMBASADORIUAUS MEDUTIS?

Tai du skirtingi tortai... 4u.gif
Atsakyti
ačiū visom už pastebėjimus ir pastabas, patarimus, labai dėkinga.
erikiux, ir ferrario ir BMW ratai dažyti, tik gal ferrario kruopščiau smile.gif)
Olesta, su boružėle kur gėlytes, apie lapelius net nepagalvojau. gal mintis ir neblogai, bet kitą klartą kai darysiu, vis vien jų nedėčiau, man jų kažkaip netrūksta ten... smile.gif o dėl mėlynų gėlių kur 60, tai , manau, jūs teisi.. smile.gif

buziukas, graži spalva, lygus labai, gražus tortukas tas violetinis, tik aisingo paišymai nėra dailūs (to nemoku daryti ir aš, arba aisingas netinkamos konsistensijos, arba rankos juda kruta ir nieko nesigauna...) ir skaičius keistokas. ten 70? ir jo gal reikįtų kokių masyvesnio, storesnio, kad išryškėtų ir papaišymų... 4u.gif
bet šiaip liuks. ir su trupinukais gražus. visai fainas, nors ir paprastas.

atize, o kaip gėlę tokią darei? gal galima nuorodą????????? nepakartojama.

ir tortukas su vėdrynais, taip, asseni čia tortasa buvo, nes pati vakar jį apžiūrinėjau.. o kaip vėdrynus daryti? irbgi gal nuorodą galima?
Ačiūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir kur pebnketukas žolytėje gražus.

Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 05 24, 06:32)
Dėkoju Simisimi84 už atsakymą.

Esu dengus kelis tortus MMG (jau senokai). Pastiliažo nesu bandžius, įdomu, kurią lengviau pasidaryt ir su kuria lengviau dirbti?  g.gif

Ieškau savo sakurų tortui reikmenų ir matau, kad kaip vienam tortui nemažai ko reikia...  doh.gif  Gal kas nors galėtų pasidalinti (atpilti, žinoma už atitinkamą kainą) pink ir juodos spalvos dažų? Vln arba kns. Turiu indelių nuo eterinių aliejų

sakuros šakelėms puikiai tiks tiesiog šokoladas, manau... tad, jums tereikia rausvų dažų. paimkit ir lašelyje vandens ištirpinkit YOUPPY (ar kaip ten, sausas gėrimas, kur vandens įpilti) kokios nors ryškios spalvos ir tada įmaišykit į masę, esu taip dariusi. ir gausis rausva spalva...
o ar mmg ar pastilažas nėrį didelio skirtumo, bet su pastilažu tortai man gaunasi dailesni, nes mmg man kažkaip labai priglunda, ir išryškėja tai, kas neturi išryškėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 24 gegužės 2012 - 09:22
[quote=pasta222,2012 05 23, 19:40]
aciu uz nauja temele erikiuxxx 4u.gif
.....................................................................
tai dedam jau biggrin.gif

krikstinu, karamelinis medutis ,juodas miskas, pastilazas
jaunam ukininkui, rafaelo, snikers, pastilazas

Kokie drazus thumbup.gif
Visu labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 24 gegužės 2012 - 09:31
Sveiki,šaunuolės kepejėles,kaskart pavarvinu seilę biggrin.gif
Saulės zuikuti gal galite su manimi susisiekti per a/z,nes niekaip Jums neparašau,pilnas gaviklis, o noriu paklausti. smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 24 gegužės 2012 - 09:30
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 24, 10:21)
buziukas, graži spalva, lygus labai, gražus tortukas tas violetinis, tik aisingo paišymai nėra dailūs (to nemoku daryti ir aš, arba aisingas netinkamos konsistensijos, arba rankos juda kruta ir nieko nesigauna...) ir skaičius keistokas. ten 70? ir jo gal reikįtų kokių masyvesnio, storesnio, kad išryškėtų ir papaišymų...  4u.gif
bet šiaip liuks. ir su trupinukais gražus. visai fainas, nors ir paprastas.

dekui, jis labiau siaip ne violetinis, burgundiska spalva buvo deta 4u.gif skaicius taip, buvo storesnis ir ispaudu, storesni, bet mama sako per mazi skaiciau tai greit is ryto nupiesiau didesnius blush2.gif o su trupinukais ir turejo but paprastas, kad butu ka valgyt nuo torto vaikam biggrin.gif dekui uz pastebejimus 4u.gif jusu boruzele tai nereali wub.gif
ir Atizes kvietkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 24, 09:21)
sakuros šakelėms puikiai tiks tiesiog šokoladas, manau... tad, jums tereikia rausvų dažų. paimkit ir lašelyje vandens ištirpinkit YOUPPY (ar kaip ten, sausas gėrimas, kur vandens įpilti) kokios nors ryškios spalvos ir tada įmaišykit į masę, esu taip dariusi. ir gausis rausva spalva...
o ar mmg ar pastilažas nėrį didelio skirtumo, bet su pastilažu tortai man gaunasi dailesni, nes mmg man kažkaip labai priglunda, ir išryškėja tai, kas neturi išryškėti smile.gif

Dėkoju, nusipirkau Rimi raudonų dažų, o šakas su šokoladu daryti - puiki idėja thumbup.gif nusipirkau ir mažą teptuką. Įdomu kaip geriau: ar šokoladą spausti iš maišelio (man jis dažniausiai sukietėja bespaudžiant) ar piešti teptuku? O tirpinant šokoladą pilti pieno/grietinėlės?

Ačiū už pasidalinimą patirtimi dėl MMG ir pastiliažo aciuks.gif
Atsakyti
sveikos,gal kas turi nuorodą kaip padaryti pelėdžiuką? turėjau išsisaugojusi bet jos nebeatidaro doh.gif
Atsakyti
visu labai labai grauzs tortukai, o labiausiai istrigo viedrynai wub.gif , fantastisko grozio geles, 10 balu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveiko turio toki klausima:
ruošiuosi kepti medučio tortą, ir pirmą kartą dengti pastilažu, tai vat kai pertepi visa medutį ka daryti su viršutiniu sluokskniu ? iškart tepti sviestiniu kremu ir iškart dėti į šaldytuvą? tai kada dengti pastilažą? kai jau tas kremas sustingęs bus? ar galima iš vakara apdengti mase? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 05 24, 10:52)
sveikos,gal kas turi nuorodą kaip padaryti pelėdžiuką? turėjau išsisaugojusi bet jos nebeatidaro  doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 24, 10:58)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 05 24, 11:47)
sveiko turio toki klausima:
ruošiuosi kepti medučio tortą, ir pirmą kartą dengti pastilažu, tai vat kai pertepi visa medutį ka daryti su viršutiniu sluokskniu ? iškart tepti sviestiniu kremu ir iškart dėti į šaldytuvą? tai kada dengti pastilažą? kai jau tas kremas sustingęs bus? ar galima iš vakara apdengti mase? doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as tai visą aptepu likusia grietinėle... tiek šonus tiek viršų.. vien tam kad sudrektų ir paskui labai lengva apipjaustyt smile.gif jei reikia zinoma.... pries tepant sviestini kremą nubraukiu visus gvietinėlės likučius... tada jau eina sviestinis kremas.. apdengt is vakaro galima smile.gif

QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 05 24, 12:12)

necituokit nuotraukų 4u.gif
Atsakyti