ačiū visom už pastebėjimus ir pastabas, patarimus, labai dėkinga.
erikiux, ir ferrario ir BMW ratai dažyti, tik gal ferrario kruopščiau
)
Olesta, su boružėle kur gėlytes, apie lapelius net nepagalvojau. gal mintis ir neblogai, bet kitą klartą kai darysiu, vis vien jų nedėčiau, man jų kažkaip netrūksta ten...
o dėl mėlynų gėlių kur 60, tai , manau, jūs teisi..
buziukas, graži spalva, lygus labai, gražus tortukas tas violetinis, tik aisingo paišymai nėra dailūs (to nemoku daryti ir aš, arba aisingas netinkamos konsistensijos, arba rankos juda kruta ir nieko nesigauna...) ir skaičius keistokas. ten 70? ir jo gal reikįtų kokių masyvesnio, storesnio, kad išryškėtų ir papaišymų...
bet šiaip liuks. ir su trupinukais gražus. visai fainas, nors ir paprastas.
atize, o kaip gėlę tokią darei? gal galima nuorodą????????? nepakartojama.
ir tortukas su vėdrynais, taip, asseni čia tortasa buvo, nes pati vakar jį apžiūrinėjau.. o kaip vėdrynus daryti? irbgi gal nuorodą galima?
Ačiūū
ir kur pebnketukas žolytėje gražus.
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 05 24, 06:32)
Dėkoju Simisimi84 už atsakymą.
Esu dengus kelis tortus MMG (jau senokai). Pastiliažo nesu bandžius, įdomu, kurią lengviau pasidaryt ir su kuria lengviau dirbti?
Ieškau savo sakurų tortui reikmenų ir matau, kad kaip vienam tortui nemažai ko reikia...
Gal kas nors galėtų pasidalinti (atpilti, žinoma už atitinkamą kainą) pink ir juodos spalvos dažų? Vln arba kns. Turiu indelių nuo eterinių aliejų
sakuros šakelėms puikiai tiks tiesiog šokoladas, manau... tad, jums tereikia rausvų dažų. paimkit ir lašelyje vandens ištirpinkit YOUPPY (ar kaip ten, sausas gėrimas, kur vandens įpilti) kokios nors ryškios spalvos ir tada įmaišykit į masę, esu taip dariusi. ir gausis rausva spalva...
o ar mmg ar pastilažas nėrį didelio skirtumo, bet su pastilažu tortai man gaunasi dailesni, nes mmg man kažkaip labai priglunda, ir išryškėja tai, kas neturi išryškėti